Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2008

Όποιος έχει α……..

Όποιος έχει αααααααααα…..
Όποιος έχει άντερα….
Όποιος έχει α………
Ωπα…..θα το πει;;;;
Όχι δεν το είπε, γιατί δεν είχε και καμία έννοια να το πει.


Το υπονόησε με εκείνο το μακρόσυρτο αααααααα, κόμπιασε και ξανάρχισε την φράση του από την αρχή….έτσι σαν να μπερδεύτηκε….
Αλλά είχε ειπωθεί τόσο ξεκάθαρα……
«Όποιος έχει αααααααα……., όποιος έχει αλλά σχέδια…..»

Έδωσε ρέστα σήμερα ο Καραμανλής, με μια εξαιρετική σκηνική παρουσία, με ένα μισάωρο που θα ζήλευε και ο Μπελμοντό…..προσπάθησε να γυρίσει το παιχνίδι.
Μάγκας, βαρύς, σε στυλ «δεν σηκώνω και πολλά πολλά» …είπε αυτά τα συνήθη για το κοινωνικό δίχτυ υπέρ των αδυνάτων, για τα χρέη που κληρονόμησε και για τα ελλείμματα που κινδυνεύουν να εκτοξευθούν, για την διεθνή συγκυρία, για τον υψηλό βαθμό ανάπτυξης, για τις μεταρρυθμίσεις και τους κακούς οπισθοδρομικούς που αντιδρούν….τα γνωστά.
Αλλά με ένα ύφος…. «κι άμα σας αρέσει….». Τα ίδια πράγματα με άλλο ύφος.

Αλλά όλα αυτά τα είπε γρήγορα, να τελειώνει….αλλού ήθελε να εστιάσει…άλλος ήταν ο προνομιακός τόπος …. Η προδοσία….

Ο Έλληνας …..μην δει προδομένο….μην δει κάποιον που οι φίλοι του ….τον υπονομεύουν, μην δει κάποιον που βασανίζεται από την ….αχαριστία του κόσμου, των φίλων του ή της γκόμενας, κατά περίπτωση…… πονάει….και συμπαραστέκεται και άμα λάχει …ψηφίζει κιόλας.

Από την εποχή του Καζαντζίδη και του «χτύπα με και μην λυπάσαι/ πως θα αντέξω μην φοβάσαι / κι αν χιονίζει και αν βρέχει / το αγριολούλουδο* αντέχει», μέχρι την Ρούλα που την εγκατέλειψε ο ευεργετηθείς οικονομικός μετανάστης (βλέπετε ότι είμεθα blog με πολιτικά ορθές απόψεις και προσεκτική διατύπωση αυτών, δεν είπαμε ο Αλβανός....), μέχρι τον ΓΑΠ που κλαψιάρικα μας έλεγε ότι τον …..κυνηγούσε να τον προδώσει ο ευφυής ηλίθιος, ….. μέχρι τον Κίμωνα τον Κουλούρη που τον πρόδωσε ο …Γιώργος, .... που όταν ήταν παιδί Γίωργος, ...ο Κίμωνας στα γόνατα του τον είχε, ο Έλληνας ….ευαίσθητο πλάσμα ο Έλληνας, ....φιλότιμο πλάσμα ο Έλληνας, ….συνδράμει.


Μα ένα χτύπημα στην πλάτη, μα τον οβολό του, μα μια τηλεθέαση, μα μια ψήφο …θα την δώσει στον προδομένο.

Ο Πρωθυπουργός μας είπε ότι δεν κάνει τίποτα άλλο, παρά αυτά που συμφώνησε με τον Ελληνικό λαό.


Τώρα φαίνεται όταν συμφωνήσατε εσείς, να ανταλλάσουν τις λίμνες, τα βουνά, τα ολυμπιακά ακίνητα, και ότι άλλο αντάλλαξαν…εγώ θα ήμουν κάποιο επαγγελματικό ταξίδι, γιατί δεν το θυμάμαι.
Αλλά πεστε το μου και εσείς …ρε συχωριανοί….μην εκτίθεμαι άδικα στον άνθρωπο. Προδομένος άνθρωπος είναι, έχει και τον σεβντά του και εγώ να του λέω…δεν το θυμάμαι.



