Τετάρτη 28 Μαΐου 2008

Γκαρσόν!!!!!!!!!!

Η ηθικολογία συνήθως καλύπτει τον χώρο του ορθολογισμού.
Για να δούμε ρε συχωριανοί τι έχουμε......
Και καλά τα γκαρσόνια ....τα απολαύσαμε, τα απολαμβάνουμε κάθε μερα σε στιγμες μεγάλης δόξας, για να δούμε τώρα και τον ...πελάτη....


1. Ο Βγενόπουλος είναι επιχειρηματίας και ως επιχειρηματίας απολογείται και κρίνεται μόνο από τους μετόχους του και όπου απαιτείται από τον νόμο.
Κατά τον ίδιο τρόπο βέβαια, επειδή δεν απολογείται στους ...56.000 εργαζόμενους του, κακώς τους χρησιμοποιεί ως διαπραγματευτικό και επικοινωνιακό ατου, αλλά αφού τα συνδικαλιστικά όργανα αυτών των ...56.000 εργαζομένων, και πάνω από όλα η ΓΣΣΕ, σσσσσσσς, μην φωναζετε κοιμόνται, η πρακτική του ...ευφυώς επικοινωνιακή...

2. Συνήθως ως ευφυείς επιχειρηματίες δεν κρίνονται ….οι καλοί άνθρωποι (ότι κι αν σημαίνει αυτό….), αλλά αυτοί που αξιοποιούν τις ευκαιρίες της αγοράς και τις ολιγωρίες είτε του Νομοθέτη είτε του Κυβερνήτη, και ο επιχειρηματίας Βγενοπουλος ΄τα αξιοποιησε ...στο έπακρον
3. Ο επιχειρηματίας Βγενόπουλος δηλώνει εισόδημα 6000 € ετησίως.
Και ορθότατα πράττει.
Αμείβεται με την συνήθη πρακτική των CEOs, καθώς τα stock options δεν εμπίπτουν στους συνήθεις κανόνες φορολόγησης εισοδήματος και στην πράξη είναι …αφορολόγητα.
Και ο απίστευτος λαϊκιστής Δραγασάκης …εγκαλεί τον Βγενοπουλο, γιατί κάνει χρήση του ….ανήθικου νόμου που η νομοθετική κατά το Σύνταγμα Βουλή έχει ψηφίσει.
Και ….κάγκελο ο Βγενόπουλος!!!!!!!!!!! Και μένα, να σας πω, μια ζαλάδα μου ήρθε…….

4. Αν ο επιχειρηματίας Βγενόπουλος, χωρίς προσυννενόηση αγόρασε με 18€ και πούλησε με 26, στην D.T. και η D.T. είναι τόσο …ανόητη να αγοράσει …. χωρίς καμία προσυνεννόηση για την εκχώρηση του management, προφανώς ο επιχειρηματίας Βγενόπουλος, είναι ο μόνος ευφυής επιχειρηματίας σε αυτή την χώρα και όχι μόνον, οπότε αυτό είναι και μια καλή δικαιολογία γιατί η επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα πάει κατά διάολου.
Το επόμενο διαφημιστικό της Κυβέρνησης μπορεί να είναι «Εμείς ευκαιρίες σας παρείχαμε. Επιχειρηματίες …εσείς φταίτε…»

5. Ο επιχειρηματίας Βγενόπουλος, απέδειξε αυτό που πραγματικά είναι. Ένας μοντέρνος παίχτης του χρήματος, ένας λύκος που κινείται στα όρια του κυνισμού των αγορών και που απέναντι του είχε τους ημιμαθείς εκπροσώπους του Έθνους, ανήμπορα αρνάκια βόσκοντα στο λιβάδι , που άκουσαν με δέος τα καθημερινώς συμβαίνοντα στις επιχειρήσεις και στις αγορές.
Και αυτή η εικόνα πραγματικά με τρομοκράτησε. Όχι του λύκου, των προβάτων….

