Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Χάκερς

Οι τηλε-ευαγγελιστές σκούζουν ότι χάκερς έκαναν επίθεση στην ιστοσελίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας ΤΟΥΣ, με αυτό το video. Οι χακερς της Δημοκρατίας κραυγάζουν για την ...ιεροσυλία των χάκερς στην ιστοσελίδας του ...Βασιλέως Καρόλου.


Επίθεση χάκερ στην ιστοσελίδα του Προέδρου της... by Matsomenos

Τέτοιες μέρες ήταν, έτσι ανοιξιάτικες όταν ο Έλληνας υπηρεσιακός Πρωθυπουργός της Κατοχής συναίνεσε στο να αποσταλούν Έλληνες στα γερμανικά εργοστάσια. Το επιχειρημα του Χιτλερ κραταιό, "αφού οι Γερμανοί έδιναν το αίμα τους στο ανατολικό μέτωπο, οι κατακτημένοι έπρεπε να δίνουν την εργασία τους". Οι λίστες για τα σφαγεία φτιάχτηκαν στο πι και φι και ο …Πρωθυπουργός μοιρολογούσε ότι δεν είχε άλλη δυνατότητα, παρά να τις υπογράψει. Χιλιάδες λαού άοπλοι, ρακένδυτοι και εξοντωμένοι ανάτρεψαν τη σφαγή, μπουκάροντας στην Κομαντατούρ και αρπάζοντας τις λιστες θανάτου.

Όπως πιθανότατα έχουμε αντιληφθεί όλοι, οι μόνοι που μπορούμε να σώσουμε την Δημοκρατία από την «δημοκρατία» τους, είμαστε μόνο ΕΜΕΙΣ.

Ένα ΕΜΕΙΣ που θέριεψε. Ετσι όπως μόνο τα ΕΜΕΙΣ ξέρουν να θεριεύουν. ΕΜΕΙΣ λοιπόν, ενάντια στους μαφιόζους παραχαράκτες της Ζωής μας.

ΕΜΕΙΣ λοιπόν, τα λέμε... από κοντά...

Υ.Γ. Οι Μαρίες Αντουανέτες θα συνεχίσουν να μετρούν τα brioches... Κάποια είναι κρυμμένα μέσα στις αύρες που ... σταβλίζονται στο προαύλιο του ...Κοινοβουλίου τους. Πάντα ισχυροί οι...συμβολισμοί...

2 σχόλια:

Χαρ. Αλβερτος είπε...

ΠΑΕΙ ΚΙ... Ο ΣΑΡΛ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ :)
ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ...
ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΕΑΜ... ΟΠΟΙ'ΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΑΝΔΡΟΣ...

ΤΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Και αισθάνομαι πως τούτο το Εμείς μπορεί να συναχθεί μέσα από μία φωτεινή. Γνώση θαρραλέα και ουσιαστική. Μια συνείδηση που είμαστε στους τόπους και τα σύννεφα.

Συνέχισε να γράφεις έτσι καθαρά...