Τώρα και την συμφωνία μας, για την παραχώρηση των άγονων γραμμών δεν την καλοθυμόμουνα, αλλά εκεί δεν επέμεινα… κόρη ρε έχει να παντρέψει ο Παυλίδης…. Ποιος θα καταλάβει τον πόνο του πατέρα…. Άσε που την κυρία Παυλίδη δεν είχα την τιμή να την γνωρίσω αλλά αν μοιάζει η …κόρη του μπαμπά…κανονικά πρέπει να της χαρίσουμε το μισο Αιγαίο για να το παντρέψουμε το κορίτσι.

Ταπε λοιπόν όλα αυτά γρήγορα ο Πρωθυπουργός….και μπήκε στο ζουμί.
Βαρυμαγκας…το πόδι μπροστά, το χέρι χαμηλά …μπορεί και στην τσέπη….και είπε …στους προδότες ντε, …στους αντάρτες…. «Είσαστε γκομενίτσες ρε…αμα γουστάρετε…πάμε έξω ρε να τα πούμε…. κότες»



Καλός …ο παίχτης….
Εξαιρετικά καλοστημένη η παράσταση, εξαιρετική σκηνική παρουσία, απίστευτη σημειολογία….
Ακόμα και το ξεκίνημα της ομιλίας….εξαιρετικό… «σήμερα είναι μέρα μνημόσυνου για την παράταξη (κανονίστε μάγκες…να την θυμόσαστε την μέρα σαν πραγματικό μνημόσυνο), σαν σήμερα σκότωσαν τον Παύλο Μπακογιάννη (διπλό το μήνυμα, η παράταξη έχει νεκρούς ήρωες….και Ντόρα σε βλέπω που ξερογλύφεσαι….).

Και κατέληξε ο Βαλκάνιος ηγέτης….ο ηγέτης με την ζοχάδα….. «δεν τρελαίνομαι κιόλας να είμαι Πρωθυπουργός»…..κοινώς κανονίστε ρεμάλια, μην με παραζορίζετε…θα την κάνω και θα σας δω μετά……
Άραγε πρόλαβε να παρουσιάσει την διδακτορική της θέση η Νατάσα ή κρίμα τόσος ακαδημαϊκός κόπος, έτσι άδικα;;;;

Πιστεύω ότι η σημερινή ομιλία και σκηνική παρουσία του Καραμανλή θα διδάσκεται στις σχολές πολιτικών επιστημών. Άπαιχτος.
Θα μου πείτε και η Τζένιφερ Λόπεζ είχε εξαιρετική σκηνική παρουσία αλλά τραγούδησε play back…. Το γήπεδο όμως το γέμισε η Τζένιφερ…
Ο Καραμανλής ......θα το γεμίσει;;;;;



*αγριολουλουδο δεν τον λές πάλι εύκολα τον Καραμανλή....αλλά δεν υπήρξα ποτέ Καζαντζιδική ...ήταν απο τα ελάχιστα άσματα πίκρας, πόνου και προπαντός προδοσίας που ξέρω .....

32 σχόλια:

monahikoslikos είπε...

copy paste σχόλιο που άφησα πριν λίγο σε άλλο blog:
"Κι όμως ο Καραμανλής έδειξε μαγκιά ασήκωτη στους αντάρτες.
Τους το είπε ορθά κοφτά: Εγώ δεν έχω ...τέτοια (ξέρεις τι;) να σας διαγράψω, αν έχετε εσείς (ξέρεις τι ε;;;) ρίξτε με!
Πάει ξεμείνανε από τέτοια (ξέρεις τι τέτοια ε;;) στη Ν.Δ."

κάκος είπε...

ΑΓΡΙΟΛΟΥΛΟΥΔΟ
Δεν σε κατηγορεί κανείς για το ότι δεν είσαι "καζαντζιδική". Αλλά το άσμα πολύ πετυχημένο !!!!
Αυτα που γράφεις για τους προδωμένους γενικά , είναι σωστά . Είμαστε ψυχοπονιάρηδες , για αυτό θα τον ξαναψηφίσουμε μπρρρρρρρρρ.......

Nikos Lioliopoulos είπε...

Το υπέροχο τραγούδι του Καζαντζίδη λέει:
"Δίωξε με και μη λυπάσαι , τι θα γίνω μη φοβάσαι, και αν χιονίζει και αν βρέχει το αγριολούλουδο αντέχει..."
Για την... αποκατάσταση της αλήθειας

Υ.Γ....Ιερόσυλη!!

tzonakos είπε...

