Παρασκευή 23 Μαΐου 2008

Πέσατε θύματα ...αδέλφια μου, εσείς.....

Για την αποφυγή πάσης παρεξηγήσεως, διευκρινίζω ότι η παρούσα ανάρτηση ουδεμία σχέση έχει με την προηγούμενη.

Το έχω ξαναπεί, ότι η πρόκληση να ανταποκριθώ στον πειρασμό είναι πάντα πολύ ισχυρότερη από την ανάγκη να προστατέψω την …αξιοπρέπεια μου.
Και η άποψη καλού μου φίλου περί της άγνοιας μου για την …ανδρική φύση και …όχι μόνον, ε, συχωριανοί μεγάλος πειρασμός, πρόκληση ΤΕΡΑΣΤΙΑ…

Λοιπόν το σημερινό θέμα, ....Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΡΣΕΝΙΚΩΝ-και ε, σας βλέπω κάποιες τα παίρνετε, κάποιοι κρυφογελάτε- μου ήρθε βλέποντας μια διαφήμιση με μια .....Μαίρη Παναγιωταρά να μαγειρεύει παστίτσιο με ....ζαρτιέρες....

Ε, όχι ρε μάγκες. Ούτε η ....Μαίρη είμαι, ούτε ...παστίτσιο ξέρω να κάνω και οι ζαρτιέρες ...γλιστράνε...

Αλλά το ..στιγμιαίο, και τις εξηγήσεις του ....στιγμιαίου(4 μήνες μιλάμε ...στιγμιαίο), και τις ενοχές του ....στιγμιαίου, και τα δράματα του ..στιγμιαίου, ε, όσο να πω τα ξέρω.

Και έτσι αποφάσισα να ιδεολογικοποιήσω την ...αδυναμία σας και να σας αντιμετωπίσω με την βαθύτατη συμπόνια μου.

Λοιπόν συχωριανοί μου, εγώ πιστεύω ότι οι γυναίκες βιάζονται ….σπανίως και τυχαίως ενώ οι άνδρες …..συστηματικώς και καθημερινώς.

Συχωριανοί μου, είσαστε θύματα της εικόνας που η μαμά σας, ο μπαμπάς σας, οι συμμαθητές σας, οι συμφοιτητές σας, οι κολλητοί σας, και όλο αυτό το σύστημα ....ενδυνάμωσης του …..αντριλικιού σας δημιούργησε και σας έπεισε ότι είναι θέμα τιμής να υποστηρίξετε αυτήν την εικόνα με νύχια, δόντια ή ότι ...άλλο.

Η δεύτερη αιτία των βασάνων σας – και των δικών μας άλλωστε- είναι ο μύθος της γυναικείας ...προσφοράς, της ....παραχώρησης, του ...δώρου. Νομίζετε συχωριανοί μου!!!!!!!!! αλλά σιγά που θα επιχειρηματολογήσω για να σας βγάλω από την πλάνη σας.......

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά έχουμε και τον άκρατη ανασφάλεια σας που σας κάνει και κτητικούς. Και ενώ εσείς παλεύετε αδέρφια μου να διαφυλάξετε την υπεροχή και την μοναδικότητα σας, εμείς απλά φοβόμαστε να μην σας χάσουμε τρομάρα μας- βέβαια άμα έχεις συνηθίσει να κοιμάσαι με το νανούρισμα του βρυχηθμού του, το χάνεις τέτοιο μεγαλείο;;;

Αλλά σας βιάζουμε, καλοί μου συχωριανοί.
Βιάζεστε από μια καλή, μέτρια έως και άθλια προσφορά, από μια κολακεία, από ένα και «τι έγινε;;», από την ανάγκη σας να κοκορευτείτε στον κολλητό, από την ανασφάλεια σας, από την εικόνα σας.
Και ακόμα χειρότερα βιάζεστε από το δύσκολο, το ζόρικο, το από τους....άλλους διεκδικούμενο....

Αχ, ο κυνηγός που είναι λιτοδίαιτος, ενίοτε και....χορτοφάγος αλλά βουτάει και την καραμπίνα έπ’ ώμου , ενίοτε πυροβολεί ανάποδα με αποτέλεσμα τον βαθυτατο ...αυτοτραυματισμό του, και ο αριθμός των θηραμάτων που ...χτύπησε τον κατατάσσει στην κατηγορία που ...προσδοκά...