6. Αν ο επιχειρηματίας Βγενόπουλος έκανε χρήση του δικαιώματος που του παρέχει το Σύνταγμα, όπως και στον κάθε Έλληνα πολίτη, να καταθέσει αγωγή εναντίον όποιου θεωρεί ότι τον προσέβαλλε, θεωρητικά έχει απόλυτο δίκιο.
Βέβαια οι τελευταίες καταγεγραμμένες αγωγές επιχειρηματιών εναντίον πολιτικών, αφορούν σε εξωτικές χώρες όπως την Σιέρα Λεόνε, η κανένα ινδικό κρατίδιο, εκεί που κάτω από τις μπανανιές οι τρεις εξουσίες περιπλέκονται αδιακρίτως, και με εντυπωσιάζει πως ένας έξυπνος top manager πέφτει στην λούμπα να κάνει επίδειξη δύναμης απέναντι στο πολιτικό σύστημα που …εθιμικω δικαίω ....διατείνεται ότι στις Δημοκρατίες για την τύχη των πολιτικών αποφαίνονται οι πολίτες και όχι τα δικαστήρια..
Αλλά μπορεί πάλι ο επιχειρηματίας Βγενόπουλος να επενδύει απλά στην …μελλοντική καριέρα του

7. Αν η Κυβέρνηση είναι τόσο αδέξια, ώστε να χάσει τον ΟΤΕ μέσα από τα χέρια της ή τόσο διεφθαρμένη για ένα τόσο ακραίο σκάνδαλο, μένει να αποδειχτεί.
Αν ο επιχειρηματίας Βγενόπουλος, διέκρινε την απελπισία του εκλογικού σώματος, αν διέκρινε την αγωνία των πολιτών για κάτι νέο, ότι διάολο κι αν είναι αυτό, νέος, μαύρος, γυναίκα, αν καταλαβαίνει ότι και αυτό βέβαια θα καεί πολύ σύντομα, και ανοίγει τα φτερά του, αυτός ή ….όποιος επενδύει σε αυτόν για …άλλου τύπου καριέρα, εκεί δικαιούμαστε να τον κρίνουμε.
Εκεί, ως πολίτες, θα έχουμε λόγο. Αλλά μόνον εκεί….

Μέχρι τώρα, παρά το όποιο …αντιαισθητικό – κατά την μικροαστική μου αισθητική- θράσος του να λέει τα σύκα –σύκα και την σκάφη –σκάφη, εγώ το μόνο συναίσθημα που νοιώθω για τον επιχειρηματία Βγενόπουλο, είναι σεβασμός.
Αν δε, ήμουν και μέτοχος της MIG θα ένοιωθα και χαρά. Μεγάλη χαρά.

Η μόνη μου ένσταση για τον κ. Βγενοπουλο, είναι το κούρεμα του….

Αγαπητέ κ. Βγενόπουλε, δείτε τον Cavalliere. Σε κάποια πράγματα μάλλον πρέπει να αξιοποιήσετε την εμπειρία των παλαιοτέρων στο …κουρμπέτι.

20 σχόλια:

monahikoslikos είπε...

έγραψες πάλι μ΄αυτή την εικόνα των προβάτων που σε τρομοκράτησε.
είναι όμως πρόβατα ή μήπως είναι μαθητευόμενοι λύκοι κι ο καβγάς είναι για το πάπλωμα ή για τις μίζες όπως θέλεις πές το.
Για να σοβαρευτούμε όμως (και δεν αμφιβάλω πως είναι πολύ σοβαρά αυτά που γράφεις) αν η συντεταγμένη πολιτεία λειτουργούσε έστω και στοιχειωδώς με βάση τις αρχές της αστικής δημοκρατίας (του περασμένου έστω αιώνα) υπήρχε περίπτωση ο όποιος επιχειρηματίας του οποιουδήποτε διαμετρήματος να επιδείξει την αλαζονεία και τη θρασύτητα που επέδειξε ο κύριος Βγενόπουλος;
Άρα ορθώς σε και μας τρομοκρατεί η εικόνα του κοπαδιού των αμνών.

katerina είπε...