Δε νομίζω πως ηταν καλός ο παίκτης.
Δεν του έβγαινε αυτο που του είπαν να πεί.
Δεν ξέρω πόσους μπορεί να έπεισε, αλλα τον βρήκα θλιβερό.
...τουλάχιστον !

katerina είπε...

Λύκε, προσωπικά δεν μου πάει ούτε ορθολογικά, ούτε αισθητικά, και πάνω από όλα πολιτικά, η μαγκιά......
Αν είμαι ειλικρινής μου πάει πολύ περισσότερο το ....πιάνο και τα γαλλικά.... και ας το ξορκίζω....
Και δεν διστάζω να πω, ότι εγώ Δεξιά, μωρέ και την πιο φωτισμένη, μωρέ και την πιο αποτελεσματική, μωρέ και την πιο.....,δεν θα ψηφίσω ποτέ μου, όχι γιατί θα έχω δίκιο, αλλά και εγώ....έρμαιο του θυμικού μου είμαι, έρμαιο των .... επιλογών μου είμαι, έρμαιο των ...αισθήσεων και των ψευδαισθήσεων μου είμαι.

Αλλά ο Καραμανλής ....δεν απευθύνεται σε εμένα. Απευθύνεται σε αυτήν την κρίσιμη μάζα.... που τον αγάπησε, που τον ψήφισε, που τον βλέπει σαν τον δικό της άνθρωπο.
Φαίνεται απο όλες τις δημοσκοπήσεις, ότι η Ν.Δ. βασίζεται στον έναν, σε αυτόν. Κανείς δεν είπε ποτέ, ότι ήταν μια καλή Κυβέρνηση, αλλά στην εποχή της εικόνας, τον Καραμανλή οι ψηφοφόροι τον αγάπησαν, γιατί ...κατόρθωσε να περάσει ότι είναι αποστασιοποιημένος από τις επιλογές των υφισταμένων του.... Και αντί αυτό να χαρακτηριστεί, όσο τραγικά πρέπει, όσο τραγικό είναι...... καταφέρανε να το περάσουν επικοινωνιακά.... ως πλεονέκτημα.

Οι ψηφοφόροι του, ταυτιστηκαν με αυτόν γιατί ήταν ....δικός τους. Δεν σκοτωνόταν στην δουλεια, πλάκωνε τα παιδάκια, ήταν καλός οικογενειάρχης, και μιλούσε για μπάλα.
Αμα παραζορίζανε τα πράγματα ... ε, θυσίαζε και κανέναν..... φίλο (όχι πολιτικό υφισταμενο του, ...φίλο).
Εκανε το ολέθριο λάθος ο Καρανμανλής να ...υπερεκτιμήσει την σχέση του με τους ψηφοφόρους του. Τους έβγαλε την γλώσσα στην ΔΕΘ. Και ...αυτοί τα πήρανε. Και τον ...τιμωρήσανε

Και τώρα τι έκανε;;;..... ακριβώς το ίδιο. Αντί να αποπέμψει τους υπουργούς του, αυτούς που κάνουν ότι ο ίδιος τους βάζει να κάνουν, βρήκε...στόχευσε....το κακό. Με την μαγκιά ....Κούρκουλου στις αλήστου μνήμης Φωσκολειάδες.... απευθύνθηκε στους ψηφοφόρους του.
Σε αυτούς....που είναι δικός τους. Θα τους πείσει;;;;

Όσο το δικό μου θυμικό ...δεν θα με αφήσει να ψηφίσω ποτέ Δεξιά....έτσι και το δικό τους θυμικό......

Λύκε, ξέρω πολλες σχέσεις που δεν διαλύθηκαν για ένα «γαμώτο», αλλά ξέρω και πολλες άλλες που διαλύθηκαν για κάτι πολύ λιγώτερο....από ένα «γαμωτο»

Και για μένα ...αυτή είναι η ερώτηση.

katerina είπε...

Κακο, παίζω μέσα μου ανάμεσα σε έναν άκρατο κυνισμό και σε έναν άκρατο ρομαντισμό. όπου κάτσει η μπίλια ....κάθε μέρα, κάθε ώρα.

