Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Δεν υπάρχουν …κοινωνικά καταφύγια


Μετά από την 11η Σεπτεμβρίου και την πυροδότηση της τρομολαγνείας –που προανήγγειλε τα επόμενα …βήματα της Αμερικανικής σκηνής-είχε ξεκινήσει  στο Αμερικανικό Τυπο, η μόδα των …πυρηνικών καταφυγίων. Μια …φούσκα που θα σε προστάτευε ίσως από το ωστικό και το  θερμικό κύμα αλλά βέβαια δεν θα σε προστάτευε από το ραδιενεργό νέφος. Κι αυτό δεν χρειαζόταν κάποιες εξειδικευμένες γνώσεις, αλλά απαιτούσε μια στοιχειώδη λογική.

Τότε με είχε …σοκάρει η απλοϊκότητα των ανθρώπων να επιδιώκουν να επιβιώσουν λίγο ως …νεκροζώντανοι.

Σήμερα ζούμε τον κοινωνικό όλεθρο κι με …σοκάρουν   οι απλοϊκοί που  αναζητούν …πυρηνικά καταφύγια.  Ε, δεν υπάρχουν …κοινωνικά καταφύγια λαϊκιστές μου! Κι αν ακόμη με οποιοδήποτε τρόπο γλυτώσετε το …ωστικό κύμα, θα σας σκοτωσει το …νέφος. Και αν ακόμη κι ραδιενέργεια μπορεί να ανεχθεί κάποια ειδή …έμβιων, ο κοινωνικός όλεθρος σκοτώνει ακόμη και τις «ανθρωποειδείς» κατσαρίδες.

Οι Άνθρωποι που σήμερα είναι άστεγοι, άνεργοι, στα συσσίτια, δεν αντιμετωπίζονται με ζωόφιλες «φιλανθρωπίες» που επικοινωνούν οι κατσαρίδες του ΣΚΑΙ, ακριβώς όπως δεν αντιμετωπίζεις  το ραδιενεργό νέφος με …πυρηνικά καταφύγια..

Οι Άνθρωποι αυτοί είναι τα πρώτα θύματα του κοινωνικού ολέθρου. Οι πρώτοι ηττημένοι. Ακολουθούμε ΟΛΟΙ…
Όσο και να σκύψεις να κρυφτείς πίσω από το κεφάλι αυτού που σου δείχνουν  «βολικότερο» από εσένα, ο Δήμιος θα σε δείξει με το δάχτυλο. Ξεσκεπάζεις το πρόσωπο του Δήμιου και τον Αφοπλίζεις. Κι αυτό ναι, ΑΥΤΟ είναι Μονόδρομος…


6 σχόλια:

ασωτος γιος είπε...

συγκλονιστικες σκεψεις! να σαι καλα ρε κοριτσι μου

kanaliotis είπε...

εμένα, αυτό, γιατί μου έφερε στο μυαλό την επάνω πλευρά της πλατείας Κοτζιά;;;
Άβυσσος...

μαχαιρης είπε...

Εχεις χιλια δικια...!!

katerina είπε...

Γεια σου Ασωτε!Μεινε...Ασωτος!

katerina είπε...

Κι αν σου πω ότι μοιραζομαστε την ίδια Αβυσσο; ...Αβυσσος!

katerina είπε...

Γεια σου Μαχαιρη. Ας μην το ζησουμε...