Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Οι προτηγανισμένες πατάτες και οι προπεθαμένοι πολίτες

Δεν υπάρχει πιο ισχυρό ναρκωτικό από την μιζέρια. Και όπως όλα τα ναρκωτικά είναι εφιαλτικά εθιστικό.

Πιθανότατα αν στον ακήρυκτο πόλεμο, στις ανύπαρκτες μάχες, προελάσουν τα καθεστωτικά Πάντσερ και περάσουν ανενόχλητα πάνω από την κοιμίσικη γραμμή Μαζινό μας, η Ιστορία δεν θα είναι προαιρετικό μάθημα σε λίγα χρόνια. Η Ιστορία θα είναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ μάθημα σε 5-10 χρόνια. Άλλωστε ο χρόνος τρέχει πια τόσο γρηγορα.

Και όλοι εμείς, που προφανώς αποφασίσαμε ότι η λοβοτομή είναι μια ακόμη πλαστική εγχείριση που ομορφαίνει την θωριά μας, αναδεικνύει το φρικιαστικό ειδωλο μας σε ξυλινους καθρεφτες, δεν θα ξέρουμε πια στο όποιο σπιτι θα βολευουμε την μιζερη ύπαρξη μας, ποιος είναι το pet και ποιος ο άνθρωπος.

Κι είναι Ζωή, ότι μετριέται με Θάνατο. Μια Ζωή. Ένας Θάνατος.

Κούρεψε χρέος, κούρεψε ομόλογα, κούρεψε δάνεια, κούρεψε δαπάνες, κούρεψε ότι μπορείς. Αλλά η Ζωή δεν κουρεύεται ρεεεεε! Ούτε ο Θάνατος.

Ζωές και Θάνατοι ΔΕΝ συμψηφίζονται.

Θα μου πεις – και δίκιο θα έχεις- όλα τα θεωρήματα είναι για να καταρρίπτονται. Μόνο που αυτό είναι ΤΟ αξίωμα, που μαζί του, αποφασίσαμε να πορευτούμε. Να έχουμε λόγο ύπαρξης, λόγο Ζωής. Να κάνουμε την επιβίωση, Ζωή. Να Ζήσουμε, γαμώ το φελέκι μου! Να ξέρουμε γιατί Πεθαίνουμε μωρέ!

Αλλά ποιος θα μας κάνει προπεθαμένους; Ποιος είναι τόσο φτηνιάρης ώστε να γανώνει το κεφάλι μας, το νου, την ύπαρξη μας με επιχειρήματα και αντεπιχειρήματα για το κόστος της Ζωής; Σε ποιον το επιτρέψαμε αυτό;

Είδα αυτό!!!!!!! Προσέξτε την διατύπωση του ερωτήματος... Προσέξτε την διατύπωση της δημοσκόπησης μετά από την ....αρθρογραφία του εμποράκου της αθλιότητας.

Καθόμαστε βολικά στην πολυθρόνα μας, βλέπουμε το λοβοτομημένο είδωλο μας στην οθονη του laptop μας και ...ψηφιζουμε. Για ζωή και θάνατο....

Ναι ...ακριβώς με κουκούλα. Ασπόνδυλα. Ευνουχισμένα. Ανώνυμα. Αναίσχυντα. Και ...ειρηνικά. Προπαντός ...ειρηνικά.

Και μετά; Α και μετά.....

Μετά ...χαϊδεύουμε τα παιδιά μας. Με τα ίδια χέρια. Χωρίς καν ...ένα πλύσιμο, ένα νίψιμο, ένα ξέβγαλμα. Χωρίς καν κάτι, που να προσομοιάζει στον Πόντιο Πιλάτο. Η Ιστορία, έχει αποφανθεί για τον Πόντιο Πιλάτο... αλλά, ποιος θα το μάθει; Ποιος θα τους το πει; Τι πειράζει; Ιστορία δεν θα υπάρχει πια... Η Μνήμη και το άρωμα της Μνήμης δεν θα υπάρχει πια. Λοβοτομή.

Εμείς, συναινέσαμε. Τα παιδιά μας θα τα κάνουμε ανταγωνιστικά. Αγγλικά, γαλλικά, πιάνο, κιθάρα, αθλητισμό, χορό, να αγαπάνε και τα ζώα- βάλε και κάτι σε ιππασία, γαιδουροκαβαλαρία, σεξολογία., τεχνολογικές δεξιότητες, δεξιότητες ανάγνωσης, δεξιότητες μαθηματικών, δεξιότητες... αναρρίχησης. Δεξιότητες επιβίωσης.

