Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Το γονίδιο της αέναης μαλακίας

Η μαλακία- σε γενικές γραμμές- είναι καλό πράγμα. Όπως καλό πράγμα -σε γενικές γραμμές- είναι ότι μπορεί να προσφέρει ηδονή.
Η μαλακία έχει μόνο ένα, αλλά δυστυχώς μεγάλο μειονέκτημα. Δεν ...γεννάει.

Η μαλακία όταν λαμβάνει χώρα σε προσωπικό επίπεδο, δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα και παρά τα αντιθέτως ...θρυλούμενα, η επιστήμη εχει αποφανθεί τελεσίδικα, ότι ο μαλακιζόμενος δεν ...κουφαίνεται.
Όταν όμως η μαλακία τελείται σε κοινωνικό επίπεδο, η επιστήμη ...σηκώνει τα χέρια ψηλά, μιας που ο ...θρύλος επιβεβαιώνεται. Η κοινωνική μαλακία όντως ...κουφαίνει.

Στις μέρες μας οι δύο δυνάμεις των ...αενάως μαλακιζομένων έχουν πιάσει από μια βουνοκορφή ...έκαστος, υποχρεώνοντας μας να γινόμαστε θεατές της αέναης κοινωνικής μαλακίας τους. Κουφοί, ηλίθιοι και ηδονιζόμενοι με αυταρέσκεια και απο ότι ψυχανεμίζομαι χωρίς ...την κορύφωση του τέλους, παλεύουν να ξαναγράψουν ζοφερές σελίδες στην ιστορία της γενετικής.

Οι μεν πατριδολάγνοι μετράνε το γονίδιο της ελληνικής “λεβεντιάς”, με ISO “Mega Alexandros”. Αυτοί ...φιλοσοφούν μετ’ ευτελείας, για το δίκαιο του αίματος, στο οποίο μάλιστα «αίμα» μετρούν την ελληνοφροσύνη. ...σε ποσοστά επί τοις εκατό.

Η αντίπερα βουνοκορφή της αέναης μαλακίας των πατριδοκάπηλων, των «προοδευτικών»-όπως αρέσκονται να αυτοαποκαλούνται στις μέρες μας οι νεοφιλελεύθεροι- αποκηρύσσουν μεν, μετά βδελυγμίας το γονίδιο της ελληνοφροσύνης», αλλά ταυτόχρονα, ...φιλοκαλώντας μετά μαλακίας, μετρούν το γονίδιο της ελληνικής «λαμογιάς», «διαφθοράς», «κοπριτοσύνης» και «τζάμπα- μαγκιάς», με ISO “GAP & his friends”. Ως «τζάμπα-μαγκιά» εγγράφουν στα κιτάπια τους, την ανυπακοή στο «σφάξε με αγά μου, να αγιάσω»

Στην Κοιλάδα, μεταξύ των δύο εξίσου ηλίθιων και κουφών πλέον, από τη υπερχρήση -σε βαθμό κατάχρησης- της κοινωνικής μαλακίας, σηκώνω τα χέρια ψηλά και γονυπετής εκλιπαρώ... παραφράζοντας τον ...εθνικό βάρδο και φοροφυγά Τόλη...

Αδέλφια μου, μαλάκες, πουλιά, όλοι εσείς που το ...παίζετε μαθές τόσο «διαφορετικοί», είστε τόσο αφόρητα, τόσο ανατριχιαστικά, τόσο αηδιαστικά ...ίδιοι.
Και μιας που η «γενετική» είναι πολύ της μόδας στις μέρες και στα μέρη μας, μήπως αντί για το γονίδιο της «ελληνικής λεβεντιάς» και το γονίδιο της «ελληνικής διαφθοράς», να επικεντρώσετε την ...επιστημονική σας αγωνία, στο γονίδιο της αέναης μαλακίας. Αυτής της μηδέποτε... κορυφούμενης και μηδέποτε...γεννώσης, παρά μόνον τέρατα!


26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χαχαχχ ρε κατερινα εισαι απολαυση , φαντασου να ειχαμε τη δυνατοτητα να συναντουσαμε τον Περικλη η οποιονδηποτε αλλο αρχαιο ελληνα ,καπου στο υπερπεραν και να τον ρωτουσαμε να μας πει τη γνωμη του και αν μας αναγνωριζει ως γνησιους απογονους χαχχ γιωργος

Yannis Zabetakis είπε...

και επειδή δεν γουστάρουμε τους μεγαλέξανδρους...

στο x factor ψηφίζουμε Χάρη!

οεο

katerina είπε...

