Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Το sex του τριημέρου...

Ναι θα πάω να ψηφίσω. Να σας πω την αλήθεια, πάντα πηγαίνω να ψηφίσω, εγώ ποτέ δεν μετρήθηκα στα ποσοστά των απεχόντων.
Η μέρα των εκλογών στην Ελλάδα, είναι πάντα μέρα πανηγυριού.
Καφέδες, φίλοι, γνωστοί, κουβεντούλα, ...όλοι φαίνεται να γνωρίζουν τα αποτελέσματα των exit polls, πολιτικά παραλειπόμενα, μικροπολιτικά (λες και υπάρχουν και μεγαλοπολιτικά...), που όλοι φαίνονται να γνωρίζουν από πρώτο...άντε δεύτερο χέρι, ίσως λίγο ...μεταχειρισμένα αλλά πάντα καυτά, κρασιά το μεσημέρι, πίτσες και μπύρες το βράδυ σε σπίτια, και ανεξαρτήτως αποτελέσματος, βόλτα στο κέντρο για χάζι αργά τη νύχτα. Για κάποιο ...μάλλον άγνωστο λόγο, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, οι Έλληνες πανηγυρίζουν το βράδυ των εκλογών.
Και εγώ το έχω ξαναπεί.... Πανηγυρτζού από κούνια.

Το Άγιο Πνεύμα, είναι πολύ snob.
Το Άγιο Πνεύμα φωτίζει μόνο τους μαθητές, οι οποίοι όμως είναι σε περίοδο εξετάσεων, και οι έλληνες γονείς μπορεί τη φρουτόκρεμα να την ταΐζουν στο πάρκο, αλλά το βιβλίο της ιστορίας για να τους εξομολογηθεί τα πάθη του Δράμαλη το παιδί τους, δεν το κρατάνε στην πλάζ κάτω από την ομπρέλα, καλά οι φοιτητές είναι σε μόνιμες διακοπές ...φώτισης, αλλά και αυτοί σε περίοδο εξεταστικής, και οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο τομέα, καλά αυτοί πάντα ...πεφωτισμένοι.
Όλοι οι άλλοι, την επέτειο της μέρας που ο Πέτρος και οι υπόλοιποι μαθητές, έπαιρναν ...proficiency με την μέθοδο άνευ διδασκάλου, παραμένουν ...αφώτιστοι και ούτως ή άλλως δουλεύουν.
Γιατί λοιπόν τόσος φόβος και τόσο πανικός για την αποχή για τις εκλογές;

«Φόβος και πανικός» βέβαια μόνο για τους μικρούς. Οι μεγάλοι, θα πλήρωναν αν όχι το ξενοδοχείο, τουλάχιστον τα διόδια για να φύγει ο κόσμος να μην ψηφίσει. Η χαρά του «δικομματισμού» και του ΚΚΕ η αποχή. Σου λέει εμείς οι τρεις έχουμε το σκληρό πυρήνα ψηφοφόρων, οι άλλοι, με το καλό να την κάνουν.

Με την καραμέλα της λέξης «δικομματισμός» διαφωνούσα πάντα.
Αντίθετα με τα κλαμματα και τις οιμωγές των ...βιασμένων «μικρών», θεωρούσα ότι όποιος θέλει να ψηφίσει ότι θέλει, πάει και το ψηφίζει. Οι ...μικροί, δεν ειναι κάποιο ειδος μπονσάι, που δεν μεγαλώνει. Οι μικροί είναι μικροί, γιατί ο κόσμος, ο λαός, οι ψηφοφόροι, αποφασίζουν από την μεταπολίτευση και μετά, να τους αφήνουν μικρούς. Ε, δεσποινίς ετών 39...
Και ο λαός ή ο «λαός» δεν μπορεί να έχει δίκιο a la cart. Δεν μπορεί αυτοί οι ...μικροί, με αυταπάρνηση και αυτοθυσία να παλεύουν για τα δίκια του, για την ευημερία του, για τα δικαιώματα του, για το καλό του και αυτός ο συφοριασμένος ο λαός να τους φτύνει έτσι, τόσα χρόνια.