Με εξιτάριζε πάντα η πολιτική, με ...ζορίζει πια η ξεφτίλα της, με ζορίζει που δεν έχω πια να ταυτιστώ με κάτι, και έτσι ....άμυνα μου...ο κυνισμός.

Εικόνα, επικοινωνία είναι πια η πολιτική....έτσι την βλέπω και εγώ, μόνο έτσι μπορώ να την αντιμετωπίσω.
Οτιδήποτε άλλο....προσωπικά με ζορίζει.

apos είπε...

Κατερίνα, σε κάποια άλλη ζωή πρέπει να μοιραζόμασταν ακριβώς το ίδιο μυαλό, δεν το εξηγώ αλλιώς (σόρρυ αν δεν σε τιμά αυτό που λέω, εμένα πάντως με τιμά!)

katerina είπε...

Δεν τον άντεξα ποτέ τον Καζαντζίδη ρε Νίκο.
Όλη αυτή η κλάψα, όλος αυτός ο λυγμός, όλο αυτό το αντριλίκι.....μου βγάζει μάλλον γέλιο.
Γενικά δεν μου πάει ...το άσπρο-μαυρο.
Και ο Καζαντζίδης είναι πολύ ...μαυρο.
Όσο και ο Πασχάλης, ή η Καλομοίρα ...πολύ άσπρο.

Το έχω ξαναπεί....το ΙΣΩΣ, μου πάει πολύ, συνήθως εκει με βρίσκω.

monahikoslikos είπε...

Αφού δεν έχει τέτοια ρε Κατερίνα πως να τους διώξει από δίπλα του...

katerina είπε...

Τζονάκο, το έγραψα και λίγο παραπάνω.
Δεν απευθυνεται σε εσένα ο Καραμανλής.
Δεν απευθύνεται σε εμενα.
Και δεν μας χρειάζεται.

Και εγώ δεν έβλεπα την "Λαμψη" αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήταν επιτυχία, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είχε τηλεθεαση, αυτό δεν σημαίνει ότι στο κανάλι δεν ...τα έφερνε απο τις διαφημίσεις.

Δεν πάει ..για ποσοστά Σανταμ ο Καραμανλής.... ένα προβάδισμα χρειάζεται....επιλέγει επικοινωνιακά που θα το βρεί...και χτυπάει...

Αν θα του βγεί;;; Θα δούμε...
Το παιχνίδι είναι ακόμα πολύ ανοιχτό. Πολύ ανοιχτό Τζονάκο.

katerina είπε...

Apos, την εκτιμηση μου, την ξέρεις. Δηλωμένη.

Αλλά το ερώτημα είναι άλλο.
Μήπως για το μεγάλο project που ετοιμάζουμε αντί να έχουμε δύο μυαλά, το να έχουμε μόνο ένα, είναι μειονέκτημα;;;;

Να αφήσουμε και ένα μικρό ποσοστό στον Αγούδημο;;;

katerina είπε...

Λυκε, η δική μου προσέγγιση είναι πολύ διαφορετική.
Δεν θέλει να τους διώξει Λύκε.

Ειναι βολικοι, τους χρησιμοποιεί κατα βούληση, άλλοτε εκτονώνουν ...την λαική δυσφορία, αλλοτε είναι ο σάκος του μποξ, αλλοτε αλλάζουν επικοινωνιακά την agenda απο τα ουσιαστικά, και αλλοτε είναι τα εξιλαστηρια θύματα για τον Καισαρα.

Δεν ζουμε στην ΕΣΣΔ, ο κόσμος δεν γουστάρει πια ... το ενα, το μοναδικό, το αδιαμφισβητητο.

Γιατί να τους διώξει;;;
Απλά τους χρησιμοποιεί.
Και δεν αποκλείω και το παιχνίδι να είναι και εξ αρχής ...σικέ, .....προκατασκευασμένο.

Unknown είπε...

Καλά Κατερίνα μην παρεξηγήσεις αυτό που θα πω..
Έχω διαβάσει 2-3 φορές την ανάρτηση σου...
Τον Καραμανλή δεν τον είδα, αλλά με την ανάρτηση έχω καταδιασκεδάσει, με την καλή έννοια πάντα!
Να σαι καλά!(το χιούμορ καλά κρατεί και αυτό μας βγάζει τις περισσότερες φορές μπροστά)

apos είπε...