Καλημέρα Γιωργο,
έχω ακουσει τόση συσωρευμένη ανοησία τον τελευταίο καιρό... που έγκωσα.
Το έχω ξαναπεί,νοιωθω ότι δυο Δεξιές ή μια ανοητη και η άλλη πονηρή, συναγωνιζονται ερασιτεχνικά στην ηλιθιότητα υποβάλλοντας μας στο μαρτυριο να ανεχόμαστε την επιδειξιομανία τους.

Προφανώς κανένα γονιδιο δεν υπάρχει,υπάρχει (ή δεν υπάρχει) ιστορική μνήμη,φυλλογενετική μνημη, ιστορικό θυμικό,ιστορική κουλτουρα και πάνω απο όλα υπάρχουν ...εποχές.

Στις εποχές της ευμαρειας οι άνθρωποι κοιτουν πιο πάνω απο τον οριζοντα των ματιών τους,ανοιγουν τα χερια, τα ερεθισματα περνανε το ευαισθητο πετσί. Στις εποχές της κρισης, οι επιτηδειοι καλλιεργουν την κουλτουρα του φόβου. Κατεβασε τα μάτια, σκυψε το κεφάλι, κλεισε τα χερια γυρω απο το κορμί σου.
Νοιωσε ενοχές, πάψε να σκεφτεσαι και πάνω απο όλα πάψε να αμφισβητείς.

Αυτοι οι Νενέκοι, αυτά τα κοράκια που κρωζοντας αναπαράγουν το "εισαστε διεφθαρμένοι" είναι τα ίδια που θιγονται ...όταν οι άλλοι ανταπαντουν με βημα της χηνας το είμαστε "ελληνες" και θεωρουν ότι η ιστορική μνημη για το Θοδωρο Κολοκοτρωνης χρειαζεται την δική τους συνδρομή.
Αυτά τα βρυκολάκια της ηθικολογικής νομιμότητας, αυτοι οι "προοδευτικοι" του κώλου, οι φαν του κλαμπ "ο Γιωργος και οι φίλοι του", αυτοι που λοιδωρουν το άσυλο του Ικέτη,το ηθικό δικαιωμα του κολασμένου για ζωή, οι φιλελευθεροι που χτιζουν τειχη, είναι αυτοι που ξιφουλκουν για το αν κάποιοι θα ψηφιζουν στις δημοτικές εκλογές.

Ξερεις Γιωργο η μαλακία στο εθνικό υποσυνείδητο ειναι κάτι μάλλον χαριτωμένο, ακόμα και αισθησιακό.
Γιαυτό και ο τίτλος του μαλάκα, είναι εξαιτρετικά επιεικής για να καταγραψει την περιπτωση τους. Στην πραγματικότητα νομιζω ότι είναι πολύ χειροτερα τα πραγματα...

katerina είπε...

Καλό Γιάννη!!! ΕΓΡΑΨΕΣ!!!

Swell είπε...

Το είχε πει και ο Μαρξ Κατερίνα μου. Τη μαλακία πολλοί αγάπησαν, το μαλάκα κανείς.

katerina είπε...

Απο το πληκτρολογιο σου Swell, και όποιου ...ακουει το αυτί. Αλλά έλα μου που βλέπω να εξαπλώνονται οι χειροκροτητές του μεγάλου μαλακα!

celin είπε...

To προβλημα με τον Ελληνα,δεν ειναι οτι ειναι μαλακας,το προβλημα ειναι οτι δεν το παραδεχεται!
Ποιος δεν εχει υπαρξει μαλακας,να σηκωσει το χερι.Υπηρξαμε λοιπον και θα ξαναυπαρξουμε.Απλα, με μετρο αδερφια,γιατι μπορει να μη κουφαινει,αλλα σιγουρα τυφλωνει(μια ματια να ριξεις στη Βουλη,σε πειθει!)

katerina είπε...

Celin καλησπέρα,
δεν το βάζω σε επιπεδο ...έλληνα, το βάζω σε επιπεδο αυτών των δύο "κοινωικών ομάδων", που θεωρητικά διαφωνουν, αλλά στην πραξη ισχυριζονται ακριβώς το ίδιο.
Αναφερομαι είτε στη γονιδιακή "λεβεντιά' ειτε στη γονιδιακή "διαφθορά' που είναι οι δυο όψεις του ίδιου νομισματος. Θωρητικά ...αντιθετες,πρακτικά ΙΔΙΕΣ!
Είτε ...γονιδιακά περηφανοι, είτε γονιδιακά σνομπ-αν ξανακουσω απο αυτην την "ομαδα", το "ο πολιτισμενος δυτικός κόσμος" ή το "ποτε θα γινουμε ευρωπαιοι", θα ξεράσω- είναι οι ηλίθιες ή πονηρές μαλακίες που χρησιμοποιούν για να συννενοουνται μεταξυ τους.