Άμα δεν σε θέλει κοπέλα μου, μια δύο, τρεις... δεκατρείς, άστον να πάει στο διάβολο, έρωτας με το ζόρι δεν γίνεται. Εσύ σεμνή, τίμια, παρθένα με την βούλα και αυτός ...ο λαός ντε, να χαϊδολογιέται και να κωλοτρίβεται με τους μεγάλους. Θα μου πεις η εξουσία είναι αφροδισιακή... Αλήθεια είναι αυτό, στην ...κομματική πραγματικότητα αυτό λέγεται και η «θεωρία της χαμένης ψήφου». Στην πολιτική λέγεται εισαι μικρός γιατί εισαι λιγος, ακομα πιο λιγος και απο τον διεφθαρμένο μεγάλο.
Αλλωστε, μια και δυο φορές, έχασε ο λαός την ψήφο του...τώρα θα κώλωνε...
Δεν σε θέλει, πως να σου το πει πια; Ασχολήσου με κάτι άλλο. Δεν σου κάθεται...βρες ένα χόμπι, πάρε τις φίλες σου και κάντε extreme sports, πιάσε γκόμενο έναν αλλοδαπό, κάτι τέλος πάντων. Αλλά σταμάτα την κλάψα, σταματα τις αναλύσεις, σταμάτα τα «εγώ για σένα...»

Ναι το μικρό είναι ωραίο...αλλά και το μεγάλο έχει την ...χάρη του. Καρατσεκαρισμένο.
Και ο Έλλην είναι και έξυπνος και πονηρός. Σου λέει, αυτοί ...οι μικροί ντε, ξεπαρθενευτήκανε από μόνοι τους, σκέψου να βάλω και εγώ το χέρι μου... θα ξεμπουρλεψουν εντελώς.
Και τις αφήνει τις wannabe γκόμενες, με τα νυφικά να κρέμονται στα πόμολα από τις ντουλάπες, εκεί στο ράφι...που και γεροντοκόρες πάλι δεν τις λες... όλο και τα ναζάκια τους τα κάνουν, όλο και τα τσαλίμια τους τα κάνουν, αλλά ...άντε ένα ποτάκι να πιει περιστασιακά ο λαός μαζί τους, μία καληνύχτα να τους πει στο κατώφλι τους, την ώρα που ψάχνουν τα κλειδιά να ανοίξουν την πόρτα, άντε και ένα φιλί από αυτά που μετά αναρωτιέσαι μόνη στο κρεβάτι σου, με το πορτατίφ να καίει όλη νύχτα, στο στόμα ήταν και ...λοξοδρόμησε στο μάγουλο; Πάρεση έχει και δεν το πέτυχε το στόμα; Εγώ φταίω που φοβήθηκα την τελευταία στιγμή, είχα και την κρεβατοκάμαρα αμάζευτη, μέχρι το μαγιό μου δοκίμασα να πάω στο ραντεβού μαζί του, καλόβλεπα και τις κουρτίνες να κατεβάσω να τις βάλω παρεό, και από την πολλή αναρώτηση... τελικά το καλσόν με τον πόντο έβαλα. Την άλλη φορά... λες χαμογελώντας στωικά και κλείνεις το πορτατίφ...

Αμ δεν θάρθει η άλλη φορά... Την άλλη φορά ούτε με χειραψία δεν θα σε καληνυχτίσει. Αυτός έχει μπει ήδη στο αυτοκίνητο και πάει ο ...παραδόπιστος ο λαός και κοιμάται στα κρεβατια των ...μεγάλων. Καλέ σας το ορκίζομαι, όπως και αν το δεις...ο ελληνικός λαός είναι άντρας... Το λένε όλοι οι συμπεριφοριστές. Ξέρετε εσείς πολλούς άντρες να αγαπάνε την γεροντοκοριαση και τις αιώνιες δεσποινίδες...ετών 39. Προσωπικά εγώ ...κανέναν.