Λυκε-λύκε, νομίζω ότι εισαι πολύ ρομαντικός.
Δεν ειναι μαθητευόμενοι λύκοι οι πατέρες του Έθνους.
Φτωχοπρόδρομοι του κερατά είναι που ροκάνιζουν το κλαδί που κάθονται.

Κατα την ταπεινη μου άποψη Μοναχικέ Λυκε, το μεγαλύτερο έγκλημα των πολιτικων δεν ειναι η όποια ...απιστία διαπράττουν κατα καιρο ή και ημερησίως.
Το μεγαλύτερο εγκλημα τους ειναι ότι κατε΄στησαν το πολιτικο σύστημα αναξιόπιστο στα μάτια του μέσου πολίτη.

Και αυτο ειναι πραγματικά ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.

Ο Γιωργος ο Μαυρος, της MRB, αξιόπιστος δημοσκοπικός -και όχι μονον- αναλυτης (χημικός γαρ, να ευλογησουμε και τα γένια μας),σε μία φράση τα είπε όλα, στην αναλυση της δημοσκόπησης για την ακρίβεια, "ο κοσμος είναι έξαλος, διψάει για αίμα".

Και κάποιος ....συντομα;;; θα κρατήσει το μαχαίρι, θα χτυπησει, και το αίμα;;; το δικο μας Λυκε. Μονο το δικό μας.

Matrix είπε...

Προσωπικά δεν με νοιάζει αν απέδειξε αλαζονεία ή όχι ο Βγενόπουλος.

Από τα πεπραγμένα του μέχρι τώρα (συμπεριλαμβανομένου και του Παναθηναικου) φαίνεται "μαγκας" για "επιχειρηματίας".

Με ενδιαφέρει αυτό το γαμ$%^@#@# "πούλησα 26 ευρώ τη μετοχή , ενω το κράτος κάτω από 20, ε μάλλον είμαι καταφερτζής"

Όσο για την τελευταία πρόταση σου στο σχόλιο σου Κατερίνα, χτες το βράδυ με βρίσκει ενάς κύριος στη γειτονιά που έχει ένα μικρό μαγαζάκι, και μου λέει:
-"Θυμάσαι πριν κάποια χρόνια που σου έλεγα ότι κάποια στιγμη ο κόσμος θα τους δείρει όλους αυτούς τους πολιτικούς?"
-"ναι" του λέω
-"Ε πλησιάζει η στιγμή..."

OnWine είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με την ανάρτησή σου. Πάντα ελεγα οτι ολοι (κόμματα, πολιτικοί, ακαδημαικοί, φοιτητές, συνδικάτα) προετοιμάζουν ...επιμελώς το έδαφος γιά εναν ιδιότυπο φασισμό ... αρκεί να βρεθεί ο ...κατάλληλος που θα τους εκφράσει...

Δεν εννοώ οτι αυτός θα είναι ο Βγενόπουλος... νομίζω οτι δεν ταιριάζει το προφιλ... αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

Πάντως, οι συνθήκες ...ωριμάζουν! Δείτε τι εγινε στο ΑΠΘ, δείτε ποιοί βρίσκονται πίσω από την ουσιαστική κατάλυση νόμων και δημοκρατίας... ποιοί θα προκαλέσουν την κατάργηση του ασύλου... ποιοί δουλεύουν μεθοδικά γιά την κατάργηση της συμμετοχής των φοιτητών στην διοίκηση των Πανεπιστημίων... δείτε και καμαρώστε τον Συν και τους ...δανεικούς πραιτωριανούς του... τα πολιτικά κομματα... ολους... πως απεργάζονται την καταστροφή της δημοκρατίας και την δική τους...

Καραμούζα είπε...

Προς δικηγορομπλογκίστριες/-ες και λοιπούς κοινούς θνητούς:
ΤΩΡΑ δοκιμάζεται η δικονομική σας δεινότητα!!!