Ο ψαράς που τρώει μόνο αρνίσια παιδάκια αλλά παλεύει ώρες ακίνητος με το καλάμι του να τσακώσει το μεγάλο ψάρι, να το ζαλωθεί στον ώμο και να το περιφέρει. Κι όταν δεν μπορεί να ...το περιφέρει, όταν πρέπει να το θάψει στην ...άμμο, η χαρά του ψαρέματος ...λειψή.

Αλλά μην στεναχωριέστε - γιατί είσαστε και συναισθηματικοί και ενοχικοί πανάθεμα σας – εμείς δεν πονάμε. Μόνο φοβόμαστε. Μπας και ψάρευε, ψάρευε, κάποτε αρχίσετε να τρώτε και ...τσιπούρες εκτός από τα γνωστά λατρεμένα σας ..... παιδάκια.
Μπα, για το απίθανο μιλάμε, αλλά ....άλλο απίθανο ....άλλο αδύνατο....

Αλλά καλοί μου, αγαπημένοι μου συχωριανοί, θύματα μου εσείς, εμείς πάντα θα έχουμε το πάνω χέρι.....
Ή θα σας ....βιάζουμε ή θα σας ....συχωρούμε.
Το μόνο που σας επιτρέπεται είναι να επιλέξετε κάτι από τα δυο

22 σχόλια:

monahikoslikos είπε...

Αν μπορούσες να καταλάβεις πόσο επώδυνο είναι να βιάζεσαι, στιγμιαία επί τετράμηνο, χωρίς δυνατότητα να αντιδράσεις δεν θα τα έγραφες αυτά.
Αλλά που να καταλάβεις, δείχνεις να είσαι από αυτές που προτιμούν τις επιπόλαιες σχέσεις ...μιας ζωής.
Την καλημέρα μου

katerina είπε...

Αχ μοναχικέ μου λύκε κι όμως δεν είναι έτσι.
Το δράμα και για μένα και για ...όλους ειναι ότι καταλαβαίνω πολύ καλά.

Και το έχω ξαναπεί, ανήκω σε μια γενια γυναικών που δεν εμαθε να χαιδευει και πολύ περισσότερο να χαιδευεται.
Ανήκω σε μια γενιά που εχει απομυθοποιήσει εως και κανιβαλήσει και την εννοια του έρωτα, και την έννοια του sex και περισσότερο από όλα την έννοια της ...απιστίας.
Το μονο που δεν καταφέραμε να ξορκίσουμε, η μονη προίκα που κουβαλάμε από τις μαμαδες μας, τις υπέροχες ....Γυναίκες μαμάδες μας, είναι ο ....φόβος.

Ο φόβος του "μαμά γερνάω / και τρέμω να είμαι αυτό που ανησυχείς/ νέα, ωραία και ατυχής".

Μοναχικέ λύκε, σε καταλαβαίνω και σε συγχωρώ για την ..λάθος εκτίμηση, ...ανδρας γαρ...
Αλλά πάνω από όλα γιατί ενω η φυλή στην οποία ανήκεις, η φυλή των ανδρών ζει συνήθως σε αγέλες, εσύ ...επικαλείσαι το ...μοναχικός.

monahikoslikos είπε...

καλά σε έχω καταλάβει, είσαι δύσκολος "αντίπαλος" με μυαλό ξουράφι, ας είναι παραδέχομαι το λάθος μου κι αποσύρομαι με ...ελαφρά

katerina είπε...

Αν και ....λύκος, αν και ...μοναχικός, κλασσικός ...Ανδρας...

Καλημέρα Λυκε

OnWine είπε...

Αχ... αυτή η υποτιθέμενη γνώση της ανδρικής φύσης από τις γυναίκες (και αντίστοιχα της γυναικείας φύσης από τους ανδρες)... σε τέτοιες αναρτήσεις οδηγεί!