Οι μεγάλοι λοιπόν, ακόμα και όταν τα φτερά είναι πετσοκομένα, δεν ανησυχούν και πολύ για την αποχή. Οι μικροί είναι που κλαίνε. Σου λέει μανίτσα μου, αφού οι μεγάλοι, είναι αποδεδειγμένα κακοί, έλα σε μένα. Πασά και αφέντη θα σ’ εχω.
Που να τρέχεις στις θάλασσες, και στις παράλιες; Άσε που δεν έχεις και λεφτά, γιατί και στην θεια να πας στο νησί και στον κουμπάρο στο χωριό, το κάτι τις σου θα το πάς, κιμπάρης ειναι ο Ελληνας, τα εισιτήρια, τις βενζίνες, τα διόδια θα τα πληρώσεις. Έλα σε μένα που είμαι τζάμπα. Άσε που η ψήφος σου θα είναι και ...αντισυστημική... Εγώ για σένα...

Τριάντα τόσοι ...μικροί μνηστήρες μαζευτήκανε... Τι λαμπεροί, τι χαριτωμένοι, τι γκομενάρες τι κυνηγοί, τι ποδηλατάδες, τι χιλιοαναστηθέντες. Σου λέει ο Λάζαρος πήρε τηλέφωνο προσωπικά τον Μάνο και τον ρώτησε πως το κάνει όλο αυτό...Αυτός μια φορά αναστήθηκε και τόσα χρόνια γίνεται ντόρος. Ο Μάνος του απάντησε ότι το μυστικό είναι να αυτοκτονείς. Μετά την...αυτοκτονία, ξαναναστενεσαι και ...δρας.

Τώρα η Αλέκα... σχολή μόνη της. Του έχει ανέβει και το ζάχαρο του Πάγκαλου, και βρήκαμε μαλλί να ξάνουμε. Μέσα σε βάρβαρους, πουλιά, πετεινούς και παπαγάλους, εμένα αυτό μου αρέσει. Αυτό το ειδύλλιο επιλέγω. Πολλά έχουν δει τα μάτια μου ...μα αυτό μου φέρνει τρόμο, που λέει και ο ποιητής... Πάγκαλος- Αλέκα. Ο συνδυασμός που σκοτώνει... την ανία.

Και η ανία συχωριανοί μου, είναι ο θάνατος κάθε σχέσης. Όλα παλευονται, σε έναν έρωτα, σε μια σχέση. Και το κακό κρεβάτι (γίνεται γλυκιά κουβεντούλα, άμα έχεις και χιούμορ... μια χαρά περνάς), και η «προδοσία» (σιγά τα έχουμε ξαναπεί ο Ιούδας φιλάει υπέροχα), και οι διαφορές αντιλήψεων (ανάβουν τα αίματα, και μετά τον καυγά... όλα είναι αν όχι ροζ, ε...κόκκινα). Αλλά η ανία... δεν παλεύεται.

Άμα αρχίσει εκείνο το «βαριέμαι» να σου τριβελίζει το μυαλό, άμα αρχίζεις τις δικαιολογίες αχ, έχω πονοκέφαλο να τα πούμε αύριο, αχ έχει champions league, ax σου μιλάει ο άλλος και εσύ ρωτάς να το βάψω μπεζ... αυτό δεν παλευεται...