ΣΚΗΝΙΚΟ:
Η αίθουσα του Εφετείου Μονάχου
ΧΡΟΝΟΣ:
Τρέχων.
ΥΠΟΘΕΣΗ:
Δικάζονται υψηλόβαθμα στελέχη της Ζήμενς για τον μηχανισμό ΠΑΓΙΩΝ δωροδοκιών της εταιρείας.
ΠΡΟΣΩΠΑ:
Οι ως άνω ως κατηγορούμενοι, Πρόεδρος, 4 ακόμα δικαστές, Εισαγγελέας, Γραμματέας. Ακροατήριο.
ΣΚΗΝΗ:
Εξέταση του κατηγορούμενου Σίκατζεκ για δωροδοκίες στην Ελλάδα.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ:
.................................. {Βρείτε την! Για κουίζ πρόκειται ! }
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΙΚΑΤΖΕΚ:
"Beides, Herr Staatsanwalt, beides!"
Για τους μή γερμανομαθείς:
"Και τα δύο, κ. Εισαγγελέα, και τα δύο!"

Valderosso είπε...

Κατερίνα, παρακολουθώ τά posts σου εδώ καί αρκετό καιρό, αλλά μόλις σήμερα αποφάσισα νά εκτεθώ καί εγώ.

Συμφωνώ μέ όσα γράφεις γιά τόν Βγενόπουλο.

Το βήμα στήν Βουλή των Ελλήνων του τό έδωσε -δυστυχώς- ο ΓΑΠ, καί νομίζω ότι ήταν τεράστιο σφάλμα. Η πορεία από εδώ καί πέρα, προδιαγεγραμμένη: Άρθρα στόν τύπο, συνέντεύξεις μέ τόν Χατζηνικολάου, αναλύσεις γιά τον επιτυχημένο επιχειρήματία, καί έπεται συνέχεια.

Ενας νέος πολιτικός γεννιέται. Διαφορετικός σίγουρα από τούς υπάρχοντες. Ειναι τόση η απογοήτευσή μου από αυτούς, πού ειλικρινά διστάζω νά πώ άν θά είναι καλύτερος ή χειρότερος. Εκεί φτάσαμε.

Ανώνυμος είπε...

Αποκαλείς καί σωστά τούς βουλευτές ημιμαθη οροβατάκια, μπροστά στόν λύκο Βγενόπουλο, και εχεις δικιο, ειναι ετσι ακριβώς.Μήπως πρέπει λοιπόν εν οψει τής ραγδαίας αλλαγης τών πολιτικοοικονομικών καί κοινωνικών φαινομένων, πρέπει να γινουν τά πρόβατα λύκοι ?
Εξηγούμαι . Οσο ισχύει το απηρχαιομένο σύστημα τής εκλογής βουλευτών μέ σταυρό προτίμησης ο οποιος Λυκος θά εχει τήν δυνατότητα νά ελέγχει τήν στάνη, και αν οι λύκοι γίνουν αγέλη θά ελέγχουν προφανώς καί τόν βοσκό..
Πρόταση .
Λίστα. Επιλογή από τίς ηγεσίες των κομμάτων οχι των λαμπερων καί ελκυστικών , αλλά των αξιων καί ικανων.Ποιος να αντιπαρατεθει στόν Βγενόπουλο? Η κα Καιλη, η Κα Ράπτη ? Ο κος Κουκοδημος , Ο..Υφυπουργός Ιωαννίδης! η αυριο ο Γιαννάκης , η Καλομοίρα η η..Μπίλιω Τσουκαλα καί η..Παναγιωταρέα?Ας αφήσουμε κατά μέρος τίς δήθεν δημοκρατικές ευαισθησίες. Οταν μέ τήν ψηφο μας στό Πασοκ η στή Ν.Δ αναθέτουμαι τό "ΛΥΕΙΝ καί τό ΔΕΣΜΕΙΝ"ολων οσων μάς αφορούν,τό πρόβλημα ειναι μπάς και δέν ξαναβγει βουλευτής ο....
ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ?

katerina είπε...

Matrix μου,
Ενδιαφέρουσες εποχές……
Εμένα το στυλ του Βγενόπουλου, μου άρεσε πολύ. Παρα πολύ. Ας πει ρε παιδια και κάποιος τα αυτονόητα....

katerina είπε...