MelidonisM είπε...

Εύχομαι να προχωρήσει
η επιστήμη,
να αποκρυπτογραφήσει
το γονίδιο και
να μας λύσει το
εθνικό μας πρόβλημα :-)

Καλησπέρα

monahikoslikos είπε...

Κακό του κεφαλιού τους κάνουν οι μαλάκες.
Μην τους παίρνεις στα σοβαρά.

Ανώνυμος είπε...

πολυ σωστα το θετεις το θεμα , απντωντας στον celin .
δεν υπαρχουν εξυπνοι και ηλιθιοι λαοι , τα ποσοστα πιστευω οτι παντου ειναι λιγο-πολυ ιδια , η διαφορα αλλου ειναι. γιωργος

Swell είπε...

Το γεγονός ότι έχει ακόμα χειροκροτητές ο μαλάκας, αποδεικνύει την αλήθεια του γνωμικού "του Ελληνος ο κέφαλος, λογική δεν υπομένει."

MelidonisM είπε...

Θα συμφωνήσω με το monahiko liko

Μην τους παίρνεις στα σοβαρά.

κάνεις κακό στην Κατερίνα. :-)

Μαίρη είπε...

Κατερίνα μου, από ευνουχισμένους περιμένεις να αποδώσουν έστω και στην μαλακία?
Πως να έρθει η ..κορύφωση του τέλους, αφού οι μεν έχουν ευνουχισμένα μυαλά και οι δέ ευνουχισμένα σώματα!!

Ατρεύς είπε...

Κατερίνα,
θίγεις άγαρμπα πολλούς, δικαίωμά σου, αλλά όχι να μού θίγεις
το αδέρφι μου,
τον αλήτη μου
και
το ...πουλί μου!

Και ...εντάξει να τά ψέλνουμε στον Τόλη αλλά...
τί έγινε με τον άλλον μεγαλοφοροφυγά και ενταυτώ λαθρέμπορο συναλλάγματος;;;

Τον ...πάλαι ποτέ "μαυροτρύπα" καλέ, με την βιντεοκασέττα της Τζέκου κλπ κλπ κλπ

Θα περάσει από δίκη μαζί με ...τους Κεντέρη-Θάνου;;; Του ...αγίου Ποτέ;;;

Δέρνει πολύ περισσότερους/-ες η αυτοϊκανοποίηση {σεξουαλική ή/και άλλη...} από όσους/-ες καταγγέλλεις...

Κυριακή 3μμ,
όλες-όλοι σε κάποιον σταθμό διοδίων, έ!


Για ν' αποδείξουμε ότι δεν αξίζουμε τον χαρακτηρισμό που μάς αποδίδουν οι κυβερνώσες εκ περιτροπής κλίκες.

Ατρεύς είπε...

Υ.Γ.
δεν παρακολουθώ το ψείριαλ, που αναφέρει ο Γιάννης Ζαμπ. αλλά στο άλλο, τo Qatar-factory, σίγουρα ψηφίζω ΧΑΡΗ {Παμπούκη}...

Ανώνυμος είπε...

ego black kyria.eimai ellina apo aima.den ksero ethniko sas ymno, alla papous moy ellina eixe faei.
papous mou me zoulou polemouse oxi me tourko kai germano.Oute tragoudia sas ksero, oute moirologia sas, oyte katalabaino ti lete edo gia 1821 kai 1922 kai 1940.
Alla kai su pou ksereis se niazei kuria? oxi
Edo tha to kanoyme opos sto monterno Amerika, pou egine ethnos apo kathe karidias karidi-san kai mena. Ekei simasia exei h taftotita topoy oxi aimatos, opos edo kai se olh tin evropi.
kalimera patriotisa
GS

Ανώνυμος είπε...

a kai kati allo kuria.

h grafi sas too mach diskoli. kalitera den einai na allaksei se latin? Emeis oi new ellhnes den mporoume mathoume orthografia.
It's a little ratsistik na mas anagkazete na mathoyme greek grafi.
it's Globalization now.
yours patrioti

GS

katerina είπε...

Καλημέρα Μιχάλη,
Η επιστήμη έχει σηκώσει εδώ και χρόνια τα χέρια ψηλά. Μπορεί να ζήσαμε και ακόμα να ζούμε μια βιομηχανία δημοσιεύσεων για ...απίστευτα (όσο και ανύπαρκτα) γονίδια...της μοιχεία, της ζηλοτυπίας, της λαιμαργία, της μαλακίας, αλλά όλα αυτά μόνο γέλιο και χαβαλέ προκαλούν πια.