Εκεί παίρνεις το καπελάκι σου ή το αφήνεις και ενθύμιο, μπορεί και να ξεβαρεθείς κάποτε, να έχεις και ένα λόγο να πάρεις τηλέφωνο...ξέχασα το καπέλο μου καλέ, να περάσω να το πάρω, μαζεύεις καμιά φωτογραφία από κάτι μέρες που δεν βαριόσουνα -πολύ μακρινές οι αναμνήσεις- δεν τις καλοθυμάσαι κιόλας, αλλά οι φωτογραφίες στολίζουν ωραία την γωνιά του τζακιού, άσε που ήσουνα και κούκλα σε εκείνη την φωτό, έλαμπε το μάτι, και την κάνεις...
Τώρα, σε παραλία, σε πισίνα, σε βουνοκορφή, σε πλαγιά, στο σπίτι σου.. όπως βολεύεται έκαστος, να κλάψει τον ερωτά του...

Αν πάλι είσαι πανηγυρτζου... στην εποχή των μικρών πήγαινε και αναπόλησε τα μεγάλα.
Άσε που έχεις μάθει και τρόπους από το σπίτι σου, άσε που στο έλεγε η μαμά σου, «παιδί μου να μην αποφασίζουν οι άλλοι για σένα». Αλλά ρε μάννα... πάντα οι άλλοι αποφασίζουν για μένα... Μεταξύ μας... και τι απόφαση να πάρεις...
Μάννα, η ανία δεν παλεύετε σου λέω...
«Έχε έναν άντρα στο σπίτι, αχρείαστος ναναι»... ακούγεται η απάντηση από το μητρικό στόμα...
-Μαμά και η αποχή είναι πολιτική πράξη...
- Και ο αυνανισμός παιδί μου, ερωτική πράξη είναι, αλλά όλοι, να ο μαλάκας λένε, δεν λένε να ο ...Θεός...


Υ.Γ. Σας ορκίζομαι συχωριανοί στην bloggική μου τιμή, αυτήν την τελευταία τελευταία ατάκα της ανάρτησης, την άκουσα σήμερα το μεσημερι, σε ταξί, ανάμεσα σε μαμά και κόρη, καθισμένες στο πίσω κάθισμα και πολιτικολογουσες με τον ταξιτζή περί των 33 πολιτικών μνηστήρων... Η κοπελιά, μάλλον πρωτάρα στην κάλπη, τέτοια πέραση... σε μνηστήρες ...ούτε στο όνειρο της. Μεταξύ μας ήταν και λίγο ασχημουλα. Την μαμά την έκοψα για έμπειρη, αλλά ...λογοδοσμένη με το μεγάλο.



Αυτά τα θαυματα...μονο σε διαφημισεις γίνονται.. αλλά τι χάνετε και εσεις να δοκιμάσετε; Αν δεν εχετε και λεφτά για παραλια το τριημερο... ε, πηγαινετε να ψηφησετε...που ξέρεις;

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω το δάχτυλο που αναζητά φώς, να μην είναι ξύλινο...

Θαυμαστής του Κώστα...

katerina είπε...

Δυσκολα μου βάζεις ανωνυμε.
Και κάτι η ζεστη σημερα, κάτι το νεφος, κάτι που ήπια και ενα κρασί ...εν ώρα υπηρεσίας... και το δαχτυλο μπερδευω, το φως... δυσκολο, ασε που δεν ξερω και τον ...Κωστα.
Αν πάλι ειναι ο γνωστός Κωστας, αυτό με το ζοχαδιασμένο ύφος που τον ειπαν και βαβραρο και επιτελους εχει κάτι να μας πει, χαρας το κουράγιο σου Ανωνυμε. Θαυμαστης του Κωστα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Για το που ανακάλυψε επι τέλους την πεντάμορφη , που όλοι ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ Κατερίνα...Γι΄αυτό τον θαυμάζω...

Θαυμαστης του Κώστα

katerina είπε...

Τωρα να πω ότι καταλαβα ανωνυμε, ψεμματα θα πω.
Αλλά ειπες την μαγική λεξη... "πενταμορφη". Το ευχαριστώ μου και σε σενα και στον Κωστα, όποιος Κωστας κι αν ειναι, ακομα και ο ζοχαδιακός "υπευθυνος', καλη του ώρα.

gyristroula2 είπε...