Σχολιαστή μιας που ειναι μια απο τις φορές που συμφωνούμε, αντί για ...κρασί σου αφιερώνω την δήλωση του πιο αγαπημενου μου ....μλκ, του Δραγασάκη από το ΣΥΡΙΖΑ (η διευκρίνηση δεν ήταν και απαραίτητη, αποκλειεται να μην εχεις ανακαλυψει και εσυ αυτό το κελεπούρι)

«Ο κ. Βγενόπουλος έκανε μια πρόβα τζενεράλε ως αρχηγός ενός κόμματος που θα εκπροσωπεί τους πιο επιθετικούς κερδοσκόπους και ενδεχομένως και τους πιο επιθετικούς επιχειρηματίες. Μένει να δούμε αν αυτοί θέλουν τον κ. Βγενόπουλο για αρχηγό τους».

Υ.Γ. προς Δραγασάκη, για τον χαρακτηρισμό μλκ, αγωγή δεν δέχομαι, μονο μηνυση. Αν είναι να πληρ΄ωσω, τουλάχιστον να έχω την χαρα να αποδειξω σε ακροατήριο τον ισχυρισμο.

katerina είπε...

Καραμουζα μου,
ευκολο το κουιζ "σε ποιο απο τα δυο μεγάλα κόμματα δωσατε τις μιζες;;;"

katerina είπε...

όντως Valderosso, τι να επιλέξεις;;;

Τουλάχιστον την ξεφτίλα των πολιτικων την ξέρουμε, εχουμε αποκτήσει αντισώματα.
Είναι και ευκολοι αντίπαλοι πια.

Ενω τον ...Αλλον, τον όποιον Αλλον τον κοβω για ζόρικο αντίπαλο.
Γιατί πια οι πολίτες και οι πολιτικοι είναι απεναντι Valderosso, ΑΠΕΝΑΝΤΙ!!!

katerina είπε...

Ανωνυμε, νομίζω ότι οι πολίτες πρέπει να πάψουν πια να είναι τζαμπα - πολίτες.
Οι πολίτες να γίνουν ΛΥΚΟΙ.

Σε κόμματα που δεν υπάρχει εσωκομματικη δημοκρατία, σε κομματα βιλαέτια μηχανισμών, η λίστα ειναι ασπιρίνη σε ...αιμορραγούντα.
Μπορεί να περιορίζει τον πονο αλλά επιδεινωνει την αιμορραγία

Nikos Lioliopoulos είπε...

Κατερίνα,Η αποστροφή σου για τα "ανήμπορα αρνάκια βόσκοντα στο λιβάδι" κοσμεί ως επικεφαλίδα το ιστολόγιο μου. Με την άδεια σου φυσικά!

Ανώνυμος είπε...

Το έχω ξαναπεί. Οι εφεδρείες της αστικής τάξης, όταν οι πολιτικοί της τα κάνουν θάλασσα και αυτοξετελίζονται δεν είναι μόνο κάποιοι δήθεν αριστεροί από Τσ. Δηλ. …Τσιριμώκος, ούτε κάποιοι «σωτήρες» με στρατιωτικά, ούτε οι βασιλιάδες που έφυγαν, ούτε οι «σοσιαλιστές του έθνους». Είναι και τα ίδια της τα τέκνα απ ευθείας. Καλού κακού ας ετοιμαστεί το έδαφος και για μια «νέα και φρέσκια ιδέα» ελλαδομπερλουσκονική. Ο νεοφιλελευθερισμός αποχαλινώθηκε και βγάζει σεργιάνι τα παιδιά του στη πολιτική εξουσία.

Στην αρχαία δημοκρατία η Βουλή του Δήμου εξοστράκιζε τους Βγενόπουλους που η δύναμή τους απειλούσε την εξουσία της. Δεν τους εξοστράκιζαν βέβαια και για τους δούλους (56.000 είχε… «κάποιος»!) των οποίων πωλούσαν το αίμα. Στη σημερινή δημοκρατία που θα έπρεπε να γίνουν και τα δύο, ούτε το ένα τολμούν ούτε το άλλο. Αντίθετα, με τη νομοθεσία δίνουν γη και ύδωρ. Ύστερα κλαίνε σαν απατημένοι και φωνάζουν «λύκος στα πρόβατα»!