Συμφωνώ για το ποσοστό, αλλά με τη Νέλλυ πώς θα το χειριστούμε; Εκεί θα χρειαστούν πολλά μυαλά...

katerina είπε...

Βρε Λίλλυ μου, τι να παρεξηγήσω;;; Και ποια καλή και ποια κακή έννοια;;;

Ενα ..."γεια χαρά, τι γίνεται", είναι τα blogs, ένας χαβαλές, ένα πειραγμα, μια ατάκα, είναι.

Και χαίρομαι πραγματικά πολύ, που διασκέδασες, ξέρεις τώρα σαν να καθομαστε σε μια καφετέρια...να πινουμε τα ....μοκατσίνο μας (εγώ και ελληνικό πίνω, αν λες φλυτζάνι) και να διηγουμαστε ένα ανέκδοτο. Και νοιώθω ...ξέρεις τώρα ....την χαρά ότι η παρέα..το βρήκε γουστοζικο.

βιολιστης στη στεγη είπε...

Το κακό, καλή μου είναι πως, κι' αν δε το γεμίσει το γήπεδο ο Καραμανλής, θα το γεμίσει ο Γιωργάκης. Οι image makers νάναι καλά κι' εμείς οι στόκοι που τους ψηφίζουμε!

katerina είπε...

Ξέρεις τώρα τι εκτίμηση τρέφω στο πρόσωπο σου Apos, και εγώ δεν είμαι και μοναχοφαγού, το συνεταιράκι μου....βασιλιά θα το έχω.
Στην παραχωρώ την Νέλυ. Στην εκχωρώ.....Δικιά σου
Εγώ θα πάρω ένα 25% από αυτά που θα μας δώσει ο ...επιχειρηματίας για να την ξεφορτωθεί, και θα του κάνω και την γνωριμία με μια άλλη ...ξανθιά......και εσύ θα πάρεις το 75% και την Νέλυ χάρισμα.
Πάρτην βρε...Κυρία επιχειρηματίου είναι...με το ξανθό το λάχανο στο κεφάλι......με τα χρυσαφικά της, με τα κονέ της, με γνωριμίες στους καλύτερους ...ντεμεκ!!! αριστοκράτες........παραδείσιο πτηνό είναι η Νέλυ μας ....

Τρεις φορές να πας στο γκαζάκι με την Νελυ αλα μπρατσέτα...απόσβεση έκανες (αλήθεια υπάρχει απόσβεση για ψυχική οδύνη;;;;)

Υ.Γ. Και μην μου πεις ότι δεν πας στο γκαζάκι....

katerina είπε...

Βιολίστρια μου....όντως.
Αλλά και τον Τσίπρα....δεν τον έχω για γήπεδο. Δεν τον έχω για πρωτη φίρμα, να κόψει εισητήρια.
Αντε να κάνει τα φωνητικά στο play back του Αλαβάνου.
Αλέκα ....δεν λέω....τα έχω ξαναπει..είναι η αδυναμία μου. Ασε που θα είμαι και πολύ κοντά στην εξουσία....θυμάσαι φαντάζομαι ότι είμαι η στυλίστρια της.

tzonakos είπε...

Ανοιχτό το παιχνίδι αλλα ποιοί ειναι οι παίκτες ;
Μάλλον εμείς στον πάγκο είμαστε.
Παίζουν άλλοι για μάς.
Εμείς απλά παρακολουθούμε.
Συχνά, σαν να παίζουμε ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΜΥΓΑ.
Οχι όλοι. Αλλα δίπλα βλέπω κάθε μερα Εθελοτυφλούς !

cynical είπε...

Γεια σου Κατερίνα. Πάλι με την πολιτικη ασχολεισαι; Δεν στο απαγόρευσε ο γιατρός; Ελλειπα και δεν παρακολούθησα τον νταή, αλλά ετσι οπως τα περιεγραψες και στο κλιμα μπηκα και γελασε και το χείλη μου το πικραμένο.

Unknown είπε...

Καλημερούδια σου! Πίνω φίλτρου τώρα, χεχε!
Λοιπόν αν έχεις αυτή την ...γνώμη για τα blogs τότε...συμφωνούμε απόλυτα και χαίρομαι!
Μια αγκαλιά και καλή σου Κυριακή!

katerina είπε...