Χαχαχαχα! Δεν μπορώ να μην στο μεταφέρω γραπτώς το γέλιο! Σε καλό σου, κοπέλα μου, μεσημεριάτικα, μαγειρεύω και δύσκολο φαΐ, το κρίμα στο λαιμό σου.
Θα τους αφήσει λοιπόν μερικούς ο άκαρδος λαός στο "ντύσου νύφη κι απόμεινε" που λέμε και στο χωριό μου.
Α, όλα κι όλα, εγώ πάω καρφωτή για απιστία και με μικρό και νέο κι ωραίο κι ας φάνε τη σκόνη μου οι αιωνόβιοι!

aerostatik είπε...

αν ήταν το πλυντήριο κάλπη, οι γυναίκες θα ψήφιζαν κάθε μέρα...

katerina είπε...

Γεμιστά κάνεις φιλενάδα;
Πιο δυσκολα και απο τα Αρχαια Γυριστρουλα μου τα γεμιστα, αλλά και πιο νοστιμα. Όχι βεβαια τα δικα μου...γεμιστά (ο Θεός να τα κάνει γεμιστά, πολλη φαντασία ο Υψιστος) ειναι εφάμιλλα των Αρχαιων μου.

Πολυ ανεβασμένη σε βλέπω Γυριστρουλα μου με την επιλογή σου, εγώ για τους καφεδες μετά θα πάω να ψηφισω.

katerina είπε...

Αεροστατε μην μου βάζεις ιδεες. Ασε που δεν εχω δοκιμάσει όλα τα προγράμματα αυτου του πλυντηριου. Και ειναι και Siemens. Λες βρε;

apos είπε...

Αμα είναι Siemens το πλυντήριο Κατερίνα μου, μόνο σε καμιά Γερμανία θα βρεις το φως του Αγίου Πνεύματος και αυτό μόνον εφόσον έχεις διπλή ιθαγένεια (ο καθηγητής συνταγματικού δικαίου στο πανεπιστήμιο μάς απαγόρευε να λέμε υπηκοότητα).
Κατά τα άλλα μαζί σου. Έχω ενστάσεις για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν οι υποψήφιοί μας την Ευρωβουλή, αλλά ποτέ δεν ήμουν της αποχής. Αποχή σημαίνει δεν παίρνω θέση. Αρα μετά τζάμπα γκρίνια. Και ο τζάμπας πέθανε.

Πάντως, για τη διαφήμιση διαμαρτύρομαι: ο λευκός γκόμενος έπαιζε σε μουσική tango και μετά ο άλλος που βγήκε από το πλυντήριο hip hop?

katerina είπε...

Τρελανε μας Απος!!! Η μονη διαφορά που ειδες απο το πριν και το μετά... ήταν η διαφορετική μουσική υποκρουση;

Ναι και εγώ διαφωνώ με την αποχή, δεν απειχα ποτέ. Αλλά ειλικρινά δεν ξερω πια, μεσα σε αυτήν την ελαφροτητα, βαρβαροτητα, και παπαγαλιαση, που τελειωνει το καθηκον του πολιτη και που αρχιζει η συνηθεια.
Πάντως δεν περιμενω τίποτα.

Παντα πιστευα ότι δεν θα ψηφιζα ποτέ Κομμα χωρίς πολύ σαφή και πολύ εντονο ευρωπαικό προσανατολισμό.
Σημερα, παρακαλαω η Ευρωπη να προστατεψει την Ευρωπη. Η ΕΕ να προστατεψει την ΕΕ. Ναι εγώ η μονη "ιθαγενεια" που με ενδιαφερει να διαφυλαχθει ειναι η Ευρωπιακη.
Κανεις όμως δεν μιλάει για αυξημενο ρόλο του Ευρωκοινοβουλίου, κανεις δεν συζητάει για ομοσπονδοποιηση, κανεις δνε μιλάει για ουσιαστική συγκλιση και κινητικοτητα εργαζομένων... Παπαγαλιζουμε... και κάνουμε απλά ότι η συνηθεια επιτάσει...

gyristroula2 είπε...