Εμείς, συναινέσαμε. Να τα ...φροντίζουμε τα παιδιά μας. Και δεν ενδίδουμε ...α, πατάμε πόδι. Δεν τους δίνουμε junk food. Τα ...μαλώνουμε μάλιστα αν φάνε καμιά προτηγανισμένη πατάτα, μόλις πάρουμε τα μάτια μας από πάνω τους... Εμείς συναινέσαμε, τα παιδιά μας να τα ταΐζουμε ΜΟΝΟ προτηγανισμένους ανθρώπους.

Μόνο να προσέξουμε. Μπορεί να μην μας ...«σοκάρει», μόνο η υποβάθμιση της Moodys σε ...σκουπίδια. Είναι πονηρές οι εποχές. Μπορεί ακόμα κάτι να αντιδρά στο λοβοτομημένο κρανίο μας. Μπορεί να δούμε μια φωτογραφία ΕΝΟΣ ανθρώπου, ΕΝΑ όνομα, ΜΙΑ ιστορία, ΕΝΑ βλέμμα, τον ΕΝΑΝ, τον ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ και όχι αυτό το βολικό, μπουζουριαμένο τηλεοπτικό τσούρμο... Και που ξέρεις; Μπορεί κάτι να σαλέψει μέσα μας. Κάτι ακόμα να λειτουργεί ρε πούστη μου! Αλλά ας μην βάζουμε έναν ακόμα φόβο στο άθλιο, αρρωστημένο, σαπισμένο κεφάλι μας.

Ας φωνάξουμε όλοι μαζί:

Πέθανε ρε! Πέθανε ρε μαλάκα! Τι σου ζητάμε!!!!!

Καλή ...Σαρακοστή συχωριανοί. Achtung Achtung, Ανάσταση, ΔΕΝ προβλέπεται. Καταργήθηκε με ...νομοθετική ρύθμιση.

Υ.Γ. Αυτή η μάννα εμένα μου φαντάζει καρικατούρα μητριάς. Ναι, ξέρουμε το γραφει η άπιστη η γκόμενα η Ιστορία, όταν το καθεστώς δολοφονεί, αυτοαποκαλείται «πατρίδα». Αλλά αν αυτή η ...«πατρίδα» είναι η Πατρίδα, τότε αρνούμαι να είναι η δική μου. Για το παιδί μου, ρε γαμώτο!

15 σχόλια:

grsail είπε...

Δεν υπάρχει πιά πατρίδα.
Μόνο ντροπή υπάρχει ... Ντροπή !

katerina είπε...

Προσωπικά grsail πωλώ σε τιμη ευκαιρίας, μπιρ παρά -που έλεγε η γιαγιά μου... μεταναστρια κι αυτή, εκ Σμυρνης ορμωμενη αυτή-, την Ιθαγενεια,την Υπηκοοτητα και ότι τέλος πάντων μου παρεδωσε σαν ...ταυτοτητα αυτή η "πατριδα" των προπεθαμένων πολιτών.

Ταυτοτητα του καθενός είναι ΠΑΝΤΑ οι επιλογές του.

katerina είπε...

Είδα και αυτό. Και συμφωνώ απολυτα με τον τίτλο του video, για τις αθλιοτητες (θα προσθετα και το εμετικες) της κάθε Ακριβοπούλου Αλαφουζοπαιδου.
Και θα συμφωνησω και σε κάτι,απο όλα τα άθλια που λέει η κ. Ακριβοπουλου. Θα συμφωνησω στο ότι "η εποχή της ...αθωοτητας περασε ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ"

Αν κάτι με κάνει έξαλη είναι αυτός ο εφιαλτικός ρατσισμός των ηλιθιων comme il faut ...αντιρατσιστών της καθεστωτικής ορθοτητας. Οι απeργοι πεινας είναι νεοι άνθρωποι, οι περισσότεροι περασαν πελαγα, έχουν δωσει δειγματα τεραστιων αντοχών σε εμάς τους καλοβολεμενους μιζερους, αποφασισαν για ζωή και θανατο, και εμφανιζονται σαν ...οι μαυριδεροι, άβουλοι, χειραγωγουμενοι, ηλιθιοι, που θα μπορουσε ο καθένας να τους σκοτωσει για να κάνει το ...κομματι του. Αλήθεια περασε ένας απο όλους αυτους τους άθλιους καθεστωτικούς γκαιμπελισκους, απο το Υπατία;