Από την άλλη ο κοιμώμενος γίγας που σε μερικές χώρες άρχισε ράθυμα να ξυπνά και να εξεγείρεται με την ακρίβεια, τη φτώχεια, το πετρέλαιο κλπ και να αγριοκοιτάζει την εξουσία, είναι άγνωστο πως και πότε θα πάρει φαλάγγι και αυτούς και τον νεοφιλελευθερισμό τους. Η ιστορία έχει νομοτέλειες αλλά δυστυχώς μόνο εκ των υστέρων κάνουμε τους σοφούς της.

Στέργιος

cynical είπε...

Γεια σου Κατερινα, με εξόντωσες αυτες τις μερες στο τσαρδι μου. Χαλάλι σου.
Σχετικά με τον Βγενοπουλο ειχα γραψει κι εγω. και συμπληρωνω, ότι μου φαινεται σαν ενας ανθρωπος χωρις αισθηση πολιτικων χειρισμων, άκαμπτος ο οποιος ανοιξε μια μερα ενα manual για το πως γινεται καποιος κυριαρχος και άρχισε να αντιγραφει τη λιστα: μηνυσεις, αλυγιστη συμπεριφορα, αγορα ποδοσφ. ομαδας κ.α. Ξεπατικωμενα απο self-help εγχειριδια.

katerina είπε...

Νίκο μου, ελευθερα και σε ευχαριστω.

katerina είπε...

Στέργιε δεν θα διαφωνήσω.
Αλλά είπαμε τα γκαρσόνια τα είδαμε, τωρα ήρθε η ώρα να δουμε και τους πελάτες... Αυτους που τα γκαρσόνια κάνανε πελάτες.

Και ξέρεις Στεργιε, αν κάτι με εξάντλησε είναι η αόριστη ηθικολογία. Για όλα τα άλλα, ακόμα και τον υφέρποντα λαικισμό, αυτόν που ουσιαστικά είναι ο φασισμός, τον προτιμω απο τον επαγγελματία. Οι ερασιτέχνες με κουράσανε πολύ Στέργιε. Παρα πολύ.....

katerina είπε...

Cynical, welcome home. Αυτό το τσαρδάκι, ...τσαντήρι το λεω εγω το χαιδεμένο μου, μπορει να γίνει και το εξοχικό σου.
Και για τον Βγενόπουλο, δεν θα διαφωνήσω μαζί σου, αλλά εμενα πάλι ξερεις τι μου κάνει εντύπωση, ότι ακολουθωντας πιστα το ....εγχειρίδιο με τίτλο "πως να γίνετε...", τελικά μια χαρά τα παει.
Μπορεί να μην ειναι ιδιαίτερα ...καινοτομικος στην συμπεριφορά, αλλα επιχειρηματίας ειναι cynical, οικονομία χρόνου κάνει, γιατί να ψαξει να μας πουλήσει κάτι άλλο, αφου οι πελάτες αγοράζουν ακομα και το φθαρμένο;;;

Υ.Γ. Με πετυχες την στιγμη που αναρτουσα την επομενη αναρτηση μου, με θέμα ...που άπτεται και του ...Πανεπιστημιου, του Διασταλτικου βεβαίως, αλλά καλη μου, σε αυτήν την χωρα ...είσαι πάντα ότι ..δηλώσεις.
Ενίοτε και ...ρομαντικη ..Κυνικη.

Sinistra Radicale είπε...