Nαι, γεμιστά κολοκύθια αυγολέμονο και μπορώ να πω μετά λύπης μου ότι τα κάνω πολύ πιο νόστιμα από τα αρχαία μου.
Εμένα η χαρά μου μετά είναι που πάντα βρίσκω ευκαιρία και μαγειρεύω φάβα που μου αρέσει πολύ και δεν αρέσει σε κανέναν άλλον.
Ποιος μπορεί να μου πει κουβέντα αφού πάντα χάνει αυτό που ψηφίζω;
Ωχ, λες αυτή τη φορά να είμαι με τους κερδισμένους;

katerina είπε...

Λοιπον αυτά τα blogs να μην εχουν και κάτι απο μυρωδιά!!! Μισα τα έκανε τα πραγματα η google Γυριστρουλα μου.

Εδώ ...και πάλι, Μπαρμπα Στάθης. Ο πιο πιστός άντρας. Τα καλυτερα!!! Τον βάζεις στην καταψυξη και κάθεται εκει και σε περιμένει, σιωπηλός, ουτε γκρινιες, ουτε απαιτήσεις, άσε που δεν θέλουν και σιδερο τα πουκάμισα του.
Άυτός βρε ειναι ο μεγαλυτερος Ελληνας όλων των εποχών. Τι να τον κάνω τον Αλεξανδρο, ας ήταν και μεγας.

Τωρα ...όχι που θα σε στεναχωρήσω, αλλά αφου αυτό που ψηφιζεις χάνει πολλά χρόνια, ...δεν το κοβω απο τους κερδισμένους και αυτή τη φορά.
Κατα πως το φανταζομαι και αυτό με το πορτατιφ αναμενο μενει όλη νυχτα και ...βλαστημαει την ώρα που κουνηθηκε, εκει μωρέ...στο παρατσακ που πηγαινε για το φιλι στο στομα.

Ανώνυμος είπε...

Αχ βρε Κατερίνα μου ντίβα ακριβοθώρητη του real χωριού σου!!Τόσα πολλά όμορφα λόγια για να μας πείς ότι θα ψηφίσεις;Εγώ πάλι ακόμα δεν ξέρω!!Σε πεθύμησα αλλά δεν μπορώ να ανταγωνιστώ τους πολλούς θαυμαστές του blog σου!!Ούτως ή άλλως μάλλον με ξέχασες!!Και είμαι και περίλυπος για την απώλεια του Μιχάλη Παπαγιαννάκη που βιάστηκε να φύγει και μου στάθηκε σε μια φρικτή περίοδο της ζωής μου σαν να ήταν πατέρας μου..Γαμώτο γιατί πρέπει να φεύγουν πάντα οι καλοί και να επιζούν πάντα τα σκουπίδια;
Περικλής ο γκρινιάρης γιατί σαγαπάει αλλά εσύ από ότι φαίνεται μάλλον όχι!!

katerina είπε...

Καλημέρα Περικλη Γκρινιαρη, έτσι με κεφαλαιο το Γ, σαν επιθετο.
Ο μονος που με βλέπει ειναι ο υπολογιστής μου και οσοι δουλευουμε μαζί σε αυτη τη φάση.
Δυσκολοι καιροί για Πριγκηπες Περικλη μου, μου εχει φυγει η ψυχή.
Όταν βλέπεις να απανταω εγώ η μαχμουρλου, που σιχαινομαι το πρωινο ξυπνημα, στις 7.15, και ειναι ήδη ο δευτερος καφές που πίνω, και "κοιμηθηκα" στις 4.00... σημαινει... ότι τα πραγματα ειναι πολύ ζορικα.

