Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Και απόψε...

Είναι εχθρός η ...βροχή; ΌΧΙ! Είναι σύμμαχος. Είναι μαζί ΜΑΣ. Ειναι η οργή, ο θυμός μας, η φωνή ΜΑΣ που φτάνει μέχρι τον ουρανό.

ΌΛΟΙ ΜΑΣ ΕΚΕΙ. Και σήμερα ΕΚΕΙ. Για το δικό μας ουρανό, για το δικό μας δρόμο, για το δικό μας ΦΤΑΝΕΙ. Μέχρι εδω...

Είναι όλα τα «φτάνει» ίδια; Είναι όλες οι προσεγγισεις ίδιες; Είναι όλες οι ...οπτικές ίδιες; Είναι όλες οι ...λυσεις ίδιες; Όχι δεν ειναι. Αλλά ειναι οι δικές μας. Αυτό που θα βγει. Αυτό που θα νικήσει, όχι απο πάνω. Απο κάτω. Πρωτα το ...άλογο.

Στη βροχή μας λοιπόν!!!

Τα λέμε το απογευμα. Και αποψε η Πλατεία θα ειναι γεμάτη. Και αποψε η Πλατεία θα έχει κάτι απο τις φωτιές. Αυτές που δεν σβηνουν... Και απόψε...

13 σχόλια:

δόΧτωρ απαράδεΧτος είπε...

εδώ δε μας σταμάτησε η "ψιλή βροχή" κομμάτων και μμε, η ζείδωρη βροχούλα του μαγιού θα μας σταματήσει;

Yannis Zabetakis είπε...

τυχαίο που κλείνουμε με το ίδιο τραγούδι?

http://environmentfood.blogspot.com/2011/05/blog-post_26.html

Υ.Γ. μήπως εσύ σκέφτηκες σήμερα τον τίτλο στην "Ε" ?

ΟΕΟ

Ανώνυμος είπε...

Μην μπερδεύεσαι. Δεν αφορά αγανακτισμένους με το Μνημόνιο. Αφορά ΟΛΟΥΣ τους αγανακτισμένους με την ανικανότητα των πολιτικών και της πολιτικής. Με ΟΛΑ όσα μας οδήγησαν εδώ. Με την ανικανότητα να προστατεύσουν τους πολίτες, να τους δώσουν όραμα. Αν το καπελώσετε με την αντιμνημονιακή ρητορία σας, τότε θα καπελωθεί και απο την αντιμνημονιακή "παράταξη" (διάβαζε βαθύ ΠΑΣΟΚ, Τσίπρα και Παπαρήγα), και τότε χαιρετίσματα!

Αλλά αυτά μάλλον θα είναι ψιλά γράμματα για εσένα.

mahler76 είπε...

μπα, ποιός θα βγεί με αυτή την βροχή...

Ανώνυμος είπε...

Θα ηταν πολυ -περαν της λυρισμου που μου αρεσει - οταν μιλάς για πολιτική να εχεις και καποιες πρακτικες και βιωσιμες προτασεις? π.χ. τι κανουμε αν δεν μας δωσουν (οχι αν δεν παρουμε- αν δεν μας δωσουν) την 5η δοση ?
Το αποφευγεις οπως ο διαβολος το λιβανι...

Γιαννης Σιδερης

ΥΓ: προσωπικα ειμαι χωρις υποχρεωσεις, αρα δεν με νοιαζει αν την παρουμε. Για χαρη αυτων που σε διαβαζουν και εχουν υποχρεωσεις σε ρωταω και αναμενω..

Ανώνυμος είπε...

περαν Του λυρισμου
συγνωμη

katerina είπε...

Γιατρέμου σιγά που θα μας ...σταματουσε η βροχή,η μπορα. Εκει και αποψε. Εκει και αυριο...

katerina είπε...

Γιάννη μου δεν προλαβα καν αν δω την Ελευθεροτυπία σημερα.. Τώρα θα την δω. όσο κρατάνε τα μάτια μου ανοιχτά. Αλλά νομίζω ότι ΟΛΟΙ σκεφτομαστε το ίδιο...

Η πλατεια ήταν γεμάτη με το νοημα που εχει κάτι απο τις φωτιές...

katerina είπε...

Γιάννη...ακου τα συνθηματα που φωνάζει ο κόσμος. Αυτά ειναι η απαντηση στο ποσο ...απολιτικη ειναι η ..πλατεία. Η πιοπολιτική που φανταζεσαιή που φοβάσαι.

Φωνάζει οκόσμος "Δεν σας θέλει ολαός,το μνημονιο και εμπρος". Ουρλιάζει Γιάννη... Εσυ και όλοι σνα εσένα ζηστε μετι ψευδαισθήσεις σας. Τρομοκρατηστε το κόσμο, εκβιάστε τον, φοβηστε τον. Για αυτό πληρώνεστε άλλωστε.Αυτή ειναι η δουλειά σας.

Αλλά υποθέτω ότι ασφαλώς γνωριζετε που σας εχει γραμμένους ο κόσμος... Ναι ακριβώς εκει που φανταζεσαι... όπως άλλωστε όλους τους μισθωμένους που επιχειρουν να κάνουν τη ...δουλειά που τους ανεθεσαν.

katerina είπε...

Mahler μου,χιλιαδες βγηκαμε με ...αυτή τη βροχή...
Θα σε δώ εκει...

Ανώνυμος είπε...

παλι δεν απαντησες σε μενα τον μισθωμενο! Μονο την προβοκατσια ξερεις!
Ο Κοσμος διαμαρτυρεται και ειναι φυσικο. Εγω δεν ρωτησα τι φωναζει ο κοσμος. Τι απαντησεις εχεις εσυ σε αυτους που δεν θα πληρωθουν τελη Ιουλιου, ρωταω
Γιαννης ΣΙδερης

katerina είπε...

Γιάννη το τελευταίο που με απασχολεί ειναι να λειτουργώ ως προβοκάτορας στα δικά σας πληρωμένα ψευτοδιλληματα. Και ξέρεις γιατί; Γιατί πια ΔΕΝ χρειαζεται. Γιατί όσο και να το παιζετε μωρές παρθένες, ο λόγος σας δεν αξιζει ουτε το χαρτι στο οποίο γραφεται.

Αυτο που σου ΞΑΝΑ-ΜΑΤΑ-ΛΕΩ για εκατομυριοστή φορά, είναιότι αναπαραγεις -μισθωμένα ή ηλίθια- το ίδιο ψευτοδιλημα που μα ςεφτασε μεχρι εδω. Αν απο αυτο βγάζεις το μεροκαματο σου,μπορώ να το ...σεβαστώ εστω κι αν με βρισκει κάθετα αντιθετη. Αν πραγματικα πιστευεις αυτά που λες...λυπάμαι,η ...επιστημη σηκώνει ψηλά τα χερια. Ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι σε κανένα τυφλό που εβγαλε ΜΟΝΟΣ του και ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ τα ματια του, δεν περιμένει κανείς να δει. Δεν γινεται ρε αδερφέ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ (!!!)δεν απαντησες.
Αν δεν πεσει η δοση τι θα φανε ολοι αυτοι 1η Αυγουστου?
Γιαννης Σιδερης