Μα εμείς δεν είμαστε καν στον πάγκο Τζονάκο. Που τέτοια τύχη!!!
Εμείς στις κερκίδες είμαστε, ΄και την μια χειροκροτούμε και την άλλη γουχάρουμε και ...μας παιζουν και εμεις....
Αλλά δεν τα έχουμε ξαναπει;;;
Δεν υπάρχει ΕΜΕΙΣ πια.
Και ξέρεις εμεις φταιμε.
Κανείς μας δεν πιστευει πια στο "ΕΜΕΙΣ".

Υ.Γ. Όταν άνοιξα αυτό το blog, άνοιξα σχεδόν ταυτοχρονα και ένα άλλο που το ονόμασα "ΕΜΕΙΣ". Φιλοδοξο το σχέδιο. Στο "Κατερινα" ....η Κατερίνα, και στο "ΕΜΕΙΣ", αυτή η συλλογικότητα, αυτη η συντροφικότητα των φοιτητικών μου χρόνων, αυτό το ποτήρι κρασί με τις ατελειωτες συζητήσεις που θα άλλαζαν τα πράγματα (εγώ δυστυχώς, δεν προλαβα τις συζητήσεις που θα άλλαζαν τον ....κόσμο, μονο κάτι λίγες από αυτές που θα άλλαζαν τα πράγματα)μετά την πορεία....
Δεν έγραψα ποτέ τίποτα. Δεν το διέγραψα ποτέ....γιατί η ελπίδα δεν πεθαίνει ποτέ, απλά...μετακομίζει

katerina είπε...

Καλως την μου την cynical, απο την χώρα της περηφάνειας.
Ναι εχεις δίκιο, ο γιατρός μου...κάθετος. Ε, λίγο τον παράκουσα....να τόσο δα όσο πατάει η γάτα...
Αλλά είδες εξ απαλων ονύχων....

Και το αριστερομετρο σου....δεν το ακουμπησα...φοβήθηκα, βρε λέω λες να.....
Αλλά αυτά θα τα πουμε στο δικό σου σπιτικό. Καφέ πίνω και έρχομαι.

katerina είπε...

Και εγώ, ο πρωινός... φίλτρου Λίλλυ, αλλά το σημαντικώτερο δεν μου το είπες....φλυτζάνι λες...ή (για, που θα έλεγε και η γιαγιά μου, αντί για το διαζευκτικο ή)τζάμπα τόση καφείνη.....

Ανώνυμος είπε...

του βγάζω το καπελλο.

Επι τελους , τελος, στους μεσαίους χώρους, κεντρο-δεξιές καί αλλες

μιαρές ταμπέλες.

" Βρισκομαι εδω, ειπε,για να υπηρετήσω την ΠΑΡΑΤΑΞΗ καί την
Πατριδα.΄"
Εκλαψα

Αρχισα να σιγοτραγουδω τα απαγορευμενα "εχω μια σδελφή , κουκλιτσα αληθινη " " Τι ζητουν οι
Βουλγαροι στη Μακεδονία " " Των εχθρων τα φουσάτα περάσαν"
Θυμήθηκα τον Λάκη Ιωαννίδη, τον Χρ. Φυσσα, τον Εβερτ, τον Σημαιοφοριδη(πατερα) τόν Σουρλα,τον Γιακουμάτο, τόν Ψωμιάδη
Πηγα κι αναψα κι ενα κεράκι στόν
Φον Γιοσμα, καί ηρέμησα..

Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ μπορει να αναπαυεται ησυχος
ΙΣΚΡΑ

NdN είπε...

Κατερίνα μου πήγα να γράψω κατι και θυμήθηκα την συμβουλή του γιατρού σου...οπότε...

Ρε Κατερίνα, δεν μπορεί να μιλάει ο Καραμανλής για αααααα...σε ακροατήριο της παράταξης. Ενας που τα χρησιμοποίησε πέθανε από καρδιακό με τη βοήθεια του απατημένου συζύγου, ένας άλλος πάλι πήδηξε από τον 4ο. Σκέψου δηλαδή τι θα πάθει ο επόμενος που θα τα χρησιμοποιήσει...

katerina είπε...