Ναι για τον Παπαγιαννακη, το έμαθα και φανταζομαι ότι θα σου στοιχησε πολύ.
Τα λέμε... και μην γκρινιαζεις μωρε!!!! Τουλάχιστον δημοσια, γαιτί ιδιωτικά, ξερω ότι δεν θα αλλάξεις ποτέ. όταν λεω εγώ ότι ο Μπάρμπα Σταθης ειναι ο καλυτερος άνδρας φίλος, μου λενε ότι ειμαι μηδενιστρια...
Και αυτό βρε δεν εγραψα στην αναρτηση, θα πάω να ψηφισω για να δω τους φίλους μου και να πιω καφεδες...
Περικλη, τα κουτσομπολια του real χωριου να μου προσεχεις. Να κρατάς σημειώσεις, μην ξεχάσεις τίποτα, αλιμονο σου!!!!

katerina είπε...

Προς όλους:
Ανοιγοντας το google... μου έβγαλε "ζωφραφιά" της ημερας μπάλες και σταδια.
Πάλι μουντιάλ εχουμε συχωριανοίή τελος πάντων κάτι παρόμοιο;
Και ποσο κρατάει;
Και που γινεται;
Και τι ώρα θα μεταδιδεται;
Και πάλι θα γεμισουν αυτές τις άθλιες γυναικοπαρεες όλα τα μαγαζια; Παναγια μου!!! Πάλι θα ξεχυθουν σαν τις κάμπιες οι ομοφυλες μου...
Θα μου πειτε τι σε νοιαζει, αφου αυτόν τον καιρό οι μετακινησεις σου, ειναι απο την καρεκλα του γραφειου σου στην τουαλετα και ...τουμπαλιν...
Δεν εχει σημασία... θέλω να τα ξερω όλα

apos είπε...

Kατερίνα μου, καλημέρα.

Αφού σου τρώει η περιέργεια τη σόλα, ναι ναι, σήμερα έχει ποδόσφαιρο. "Βρετανοί" εναντίον 'Καταλανών', ήτοι Manchester United vs Barcelona

(όποιος και να νικήσει, ένας Αργεντινός υπάρχει να σηκώσει το τρόπαιο. Όπως βλέπεις, ο καθένας με την τρέλλα του...)

tovenito είπε...

αν ψήφιζα θα ψήφιζα κάτι μικρό πάντως.
αλλά επειδή πρέπει να κάνω 1000 και βάλε χιλιόμετρα πήγαινε έλα, για μία ψήφο και δη ευρωβουλής λυπάμαι αλλά δεν θα το κάνω ;-)

για να σε τρελλάνω πιότερο εμένα πιο συμπαθητικός μου φάνηκε ο πριν!

Meropi είπε...

Κατερινάκι μου,
μπράβο!! Αστείρευτο χιούμορ έχεις πάντα. Άντε και καλή ψήφο!
Κι εγώ φυσικά θα ψηφίσω. Δεν θα αφήνω μόνο τους άλλους να αποφασίζουν για τα κοινά.

Κούκος είπε...

Στη παρατήρηση της μάνας προς τη κόρη έχω να απαντήσω τούτο: Άμα σου πετύχει ο αυνανισμός, τύφλα να΄χει η ερωτική πράξη.
Και άσε τους άλλους να λένε (και να ψηφίζουν).

YΓ. Απολαυστικότατο!! (το κείμενο)
:))

alex_m είπε...

Καλησπέρα ,
εγώ θα το πω κι ας κινδυνεύσει η "φήμη" μου ,
Τα χριστούγεννα που μας πέρασαν , η συμβία μου , μου έκανε δώρο ένα πλυντήριο ρούχων , ξέρεις , για να με ξεκουράσει.
Ματά το κλιπ , μου έβαλες ιδέες ....

katerina είπε...

Απος ...Barcelona…
Αλλά τωρα τελειωσε έτσι; Ειδα ότι και η google, επεστρεψε σε πιο minimal γραμμές....

