Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Η ντροπή δεν είναι δουλειά

"Ούτε στον πόλεμο δεν γίνονται αυτά" (ΕΞΑΝΤΑΣ) from Yorgos Avgeropoulos on Vimeo.

Χθες το βράδυ, αποκόπηκε το δάχτυλο ενός ΜΑΤατζή στην προσπάθεια του να ρίξει μία κρότου λάμψης πάνω στους συμπολίτες του, δηλαδή στη μάννα του, στον γείτονα του, στο συμμαθητή του.

Για ... γυναίκα, σύζυγο, φίλη, γκόμενα, δεν κάνω αναφορά, γιατί ποια γυναίκα θα άντεχε να την ...ακουμπήσει ένας τόσο κτηνώδης τζάμπα μάγκας; Αν υπάρχουν γυναίκες που μπορούν να κοιμηθούν με ένα ΜΑΤατζή, αυτό είναι όντως είδηση. Υποθέτω ότι οι ΜΑΤατζηδες ειναι σαν τις καλόγριες. Νυμφεύονται τον ...Κυριο. Στην περίπτωση των κτηνωδών, ...νυμφεύονται τον εκάστοτε Υπουργό Δημόσιας Τάξης.

Το μακάβριο δάχτυλο του ΜΑΤατζη ..βρέθηκε από τους διαδηλωτές. Πιθανώς γιατί το δάχτυλο, είναι κάτι που στους ΜΑΤατζηδες είναι ...υπαρκτό. Αλλά τα ...ανύπαρκτα των MATατζηδων, ουδείς διαδηλωτής είναι σε θέση να τα βρει. Τα ανύπαρκτα...είναι πάντα ανύπαρκτα. Ομολογώ ότι δεν γνωρίζω αν οι ΜΑΤατζηδες είναι ευνούχοι εκ γενετής- όποτε απλώς επιλέγουν να εργαστούν στο συγκεκριμένο ...επάγγελμα γιατί διαθέτουν τα επιλέξιμα ...προσόντα για την κτηνωδία ή αν ο ευνουχισμός είναι από τα προαπαιτούμενα της κατάρτισης τους. Δηλαδή γίνονται ευνούχοι εκ πεποιθήσεως. Γιατί η ντροπή ΔΕΝ είναι δουλειά...

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ειτε ειναι ευνουχοι εκ γενετης ειτε ειναι εθελοντες ευνουχοι , το θεμα ειναι οτι γι΄αυτα τα ζωα δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα εξανθρωπισμου.
γιωργος -λευκαδα

monahikoslikos είπε...

εξ ου και το "είσαστε μουνάκια χωρίς τα ροπαλάκια"

Swell είπε...

Aν αυτά τα "καλόπαιδα" Κατερίνα μου ήξεραν ανάγνωση κι είχαν ανοίξει κανά βιβλίο, θα είχαν επιλέξει άλλο επάγγελμα. Τους έχεις ακούσει να μιλούν; Τελείως γκάου κατάσταση.

katerina είπε...

Ας ξαναδιάβασουμε τους ανθρωποφυλακες του Κοροβέση, Γιωργο μου.

Αποφευγω το "όλοι" με ευλάβεια. Αλλά δεν ειδα έναν,έναν γαμωτο το κερατο μου απο όλα αυτά τα ανθρωποειδή, να πει"μέχρι εδω",εγώ θα μιλήσω. Ως εκ τουτου, και μέχρι κάποιος απο όλα αυτά τα ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ να διαχωρίσει τη θέση του για να μπορεί να φερει τον τιτλο του Ανθρώπου για μένα όλα αυτά ειναι όλα ανθρωποειδή. Λεκεδες...

katerina είπε...

Λυκε μου, πολύ μεγάλη τιμη ...περιποιείς σε αυτους τους ευνουχους. Το ακόμα χειροτερο ειναι ότι όλα αυτά τα άθλια ανθρωποειδή ειναι εκτός όλων των άλλων και τόσο αφορητα φτηνιαρηδες. Για ένα χιλιαρικάκι δερνουν την μάνα τους.

Αλλά,εκτός απο το άμεσο αποτελεσμα της εγκληματικής τους συμπεριφοράς, ειναι αυτοι που ωθούν χιλιαδες εφηβους να θεωρουν ότι ο μόνος αποτελεσματικός δρόμος απεναντι στον φασισμό τους ειναι η τρομοκρατία. Κι έτσι το συστημα τους, το Κράτος τους, ειναι αυτό που με ένα σμπαρο,πιανει πολλά τρυγονια.

katerina είπε...

Μα Swell μου,δες τι ακριβώς προωθεό το Υπουργείο "Παιδείας"-μεγαλυτερος ευφημισμός απο τον τιτλο αυτου του Υπουργείου ειναι μόνο το "προστασίας του Πολίτη". ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ.

Και το λένε. Και δεν ντρεπονται. Και δεν πεφτει ο ουρανός μας να τοςυ πλακώσει. Οι αναλφαβητοι θα γινουν οι μπατσοι Swell. Αυτοι που ειναι αδυνατον να διακρινουν τιι μπορεί αν κρυβεταιπισω απο το πιατακι φαί που θα τοςυ σερβιρουν. Στα παβλωφικά ανατανακλαστικά των ανθρωποειδών πονταρει το ...Κρατος τους. Βραχυπροθεσμα, μεσοπροθεσμα, μακροπροθεσμα.

Ανώνυμος είπε...

θλίψη...