Οφείλω να πω ότι αυτό που έγραψες με απογοήτευσε. Τόσο αισθητικά, όσο και πολιτικά. Όχι γιατί λες τον Δραγασάκη λαϊκιστή, και πιο κάτω μαλάκα (ή κάτι τέτοιο..anyway), αλλά γιατί η σκέψη σου στο συγκεκριμένο πόστ είναι τόσο ρηχή, όσο μια θάλασσα στην οποία μπορεί να κολυμπήσει ένα νεογέννητο.
Λοιπόν. Αν ο Δραγασάκης είναι λαϊκιστής, τότε ο Βγενόπουλος τι είναι που είπε ότι από επαγγελματική επιλογή και ευσυνειδησία αμείβεται με 6,000 ευρώ τον χρόνο;;;;;; Α ναι!!!!! Νοιάζεται για τους μετόχους και θέλει να έχει ηθικό έρεισμα!!!!!!!!! Ξεχνάει βέβαια να πει ότι τα stock options είναι ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το ξεχνάς και εσύ.........
Τι είναι όταν μας τα πρήζει με τους 52,000 εργαζόμενούς του;;;;; Α ξέχασα οι εργαζόμενοι του ανήκουν...... Να δω τι θα τους κάνει όμως αν τα πουλήσει όλα!!!!!!!!!!
Ρε δεν γαμιόμαστε λέω γω!!!! Άντε μπράβο....
Εν πάση περιπτώσει για να μιλήσουμε λίγο και για την ουσία του πράγματος, που δεν την έπιασε κανένας εκτός και αν κάνω λάθος, οπότε και ανακαλώ προκαταβολικά!!!!!
Ο Βγενόπουλος, και ο κάθε Βγενόπουλος, και η συγκεκριμένη μερίδα ή ομάδα αυτού του τύπου του κεφαλαίου, ζητάνε ένα πολιτικό σύστημα, το οποίο θα τους επιτρέπει να πουλάνε, να πουλάνε, να πουλάνε, να πουλάνε.... γενικώς να πουλάνε, μην υπολογίζοντας ούτε θεσμούς, ούτε διαφάνεια, ούτε κοινωνικές προεκτάσεις, ούτε κανόνες, ούτε τίποτα.
Η Εισήγηση του Κουκιάδη για ακόμα μεγαλύτερη απελευθέρωση των απολύσεων, κάτι λέει. Όχι βέβαια για την συγκεκριμένη περίπτωση (Βγενόπουλου), αλλά για ένα γενικότερο μέλλον............

Υ.Γ 1 Ο Δραγασάκης δεν κρίνει τον Βγενόπουλο από την σκοπιά του αν είναι καλός η κακός επιχειρηματίας, με την έννοια αν φέρνει κέρδη στην MIG με τα εκπληκτικά προϊόντα!!!!!!! (όπως τα λέει.......) που πουλάει και αγοράζει...
Υ.Γ 2 Τους πατέρες του Έθνους(sic) κάποιοι τους ψήφησαν.........μέσα σε αυτούς και εσύ!!!!!!!!!!!!!! και εγώ βέβαια!!!!!!!!!!!! Έτσι δεν είναι;;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

μάλλον οι έλληνες πολιτικοί δεν έχουν αντιληφθεί το περιβάλλον στο οποίο κινείται πλέον η χώρα αυτή. ίσως ο σημίτης έχει μία δεύτερη έξίσου σοβαρή δουλειά να κάνει μετά την πρώτη επιτυχή αναμφιβόλως. να ξεκινήσει σεμινάρια στην βουλή για όλους τους βουλευτές ανεξαιρέτως κομμάτων μηπως κατανοήσουν κάποια στιγμή πως λειτουργούν και με ποιούς κανόνες τα άλλα κράτη μέλη της ζώνης του ευρώ. στην Σουηδία που προσπαθεί η ηγετική μας ομάδα να μας περάσει ως σύστημα πρότυπο ιδιώτες ελέγχουν μεγάλες επιχειρήσεις και με 5% ποσοστό. αν νομίζουν οι πολιτικοί μας ότι μπορούν πλέον να κάνουν κουμάντο και στις εισηγμένες σε χρηματιστήρια επιχειρήσεις πλανόνται πλάνη οικτρά ή έχουν υπερεκτιμήσει τις δυνατότητες τους. ας κοιτάξουν να νοικοκυρέψουν πρώτα κανένα κρατικό νοσοκομείο ή κανένα πανεπιστήμιο.