Πονταρουν στο φόβο, στην κατασκευη εχθρών, σε περιεργα κέντρα που επιβουλευονται ...την εθνική κυριαρχία, ΑΥΤΟΙ, που ΟΛΟΙ μαζί λιβανιζαν και εγλυφαν αυτούς που πραγματικά και κυριολεκτικά ξεπουλουσαν τα ΠΑΝΤΑ, μετρωντας τα μεσιτικά. Ακόμα και η ηλιθιοτητα, ακόμα και η υποκρισία, ακόμα και ο γκαιμπελισμός εχει όρια; Ή μήπως όχι;

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΣ είπε...

Τέλος πάντων αυτοί οι αισχροί απεργοί πείνας απειλούν τη πατρίδα; Μαζί με κάποιους ξενοκίνητους αλληλέγγυους; Και τι θέλεις ρε Κατερίνα να χαθεί η πατρίδα για τους 300 της Αφρικής και της Υπατίας, που και αυτή αφρικάνα, ανθελληνίς, άπατρις ήταν και καλώς τη κάψανε! Άντε και δεν χρειάζεται να ξέρεις και την ιστορία της πια…

«Φάε το φαΐ σου δες τη ΤΒ σου και άι…» αναρχικό σύνθημα το τελευταίο για κάθε προτηγανισμένο άνθρωπο!

***
Ευτυχώς αφήνεις κάτι τελευταία σαν αχτίδα. Σε κάποια στιγμή θα γίνει εκθαμβωτικό άστρο και όλοι όσοι μας ταΐζουν κουτόχορτο και προτηγανισμένα θα
τρίβουν τα μάτια τους: «Μα πώς ξύπνησαν οι λοβοτομημένοι;». Να δεις που θα έχω δίκαιο…

Οι στίχοι του Βολφ Μπίρμαν που για άλλους γράφτηκαν και άλλους σήμερα περιγράφουν είναι πάντα επίκαιροι για όλους αυτούς τους προφεσόρους που με χέρι υγρό,
υμνούνε της πατρίδας τον χαμό, και κάνουν τα στοιχειά στιχάκια ονομάζοντας το μαύρο άσπρο.

Swell είπε...

Kατερίνα μου, ούτε η ηλιθιότητα, ούτε η υποκρισία, ούτε ο γκαιμπελισμός έχουν όρια. Τουλάχιστον όσο δεν θέτουμε εμείς τα όρια. Και δεν το κάνουμε. Κι έτσι αφήνουμε ν' αναπτυχθούν και να ευδοκιμήσουν κάποια σαπρόφυτα σαν το Θεοδωράκη και την Ακριβοπούλου. Και οι δύο, πιστεύω, θεωρούν τον εαυτό τους προοδευτικό, ευαίσθητο, ίσως και έξυπνο. Την ίδια ώρα, ως δημοσιογράφοι, εξυπηρετούν τα συμφέροντα των εργοδοτών τους. Αυτά τα συμφέροντα δεν τους επιτρέπουν να δουν ούτε τα θύματα, νεκρούς και τραυματίες, στις επιχειρήσεις των εργοδοτών τους. Και για να μην χάνουν την επαφή με τη διαπλοκή που τους τρέφει, κάνει ο ένας ένα in εστιατόριο, για να πηγαίνουν εκεί και να συναντιώνται όλα τα εξέχοντα μέλη του club της διαπλοκής, του ΓΑΠα μη εξαιρουμένου.

Ανώνυμος είπε...

ολοι αυτοι οι μαιντανοι και επαγγελματιες ελλαδοπωλες που εχουν στοχο την πνευματικη και ηθικη μας εκβαρβαρωση ξεχνουν οτι ειμαστε λαοι με βαθυ ιστορικο και πολιτιστικο παρελθον και που πολυ δυσκολα θα καταφερουν να επιβαλουν την δικια τους νοοτροπια .
"οτι απο την ελλαδα μ'εμποδιζη να σκεφτω τον ελληνισμο , ας καταστραφη"
λεει ο Σεφερης.