Το Ισκρα, με παραπέμπει στον Pero….αλήθεια από εκεί το ψευδώνυμο;;;;
Να προτιμήσουμε το Μπρονσταιν, πριν αποφασίσει ο ίδιος για το ψευδωνυμο του;;;;.....αλλά ....θυμάσαι ανώνυμε Ισκρα, ότι και την πρώτη Πράβντα αυτός την ξεκίνησε...μετά βέβαια βγήκε και δεύτερη... και μετά....
Σωστά τα λέω...Ισκρα;;;

Υ.Γ. Αν θέλεις, μου λες.... γνωριζόμαστε προσωπικά Ίσκρα;;;;
Υπενθυμίζω ότι τα blogs είναι δημόσια. Αλλά αν είσαι εσύ, ...το ξέρεις.
Αν πάλι όχι, σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου και συμφωνώ απόλυτα.

katerina είπε...

Πολύ καλό NdN. Ειλικρινά γέλασα.
Ε, προφανως εκει ποντάρει και ο Ηγέτης με την ζοχάδα, σου λέει....εμεις και μόνο αν ανρωτηθούμε ότι έχουμε....., ή πηδαμε απο τον 4ο ή πηδάμε την γραμματέα μας και ....πάπαλα.
Οπότε για να συνεχίσω τον συλλογισμό σου, ....θα πάρει την θέση του αποθανόντος ...ο επόμενος επιλαχών....που απο την χαρά του, ώσπου να συνειδητοποιήσει ότι έγινε απο σποντα βουλευτής....σιγά που θα μου κουνηθεί....

Ευφυέστατο...για τον Καραμανλή...NdN.

΄Να είσαι καλα΄.

βιολιστης στη στεγη είπε...

Γιατί έχω την υποψία ότι ο Τσίπρας και εισιτήρια θα κόψει και σκατά φωνητικά θα κάνει;

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητη Κατερινα, οχι, δεν γνωριζομαστε, δυστυχως..
Εγω ειμαι ενας οψιμος αλανιαρης του διαδικτυου, και στο blog σου
βρηκα την ευαισθησια και την ποιότητα που με τις ελαχιστες δυνατοτητες μου, προσπάθησα να επικρατησουν στον τοπο μας .
Φυσικα απετυχα.
Οπως και χιλιαδες αλλοι.
Ζηλευω την παρεα σας..
Αφηστε με, κάππου καπου να σας κρυφακουω.

Μου κανει τοσο καλό..
ΙΣΚΡΑ

katerina είπε...

Βιολιστρια μου, όπως είδες η ...φτώχια φέρνει γκρίνια....
Άρχισαν τα όργανα...στον ΣΥΡΙΖΑ. Και λογικό ήταν βιολίστρια...ο κόσμος πια ...κάηκε, τσουρουφλίστηκε 30 χρόνια, έμαθε.

Δεν του αρκει ένα φρέσκο προσωπο, δεν του αρκει πια ένα ...ζιβάγκο. Φοβάται όταν ακούει μπουρδολογίες του στυλ..."κάτω το χρηματιστήριο".

Δεν επιβραβευει...απλά τιμωρεί, πότε τον έναν και ποτε τον άλλον. όταν πέφτει και στην βαρειά κατάθλιψη...λέει και ένα ρε μέχρι και τον Τσίπρα....αλλά μέχρι εκει...
Η όποια ...αυτοαποκαλούμενη αριστερά ή θα αποκτήσει στόχο και θα δει το ....φεγγαρι και όχι το δάχτυλο ή βιολιστρια μου, θα την φωνάζουν κατα βουληση, όταν την χρειάζονται, να κάνει τα φωνητικά....
Και πάλι....και εκει...ατάλαντη.

katerina είπε...

Ισκρα, σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Με συγκινείς.

Όπως πιθανά κατάλαβες είχα κάποτε ένα παλιο φίλο, φανατικό ...εραστή του Μπρονσταιν (κατα κόσμο Τρότσκυ). Χαθήκαμε εδώ και 15 χρόνια, ξέρεις όπως χάνονται οι άνθρωποι...ίσως γιατί πρέπει να χαθούν.

Το τσαντήρι εδώ είναι πάντα ανοιχτό, ο μπερντες ανεμίζει, και δεν είναι δικό μου....
Ενα παγκάκι στην πλατεία είναι....

Και εγώ σαν παρέα το βλέπω, κάποιος του θυμιέται και γράφει κάτι, κάποιος περνάει να πει μια καλησπέρα, μια ατάκα, μια άποψη.

Θα χαρώ να σε βλέπω στο χωριό μας...