Η μόνη «επιστήμη» που επιχειρεί να προσεγγίσει το θέμα, είναι η «επιστήμη» της προπαγάνδας. Το χαϊδευτικό της όνομα αυτής της ...επιστήμης, είναι επικοινωνία.

katerina είπε...

Λύκε μου, εγώ καθόλου σοβαρά δεν τους παίρνω. Αλλά και όλη αυτή η ...επιδειξιομανία της ..πράξης, ε, όσο να πεις μου χαλάει τον...Ερμή, που ο κερατάς είναι και μονίμως ανάδρομος!

katerina είπε...

Γιώργο είναι πολύ μεγάλο το θέμα ...όχι βέβαια της γονιδιακής φυσης των λαών,αλλά των τεραστιων επιρροών τους, από κλιματολογικές, ιστορικές, θρησκευτικές και δεκάδες άλλες παραμέτρους. Ουδείς αξιολογος ερευνητής μιλάει για το DNA ενός ...λαού. Όλοι για την κουλτουρα του, όμως σαν συναρτηση των παραπάνω παραμετρων τοποθετουνται.

Τώρα η κουβεντα για αρχετυπα, για φυλογενετική κληρονομια και για συλλογικό ασυνειδητο, είναι παρα πολύ μεγάλη για να την ακουμπησουμε σε μια αναρτηση... με χιουμοριστικό τίτλο.

katerina είπε...

Swell, δεν ξέρω αν πρέπει να ξαναδιαβασουμε Οργουελ ή Χαξλευ, ή και τους δύο. Πάλι. Ξανά . Υπο το φως αυτών που ζουμε πια.

katerina είπε...

Καλημέρα Μαίρη,
Ομολογουμένως οι ευνουχοι στο σώμα μάλλον δεν γνωριζουν την αισθηση της ...κορυφωσης. Αλλά απο την άλλη, όλα στο πάνω κεφάλι είναι ρε Μαίρη. Αυτό που ήταν πάντα και ...ο στόχος.

katerina είπε...

Καλημέρα Ατρέα,
Ξαναλέω ότι με την προσωπική αυτοικανοποιηση, δεν έχω κανένα προβλημα. Η κοινωική αυτοικανοποιηση είναι που με χάλαει. Και μάλιστα η φοβερή επιδειξιομανία σαν συστατικό της ...επιτυχίας της.
Σημερα σηκώνουμε τις μπαρες στοςυ δρόμους. Αντε και στις μπαρες των μυαλών!

katerina είπε...

Εσύ βρε ...μεταναστη, αφου υποστηρίζεις το ...γονιδιο της «λαμογιάς», της «κοπριτοσύνης», της «διαφθοράς», ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ υπερασπιζεσαι και το γονίδιο της «ελληνοφροσύνης». Αποφάσισε ποιο είναι πιο ισχυρό, ποιο επικρατεί μέσα σου κι έλα να σε ....νομιμοποιησουμε.

Ο Καμπανέλης, που οι δημοσιογραφοι τον πεθάνανε πριν την ώρα του-εκτός απο μπράβοι και υπάλληλοι κυβερνο-εργολάβων τώρα και μακαβριοι νεκροθάφτες ζωντανών- έγραφε ότι η προσφυγιά που βιώνει ο άνθρωπος απο τόπο σε τόπο, είναι πιο ανωδυνη απο την εσωτερική, την ψυχική προσφυγιά. Έγραφε ότι είναι τραγική φιγούρα, ένας άνθρωπος που είναι προσφυγας στην ζωή του, στον ίδιο του τον εαυτό, στα όνειρα του.

Ως εκ τουτου...κατεπιεγουσα επιλογή. Διάλεξε ...γονιδιο. Κινδυνευεις απο μεταναστης, να γινεις...προσφυγας.

Ανώνυμος είπε...

Συγνωμη κα αντιρατσίστρια αλλα ο ...μεταναστης με όσα έγραψε έβαλε θέμα οχι αιματος αλλα πολιτισμικών-ιστορικών- συνειδησιακών, παραμετρων.
Λετε να θεωρεί τον ...εθνικιστή Κολοκοτρώνη ήρωα που πολέμησε για την δική του(του μεταναστη) την ελευθερία, η για των απο καταγωγή ελληνων?
Χρειάζεται μια ελάχιστη κοινή μνήμη,μια ελάχιστη εθνική συνείδηση, ενας ελάχιστος κοινός πολιτισμικός τόπος. Η υπηκοότητα δεν είναι κάρτα εργασίας και νομιμοποίηση
Συγνώμη που τα λέω αντίθετα από τον μέντορά σου, τον Σορος