καλη σου μερα κατερινα γιωργος.

katerina είπε...

Στέργιε καλημέρα,
Άντε βρε πάμε για νέους ...Παρθενώνες!!!
Και βάλε τις...αναλογίες (και με ...αυστηροτητα μαλιστα), και θα έρθει το ...κουστουμάκι να κάτσει ταμαμ!!!!
Αναμορφωσεις, χαραδρες, ανανηψαντες, γεννιτσαροι... απο όλα εχει ο μπαξές!

Κι όπως βλέπεις, να σου κι ο Νόμος. Ο Στρατιώτης το όπλο του και ο δικαστής τον ...Νόμο!!! Σιγά που θα μπορείς να σκεφτεσαι και να υποστηριζεις την άποψη σου! Θέλεις να εισαι εχθροπαθής; Θέλεις να εισαι πατριδοκτόνος; Είναι δυνατόν αν μην συναινείς στην σωτηρια της πατριδος; Αν δεν ειχε καταρευσει και η ΕΣΣΔ, να μου το θυμάσαι, ουτε καινουγιους ...λόγους και παρατες δεν θα εγραφαν. Αντε να τα μετεφραζαν στην πιο δημοτικιά!!!

Λοιπόν οι «επικοινωνιολογοι» πρέπει να αναβουν λαμπάδα στο μποι του τειχους του Βερολίνου, ειναι η μόνη κατηγορία εργαζομένων που το καθεστώς έχει δουλειά να τους δωσει. Να ...συγγραφουν και να επικοινωνουν τα ανακοινωθέντα της Δημοκρατίας της ...Βαιμάρης (επι το βαλκανικότερο). Δεξιοτητες στην δημιουργία ....εχθρών, κρινονται απαραιτητες!

Υ.Γ. Τώρα για τον πολιτικό και κομματικό αυτισμό των τέως εχθρών... ας μην μιλήσω. Ειναι και Σαρακοστή...ας μην κολαστω

katerina είπε...

Καλημέρα Swell,
Και που τα ...θετουμε και που δεν τα θέτουμε τα ...όρια, στο νου ειναι πάντα ο στόχος!

Αυτο το ..προοδευτιλικι, του κάθε υπάλληλου, αν δεν ήταν τόσο τραγικό θα ήταν αδιανοητα γελοιο. «Μην μιλάς, μην γελάς, κινδυνευει η Ελλας». Τοσο βρε παιδί μου...καινοτομο!!!! Ποσες δεκάδες χρονια, πάνω απο 1,5 αιώνα το τρωμε στην μάπα!

Και άντε, αυτοι κάνουν την δουλειά για την οποία πληρωνονται, αλλά ...στοιχειώδης τσιπα μωρέ δεν υπάρχει; Όταν ειδα την «δημοσκοπηση», μου γυρισε το μάτι!!!!

Και άντε αυτοι είναι φρικιαστικοι και...ρωτάνε,τι θέλετε; Να τοςυ σκοτωσουμε ή όχι; Αμ αυτοι που μπηκαν να ...ψηφισουν;

Λοιπόν...ο Λαός μιλησε!!!! Το 57% λέει...σκοτωστε τους, τους κερατάδες τοςυ μαυριδερούς!!! Και υπάρχει πισω του και το φοβερό σκεπτικό!!!! Βρε παιδί μου,αφου θέλει να ...πεθάνει! Τι σκατα φιλελευθεροι ειμαστε;

Αντε βρε,επειδή ειμαστε και ευαισθητουληδες, και δνε αντεχουμε και τα θλιλερ... Πεθανε ρε μαλάκα! Τι σου ζητάμε!!!

katerina είπε...

Γιωργο καλημέρα,
«Το τελευταιο καταφυγιο των ανηθικων ειναι η ηθικολογία. Το τελευταίο καταφυγιο των πατριδοκαπηλων ειναι η ...Πατρίδα»
Ειπαμε όταν το καθεστώ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ,αυτοαποκαλειται...χαιδευτικά, πατριδα!
Τοσο παλια ιστορία, όσο και οι λάσπες. Αλλά ποιος διαβαζει πια Ιστορία; Αυτή κι αν ειναι ...επικινδυνη!!!! Καλά κάνουν βρε και την κάνουν προαιρετική. Μπελάδες στο κεφάλι μας μωρέ!!! Πιο ριζοσπαστικές λυσεις, πιο ρηξικέλευθες, πιο...προοδευτικές: Να απαγορευτεί!

aldebaran είπε...