Πάντως... κανένας άνδρας δεν θα προσπαθήσει να σου ...βγάλει αυτή την ...ιδέα του βιασμού μας από τις γυναίκες... πράγματι ...δίκιο έχεις... άσε που βολεύει... δικαιολογεί τα συνήθως αδικαιολόγητα... π.χ. "Τί φταίω εγώ, ρε γυναίκα, με... εβίασε!... να!... διάβασε και την τεκμηρίωση της ...αθωότητάς μου!" ... και την παραπέμπει στην ανάρτησή σου!

Τώρα βέβαια... αν η γυναίκα μπεί στον κόπο να διαβάσει όλη την τεκμηρίωση... σίγουρα θα σε αμφισβητήσει ως ...ειδήμονα γιά να δίνεις συγχωροχάρτια... βλέπεις, οι πραγματικές ζαρντιέρες ΔΕΝ γλυστράνε!

Πάντως, και αντιπροσωπΕΎοντας μεγάλη μερίδα του ανδρικού, θα ανακράξω:

ΒΙΑΣΤΕ ΜΕ! ...ΒΙΑΣΤΕ ΜΕ!

katerina είπε...

Αχ, Σχολιαστή κατ’ αρχάς από σένα περίμενα την υπέρβαση, την ανατροπή.
Μωρέ δεν θα μάθω ποτέ να μην σας υπερεκτιμώ....

Κατά ....δεύτερον, έχω εμπεδώσει πια την πρόβλεψη για αλλαγή τουλάχιστον 5 επαγγελμάτων κατά την διάρκεια του εργασιακού βίου (προσωπικά αν και στην μέση τους εργασιακού μου βίου έχω αλλάξει τουλάχιστον 10, αλλά για τον μέσο όρο ..ρε γαμώτο!!!)

Κατά τρίτον πιστεύω απόλυτα ότι η εμπειρική γνώση παρέχει καλύτερα επαγγελματικά εφόδια από την επιστημονική και δόξα τω Θεώ το informal learning μου στο αντικείμενο και με τα αυστηρότερα κριτηρια να αξιολογηθεί θα κριθεί επαρκές.

Βάσει όλων των ανωτέρω, σε ευχαριστώ που μου έδωσες μια πολύ καλή ιδέα για να συμπληρώνω το μεροκάματο μου. Και που ξέρεις μπορεί να γίνει και η κύρια επαγγελματική μου απασχόληση.

Νουθεσίες, παρηγοριά και εκλογίκευση του ...πόνου (επιμένω στον φόβο, αλλά ξέρω ότι τρελαίνεστε να μας πονάτε, ε, μην σας χάσω και από πελάτες...) στις ...προδομένες.

Δείγμα της δουλειάς μου, θα δώσω με την επόμενη ανάρτηση μου με τίτλο «ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΛΕΣΒΙΑ....»

PN είπε...

Αχχχ πόσο μου αρέσει να βιάζομαι στιγμιαία!!! Κοίτα Κατερίνα μου, το ότι μας παιδεύετε είναι αλήθεια. Βέβαια πρέπει να σε πληροφορήσω (παρότι κανονικά δεν θα έπρεπε) ότι τα θέλει και εμάς ο κώλος μας. Μπορεί να γκρινιάζουμε, αλλά τον θέλουμε τον στιγμιαίο βιασμό μας. Ο μαζοχισμός ποτέ δεν έχει όρια!!!

Αν και τελικά τείνω να συμφωνήσω με τα λεγόμενα του Sxoliasti. Αυτές οι συζητήσεις των ανδρών για τις γυναίκες και τούμπαλιν δεν έχουν τελειωμό...Βέβαια αν είναι να μου ξαναγυρίσεις στα posts για το ΠΑΣΟΚ, χίλιες φορές η ψυχανάλυση της αντρικής φύσης!!!!!
Χιχιχιχι....

OnWine είπε...

Λυπάμαι που αποδείχτηκα ...κατώτερος των προσδοκιών σου... αλλά σου εχω πει πολλές φορές οτι ...δεν χαιδεύω αυτιά (ιντερνετικά, εννοώ...).

Τωρα... χαίρομαι που όλο αυτό το σκεπτικό της απάντησής σου προέκυψε από τα ...δικά μου σχόλια, δεν το ...αντιλαμβάνομαι βέβαια, αλλά ...ως ανδρας και με χαμηλό IQ, τα θέλω όλα ...στο πιάτο!

