Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Αλλάξτε σκηνοθέτη....

Κεραυνοί φώτισαν το χθεσινό έναστρο ουρανό, πάνω από τη της φλούδα γης, δυτικά του 25ου μεσημβρινού!
Βροντές συγκλόνισαν τον ήσυχο ύπνο των ιθαγενών!
Μέχρι ο παππούς, ξεχασε το ...Alzheimer και ζητούσε να του φέρουν το ...καριοφίλι, από την αποθήκη!
Χασέδες ...σκίστηκαν! Καλσόν ...ξεσχίστηκαν!
Το άγριο αγόρι, ο τυπάκος με την σαντρέ φράντζα και το σπινθηροβόλο βλέμμα αγελάδος, ...μίλησε μεσ’ τα άγρια μεσάνυχτα!!!!

Παιδιά, εσείς καλέ η Κυβέρνηση-μεσίτες, που ...«μεσίτευετε» με το αζημίωτο, ανάμεσα στους πάσης φύσεως εργολάβους και ραντιέρηδες και σε εμάς τους διεφθαρμένους ιθαγενείς, μήπως να αλλάξετε σκηνοθέτη;

Παρακινδυνευμένη δεν είναι, σαν σκηνοθετική ...άποψη, ο Πεταλωτής σε ρόλο Κούρκουλου, και μάλιστα μετά τον Παπανδρέου σε ρόλο Καστοριάδη- Λουξεμπουργκ! Πόσο ...«προχω» να το σκηνοθετήσεις πια αυτό το έργο!

Και θα φάμε πολλά τέτοιου είδους νταηλίκια, επιπέδου Ζήκου και Βουτσά, όσο θα μετράτε τα κουκιά σας για εκλογές;
Και μέχρι τότε, ας είναι και προς το τέλος αυτής της ...σαιζόν, μήπως να βάλετε κανέναν λίγο σε πιο ....matcho τύπο από τον Πεταλωτή, να παίξει τον καλό μπάτσο;, Τωρα βρε μεσίτες μου, που θα θέλετε να μας ....ξανασώσετε! Τώρα που η ....Πατρίδα ξανα-ματα-κινδυνευει, από τον ...κακό μπάτσο!!!
Επίσης στο ...παιχνιδάκι των "διαλόγων" μεταξύ του κακού και καλού μπάτσου, εκτιμώ ότι θέλει ...ένα κλικ -και δύο άνετα!!!-κάτω, σε ...πάθος! Γιατί και τον Τόμσεν,μεταξύ μας, .....Κοβάλσκι, δεν τον λες!
Έλεος παιδιά! Έλεος μεσίτες μου! Όχι άλλο κάρβουνο!

Υ.Γ. Ο μόνος που είναι μια χαρά στον ρόλο του, είναι ο Πρετεντέρης!
Αυτόν να τον αφήσετε και να μην το πειράξετε καθόλου!
Και από ότι φαίνεται, είναι ο μόνος που μπορεί να υποστηρίξει με αξιώσεις τον ρόλο του τσαμπουκαλεμένου ...ευνούχου. Γιατί πόσο ...άθλιο ανθρωπάκι μπορεί να είσαι, όταν σε φτύνουν κατάμουτρα, εσύ να κρύβεσαι, εσυ ζητάς απο το αφεντικό να βάλει τους εργαζόμενους του μαγαζιού, να «απαντήσουν» για ...σένα;

Υ.Γ.2. Τελικά συχωριανοί και συν-ιθαγενείς μου, σε αυτή τη χώρα το πρόβλημα δεν είναι ούτε το έλλειμμα, ούτε το χρέος. Το πρόβλημα είναι η παντελής έλλειψη στοιχειώδους ...αισθητικής! Το Δελφινάριο, στα χειρότερα του! Αχ, θα τριζουν τα κοκαλα του ...Φλωρεντινού!

7 σχόλια:

ο Δήλιος είπε...

το οχι άλλο καρβουνο ισχυει και για το...... πληκτρολογιο σου.λυπησου ...τους...καλημέρα...

katerina είπε...

Μην ανησυχείς Δήλιε, άλλη η ...διδαχθείσα ύλη, και άλλη η ...εξεταστέα. Ασε που θα δώσω και τα sos, πριν την εξεταστική!!!

Καλημερα!

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ είπε...

Το Δελφινάριο; Λυπήσου τα δελφίνια. Είναι όμορφα αυτά!

ELvA είπε...

Mα οταν σε πολλους αρεσει το στυλ πολιτικης α λα ..Δελφιναριο, τι να πει κανεις, Κατερινα μου;
Εγω παντως εχω απηυδησει απο το επιπεδο και των ..''ηθοποιων'' του ''Δελφιναριου'', που ειναι κακιστοι, αλλα κυριως του κοινου που πληρωνει για να τους βλεπει και να τους ακουει!! (Μιλαμε για κανονικη παρακρουση!!)
Εκει ειναι για μενα το προβλημα και οσο και να το.. 'χρυσωνουμε', κατα καιρους, δε βοηθαει!
Μηπως δεν φταιει τελικα ο... 'σκηνοθετης', αλλα το ...κοινο που ακομα παραμυθιαζεται απο τετοιες...παραστασεις (του παραλογου), φιλη Κατερινα;

Ανώνυμος είπε...

επειδη ακριβως το προβλημα ειναι η παντελης ελλειψη στοιχειωδους...αισθητικης
και επειδη λενε οτι η αισθητικη ειναι η ηθικη του μελλοντος και επειδη στην ελλαδα η ηθικη του ελληνικου κρατους ειναι η απατη .
τοτε ουτε η ηθικη ουτε και η αισθητικη εχει μελλον , η μαλλον το μελλον ειναι οριστικο δηλαδη θανατος.
καλο βραδυ γιωργος.

monahikoslikos είπε...

Μην σου διαφεύγει πάντως ότι όπως είπε ο Τόμσεν σ΄αυτή τη φάση δεν προβλέπεται εκποίηση της Ακρόπολης και των άλλων μνημείων... έχουμε καιρό γι αυτά συμπλήρωσε ο Ντερούζ...

celin είπε...

Eιναι απιστευτο,αλλα ο Πρετεντερης αποκαλεσε Πιουριφοι τον Τομσεν.
Τον καλο και τον κακο μπατσο τον παιζουν και στα μμε,οχι μονο στη κυβερνηση,
και πολλες φορες τον καλο και τον κακο μπατσο τον υποδυεται ακομα και το ιδιο προσωπο,οπως τωρα με το Πρετεντερη και την επιθεση του στον Τομσεν.

Ντανταιστικα-σουρεαλιστικα μονοπρακτα,ο Τρισταν Τζαρα και ο Αντρε Μπρετον σιγουρα θα μισουσαν αυτο το Καθεστως,αλλα θα ετρεφαν ταυτοχρονα και βαθεια εκτιμηση για τον εφαρμοσμενο σουρεαλισμο του!