Κατ'αρχήν Χρόνια Πολλά και Καλή Σαρακοστή.
Δεν ξέρω πάντως Κατερίνα, ειλικρινά.
Από τη μία ο οίκτος για όλους αυτούς που ξεσπιτώθηκαν από τα σπίτια τους που τα ρήμαξε η αποικιακή πολιτική των πάσης φύσεως μεγάλων δυνάμεων τα τελευταία 100 χρόνια.
Από την άλλη ο οίκτος για τα δικά μας σπίτια που επέρχεται οσονούπω η ερήμωση λόγω της εγχώριας, αρχικά μασητικής και κατόπιν δοσιλογικής πολιτικής των πάσης φύσεως κυβερνώντων.
Στη μέση μια θολούρα με λίγο εθνικισμό, λίγη πολυπολιτισμικότητα και πολιτική ορθότητα και μια πρέζα αλληλεγγύη.
Τι να πρωτοπιστέψεις και ποιον να λυπηθείς;
Τους ταλαίπωρους αλλά παράνομους μετανάστες;
Αυτούς που τους εκμεταλλεύονται αισχρά για να δημιουργήσουν πρόβληματα;
Αυτούς που ζητούνε την κεφαλή των μεταταναστών "επί πινάκι" ;
Εγώ μπροστά σε όλους αυτούς που αλαλλάζουν και από τις δύο πλευρές έχω να πω ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να αρχίσει σε αυτή την χώρα να γίνεται το αυτονόητο.
Να εφαρμόζεται ο νόμος, αυτήν η έννοια-λάστιχο στα χέρια και στα στόματα δίκαιων και αδίκων.
Οτιδήποτε άλλο είναι απλά μη παραδεκτό και σηκώνει πολλές ερμηνείες που αφήνουν άσχημα υποννοούμενα και υποθάλπουν ακόμα πιο άσχημες καταστάσεις.
Ένας νόμος μπορεί να είναι δίκαιος ή άδικος, επιεικής ή σκληρός ,επίκαιρος ή παρωχημένος.
Αν διαπιστωθεί κάτι λάθος θα πρέπει να αλλάζει ή να αναθεωρείται και σε μια κοινωνία με ενεργούς πολίτες αυτή η διαδικασία είναι και το ζητούμενο, αλλά όσο είναι σε ισχύ πρέπει να εφαρμόζεται.
Κράτος δικαίου που οι νόμοι εφαρμόζονται κατά το δοκούν , δεν υφίσταται.
Αυτό ισχύει όχι μόνο για τους μετανάστες αλλά και για την φορολογία, τον ΚΟΚ , το κάπνισμα κλπ...
Αυτήν είναι η άποψή μου Κατερίνα όσο θεωρητική ή ιδεατή και να ακούγεται.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΣ είπε...

Α, ρε αν ο Θεός ήταν μαύρος θα σας έλεγα εγώ! Θα είχαμε μαύρο δικαστή, μαύρο πρωθυπουργό και άσπρους λαθρομετανάστες. Ακόμη θα είχαμε και μαύρο διαιτητή να παίρνουμε ωραία μαύρα πρωταθλήματα. Και οι ανθίμαυροι (όπως ανθέλληνες) στη κόλαση της απαξίας όχι της Υπατίας. Αλλά τι ήθελε εκείνος ο Μαρξ και ανακάλυψε ότι δεν υπάρχει Θεός; Τι τον πείραζε να έχουν κάποιοι τον φόβο του και κάποιοι την ελπίδα του; Θα μου πείτε, ο φόβος είναι όργανο της εξουσίας. Καλά αλλά… αν ο Θεός ήταν μαύρος;;;;……

katerina είπε...

Καλη σου μέρα Aldebaran,
Αντε να πουμε και καλή σαρακοστή, αν εστω εχουμε την υποψία ότι η Ανασταση ...θα έρθει.