Πάντως, να σου πω οτι, με τις δικές σου αντιλήψεις... ΠΟΛΥ τυχερός ο ...όποιος! Και σκέψου... ουτε που αναφέρθηκα στο ..μάτι!

Τωρα... νουθεσίες... μακρυά από εμένα! Η ανδρική αλληλεγγύη είναι άλλωστε και γνωστή, και ...ισχυρή, γιατί να κάψω τον ανθρωπο, επιχειρηματολογόντας υπέρ του φεμινισμού? (που άλλωστε ουτε εγώ ...πρεσβεύω)... άσε που δεν θα σε έπειθα...

Κατερίνα μου, μην αλλάξεις ιδέες... μάλλον εισαι η ιδανική γυναίκα... για εμάς τους ανδρες, βέβαια....

katerina είπε...

Προανήγγειλα την επόμενη μου ανάρτηση VK...

Αλλά μην με βάζεις σε πειρασμο...
Μπορεί η μεθεπομενη να ειναι πως το ΠΑΣΟΚ βιάζει και βιαζεται.
Και εκει να δεις ....πικάντικα...

Ευτυχώς το μονο που σε σώζει, έιναι το γεγονός ότι ειμαι παντελώς ανικανη για τόσο ...μακροπνοους σχεδιασμους.
Δος ημιν σήμερον....Και αυτό αν είναι απο το απογευμα και μετά γιατί για όλο το 24ωρο με ζορίζει πολύ ...το action plan

PN είπε...

Καλά το ΠΑΣΟΚ αν και βίαζε και από το 2004 αυτο-βιάζεται καθημερινώς και ανελέητα. Τόσα στιγμιαία λάθη δεν έχω ξαναματαδεί στη ζωή μου by far.

Πάντως και το γιατί δεν έγινα λεσβία καλό ακούγεται. Φαντάζομαι θα ακολουθήσει μετά το: "Γιατί δεν έγινα κυβέρνηση;"...

katerina είπε...

Σχολιαστή απο ότι βλέπεις μονο οι ανδρες αναταποκρίνονται σήμερα στην ανάρτηση.

Αλλά φοβου τους Δαναους....

Ετσι σας θέλω, χαλαρους, περηφανους, αυτάρεσκους, υπεράνω...

Και σας φαντάζομαι, να χάνετε τα ...οπλα σας.
Γιατί το οπλο σας δεν είναι ...αυτό που νομίζετε, το όπλο σας ειναι ότι μας χρειάζεστε για να σας αποθεωνουμε με την ζηλεια μας.

Και όχι Σχολιαστή, δεν ειμαι η ιδανική για τους ανδρες...
Η ...κατανοηση σας ρίχνει στην άβυσσο της ανασφάλειας. Η ανάγκη σας να σας επιβεβαιωνουμε ζηλευοντας είναι ο ..αισθησιασμος που σας φτιάχνει.

PN είπε...

Ναι βρε Κατερίνα, θέλεις να μου πεις ότι εσείς δεν γουστάρετε όταν σας ζηλεύουμε;

katerina είπε...

vk μου, το "γιατί δεν έγινα κυβερνηση" δεν εχει καμμια σημασία ως ανάρτηση και ως επιχειρηματολογία γιατί το ξερει ο κοσμος όλος.

Τωρα για τα ...σημαντικοτερα, απλά vk μου η κουραση της μουρμουρας σας και των κατεβασμένων μεχρι το πάτωμα μουτρων σας, ειναι μεγαλύτερη απο το όφελος της ...ζηλειας σας.
Αν την σκαπουλάραμε, με ενα κλαματάκι, με εναν όρκο, με κάτι συντομο βρε παιδί μου, θα άξιζε τον κοπο. Αλλά ....δεν λεει να περάσεις τα επόμενα 3 χρόνια απολογούμενη και μετανοούσα.

Ασε που εισαστε και ...φοβιτσιαρηδες, αντί να αναμετρηθείτε με τον ...Αλλον, συνηθως το βάζετε στα πόδια.
Οποτε στο price vs performance καλυτερα να απολαυσουμε την ηδονη ...σκετη, χωρίς την ηδονη της ζήλειας σας....