Απο ότι καταλαβα ο Αργεντινος ειναι σαν τον Μυθο... Υπάρχει παντου...

katerina είπε...

Tovene, το επομενο post μου θα ειναι απο την Ευρω...βιζιον... στην Ευρωβουλή.
Αν ψηφισες στην Γιουροβιζιον έχεις κάνει το καθηκον σου σαν πολίτης.

Ασε που τους κοιλιακους Sakis… ε, τωρα ο Αλεξης, καλό παιδί δνε λέω, αλλά μην τρελαθουμε. Ασε που δεν θα ζητησει και συγνώμη, απο τους ψηφοφορους του, στο τέλος.
Ο Τρεμοπουλος πάλι τόσο ποδηλατο... απο κοιλιακους τίποτα. Μονο γάμπες λένε έχει κάνει ωραιες.
Ότι θα δω τους κοιλιακους του Μανου... αυτό μου φερνει τρόμο... Κάτι σε κυνηγους ίσως; Δεν ξερω κάνεις κοιλιακους με το κυνηγι για κριμα τις μπεκάτσες;

Τωρα για το ότι σε εντυπωσιασε το πριν στο βιντεάκι...περισσότερο απο το μετά...τι να πω ρε tovene, εγώ ειμαι ...παλαιών αρχών. Προτιμώ αυτό που βλέπω στο υπεροχο, περισσότερο απο αυτό που φανταζομαι ότι μπορεί να κρυβει η μετριοτητα. Θέμα φαντασίας βέβαια...

katerina είπε...

Μεροπη μου καλημερα. Να εισαι καλά. Ναι, στις μαυρες μου και στα ζορικα το ρίχνω στην τρελή. Αμυνες....

Τωρα να σου πω την μαυρη αληθεια, τελικά οι ...άλλοι αποφασιζουν για τα κοινά. Ή να το πω αλλιώς, μωρέ μηπως γιναμε εμεις ...αυτοι οι άλλοι και δνε ξεχωριζομαστε πια; Πάντως βρε Μερόπη μου ...πολύ «κοινά» έγιναν πια αυτά τα ...κοινά.

katerina είπε...

Κουκε μου, σε ευχαριστώ για την διορθωση.
Εχω πάρει τον Νιονιο παραμαζωμα. Βιαστική ...ως συνήθως, όποια ατακα μου έρχεται στο μυαλό, ...την αμολάω «και όπως λεει ο Νιονιος». Εχει πει και αυτός τόσες πολλές, ...ε, θα εχει πει και αυτην που μου ήρθε εμενα...

Σε βλέπω αποφασισμένο να πάρεις τη φωτηση του σνομπ Αγιου Πνευματος, κοντά στην θάλασσα.
Ναι, ασε που έχει και μια φοβία το Αγιο Πνευμα με τα παραβάν και τις κάλπες. Δεν μπαινει σου λεει το περιστερι, μεσα στις αιθουσες των σχολειων ποτέ.
Απο μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς... μεχρι ψηφοφορους τους αποφευγει...

katerina είπε...

Κάκο καλημερα.
Ναι αυτό που μου λες ειναι λιγο επικινδυνο.
Την ειδες και αυτήν την κοπελια στο βιντεο. Σατανική δεν την έλεγες... Η κοπελλα της διπλανής πορτας έμοιαζε. Αλλά αμα ...τα πάρει η κοπελλα της διπλανής πορτας...

Καλου κακου εσύ, μην πολυπλησιαζεις αυτό το πλυντηριο. Αλλάξτε μοιρασιά στις δουλειές. Ας πλενει η συμβια σου και εσύ σιδερωνε... Με σιδερο δεν εχω βρει τίποτα...

tovenito είπε...

όχι, δεν ψήφισα ούτε στην γιουροβίζιον.

mahler76 είπε...

το άγιο πνέυμα φωτίζει μαθητάς και δημοσίους υπαλλήλους. όσο για την ατάκα της μάνας φοβερή!!!