Κάνεις μια εξαιρετικά σημαντική ερωτηση. Τι να πιστεψει κανείς;
Δεν συμπαθησα ποτε τους ...μαθητές του Χριστου. Αλλά μια ...αδυναμία στον Θωμά τη έχω!!!!
Με εκνευρίζει αφορητα η εκφραση «οι αλληλεγγυοι»- η αλληλεγγυη δεν ειναι ...επάγγελμα- και έτσι αρνουμαι να την χρησιμοποιησω. Όσοι άνθρωποι λοιπον σταθηκαν αρωγοι στην ΑΠΟΦΑΣΗ των απεργών πεινας, να διεκδικησουν ακόμα και με τον θάνατο τους κάνουν διαρκώς εκλησεις για βοηθεια και συμπαρασταση. Στοιχεωδώς λοιπόν πριν καταπιουν οι πολιτες αμασητους τους τηλεοπτικούς εμετους, ας γινονταν ...Θωμάδες. Να πάω ρε παιδί μου ...να δω. Ειλικρινά Aldebaran, τουλάχιστον για τους Αθηναίους, που η Υπατία ειναι στο περασμα της δουλειάς ή της βολτας ή ...ότι, το αν κρυβουν το κεφάλι τους στην άμμο, το θεωρώ απαραδεκτο.

Μπορώ να αποδεχτώ τον ορθολογισμό της κυνικότητας, ότι ακουστε μάγκες ας πεθανουν αυτοι για να ζησουμε εμεις. Δεκτόν. ΘΕΣΗ! Καμία αντιρηση.


Αυτη τη ΘΕΣΗ δεν την συμμεριζομαι, θα την αντιπαλέψω με ότι μεσο έχω ή δνε εχω, αλλά ξέρω και τι εχω να πολέμησω.

Αλλά... αυτές οι αθλιοτητες, αυτές οι ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΕΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ, μου φερνουν εμετο. Αυριο θα μας που ότι επιτροπες αλληλεγγυης έριξαν στο πελαγος τοςυ Μπαγκλαντεσιανούς, ...γιατί βολευαν τα πτωματα.

Aledaran, αυτου του ειδους τις άθλιοτητες τις κάνει μονο το καθεστωτικό παρακρατος και τα τσιρακια και οι υποτακτικοι του.

synexizetai

katerina είπε...

συνεχεια

Αλλά επειδή όντως η εποχή της ...αθωοτητας,εχει όντως παρελθει, θα γινω και εγώ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ κυνική.
Αληθεια μπορεί να φανταστεί ...κάποιος τι θα σημαινε η μονομερής καταργηση εκ μέρους της Ελλαδας,αυτής της αθλιας Συνθηκης Δουβλίνο ΙΙ, που υπέγραψε η Κυβερνηση Σημιτη, και ο ΓΑΠ ως τοτε Υπουργός Εξωτερικών, καταδικάζοντας ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ την Ελλαδα σε αποθετηριο ψυχών.

Μπορεί κάποιος να φανταστεί τι οπλο θα ήταν αυτό ακόμα και για την προσεχή Συνοδο Κορυφής;
Σε όλους ταξιδιωτικά εγγραφα,να πάνε όπου θέλουν στην Ευρωπη. Μα θα μας εδιωχναν απο την Σενγκεν θα σκουξουν οι Τσολακογλου! Τι λες;;;;

Ξερω Aldebaran, οι υπάλληλοι δεν σηκώνουν ποτε το όπλο στα μουτρα των αφεντικών τους. Κάνουν την δουλειά που τους ανατεθηκε, ως γνησιοι Νενέκοι, και με ότι περσεψει ....μοιραζουν απο εδώ και απο εκει,κανενα φραγκο και για τοςυ διαχειρισιμους καλοθελητές

katerina είπε...

Μα Στεργιε μου, εσυ πιστευεις ότι ...οι εχθροι του καθεστωτος ειναι οι μαυροι,οι κοκινοι,οι κανελι με βουλες, ή οι Αρειανοι;
Σκεψου τον ναζισμό...αν δεν υπήρχαν οι Εβραιοι, οι ομοφυλοφιλοι, οι τσιγγάνοι -αλήθεια, για αυτο το ολοκαυτωμα ποιος θα μιλήσει- δεν θα ειχαν ανακαλυφθεί άλλοι; Ειχε κάποια έννοια ο ναζισμός γα αυτούς καθ’ αυτούς τους τσιγγάνους; Ειναι η ουσία του φασισμού, το να λουμπενοποιείς και να δημιουργείς εχθρούς! Και εσυ Στεργιε, το γνωριζεις ιστορικά πολύ καλυτερα απο εμενα!

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΣ είπε...

Έτσι είναι ρε γα@το!