Μονο αν η περίπτωση ειναι απο χερι ...χαμενη, χρησιμοποιουμε την ζήλεια σας σαν ...αποχαιρετηστηριο ...πόνο. Αυτό μάλιστα!!!!!!

Sinistra Radicale είπε...

Οι άντρες σήμερα όντως βιάζονται αλλά γιατί!!!! Γιατί θέλουν ΜΟΝΟ να γ......νε....
Και έχει σημασία που το μόνο, το γράφω με κεφαλαία!!!!!!!!!!

katerina είπε...

Και όμως sinistra δεν το πιστευω, αν και δεν το θεωρώ και τόσο φοβερό να επιζητουν μονο αυτό. Αλλά αντίθετα ο ...μέσος άνδρας είναι πολύ πιο συναισθηματικος και ευάλωτος απο την ....μεση γυναικα.
Και ο επομενος βιασμός που σας επιβάλλουμε, είναι το να απαιτουμε να μην ....κλαίτε.

Όντως ζόρικος ο ρόλος του άντρα.
Αλλά Παναγία μου, μην σας απελπίζω. Ελάχιστοι μεινατε. Μην αλλάξετε.

katerina είπε...

ΡΕ ΣΕΙΣ;;;
Εεεεεε, ΚΑΜΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ;;;

Κορίτσια, στο υψος μας!!!!!!!

SUN W KNIGHT είπε...

Έχω γράψει ένα μικρό σχετικό κείμενο υπό τον τίτλο... αυθάδεια και υποσχέσεις...
Θα είχε ενδιαφέρον ένα σχόλιό σου...

Spyros Vlahos είπε...

Δεν υπάρχει νικητής και νικημένος σε μια μάχη! Κι οι δυο πληγώνονται.

katerina είπε...

sun w knight
σε ευχαριστώ για την πρόσκληση.

Σπύρο μου, η ανάγκη για ...πολεμο, ενίοτε ειναι ισχυρότερη απο τον φόβο της πληγής.
Ή ίσως καλυτερα η χαρά της πληγής του ..Αλλου, νομίζεις ότι ημερευει την δική σου.

Spyros Vlahos είπε...

Οπωσδήποτε να συμπήξουμε τις ηλεκτρονικές μας σχέσεις

otimoukatevei είπε...

«εισαστε θύματα της εικόνας που η μαμά σας, ο μπαμπάς σας, οι συμμαθητές σας, οι συμφοιτητές σας, οι κολλητοί σας, και όλο αυτό το σύστημα ....ενδυνάμωσης του …..αντριλικιού σας δημιούργησε και σας έπεισε ότι είναι θέμα τιμής να υποστηρίξετε αυτήν την εικόνα με νύχια, δόντια ή ότι ...άλλο.»

…ναι αγαπητή μου αυτό είναι.

Αυτή η καταραμένη εικόνα που άλλοι φτιαξών για μας και μείς μάθαμε να αγαπάμε.
Να κοιτάμε στον καθρέφτη και να βλέπουμε αυτή την καταραμένη εικόνα.
Και να την προσκυνάμε, κάθε μέρα.
Πιστά, με ευλάβια.
Που δεν έχει καμιά σχέση με αυτό που είμαστε στα αλήθεια.

Με αυτό που θέλουμε, με αυτό που αγαπάμε

Μια εικόνα που κουβαλάμε σε όλη μας τη ζωή ,σα χαμάληδες και ποτέ μα ποτέ δεν βρίσκουμε τη δύναμη να απαλλαγούμε από αυτή.

Και να γίνουμε αυτό που πραγματικά θέλουμε.

Απλοί. Γυμνοί αφτιασιδωτοι.

Απαλλαγμένοι από όλα αυτά…

Για να μπορέσουμε να ζήσουμε, να αγαπήσουμε.
Να αγαπηθούμε

Έστω για λίγο.

Για τόσο λίγο…

katerina είπε...

Απαλλαγείτε ότι μουκατεβει, εμεις εδω, περιμενουμε.....ματαίως....