Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Νοιώσε το!

Το νοιώθεις μάτια μου! Το νοιώθεις στον αέρα, στα πρόσωπα, στο δρόμο, στη κίνηση των σωμάτων. Στους ...άγνωστους. Κι είναι σαν αυτό το ίζημα που θόλωνε το διάλυμα κι τώρα κατακάθεται κι το κάνει διαυγές.

Το νοιώθεις μάτια μου! Κι ξέρεις ότι η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Δεν ξέρεις τον χρόνο αλλά ακούς πια δυνατά το συναρπαστικό τικ-τακ.

Το νοιώθεις μάτια μου! Σενάρια επί σεναρίων, μοντέλα επί μοντέλων, προβλέψεις επί ψευδοπροβλέψεων, αγνοια επι άγνοιας, γνώση επί ψευδογνωσης, αριθμοί επι ψευδονουμερων. Αλήθεια, Ψέματα. Η μόνη Αλήθεια, δεν υπάρχουν Αλήθειες. Τις φτιάχνουμε μάτια μου!

Το νοιώθεις μάτια μου! Η επιθετικότητα της ύαινας που μετατρέπεται σε φοβική άμυνα. Αναγνωρίζεται πια ο Εχθρός. Ευκρινής! Και αυτό είναι το break point!

Το νοιώθεις μάτια μου! Δεν είναι τα πλήθη στους δρόμους, δεν είναι οι αποφάσεις, δεν είναι οι θεωρίες, δεν είναι τα εμβατήρια, δεν είναι τα σχέδια, δεν είναι οι δημοσκοπήσεις, δεν ειναι οι ψευδαισθήσεις. Είναι αυτό το κλικ που κάνει ντου στον τρόμο και τον τρομάζει. Είναι αυτή η ισορροπία που μετατοπίστηκε, που ανατράπηκε στους δρόμους του Νου!

Το νοιώθεις μάτια μου! Ο διπλανός σου είναι μαζί σου. Ο διπλανός σου δεν σκύβει πια να κρυφτεί πίσω απο τον ψηλότερο να μην τον δει ο δήμιος που δειχνει στο πλήθος. Δεν θα περιμένει τη σειρά του. Βγαίνει Μπροστά! Ο διπλανός σου λυτρώθηκε λυτρώνοντας εσένα!

Το νοιώθεις μάτια μου ! Η ιστορία αναφέρει ονόματα. Η ιστορία όμως γράφεται από αυτούς που δεν θα αναφερθούν ποτέ στα κιτάπια της. Θυμάσαι εκείνο τον Δάσκαλο που έλεγε, μη κοιτάς το χρώμα του δείκτη ν αλλάζει, νοιώσε την αντίδραση, γίνε ένα ...ιον.

Τη νοιώθεις μάτια μου! Όχι την Προφητεία! Όχι την Ήττα! Όχι την Νίκη! Νοιώθεις τη Μουσική! Όλα τα ...άλλα, θα έρθουν . Κι αν ...δεν έρθουν; Ε, και; Ζεις μάτια μου!!!!
Έχουμε Πόλεμο μάτια μου! Δεν υπάρχουν πια Αθώοι! Νοιώσε το!

Μπροστά δεν ξέρω τι θα βρω, μα πίσω δεν γυρίζω... Το ξέρεις! Το βέλος του χρόνου έχει μόνο μια κατεύθυνση.... Μη το χάσεις! Το ...Σήμερα δεν μπορείς να το χάσεις! Νοιώσε το!
Πάμε....


4 σχόλια:

ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ είπε...

Πάμε!!!!!

:))

Kος Μηδενικός είπε...

Το μυαλό του ανθρώπου παίζει παράξενα παιχνίδια. Το δικό μου είναι χρόνια άρρωστο και παρέπεμψε σε κάτι που εσύ σαφώς και δεν είχες σκοπό. Αλλά μιας και τα "comments are free" στο παραθέτω... http://youtu.be/rU-k9XNWw20

Ανώνυμος είπε...

Πολύχρωμα μάτια
μπροστά δεν ξέρεις τι θα βρεις, μα πίσω μην γυρίζεις... Το βέλος του χρόνου έχει όπως πάντα μια κατεύθυνση.... Αυτή που δείχνει μπροστά και …μακριά. Καιρός για τις νέες αλήθειες, έτσι κι αλλιώς ο αλήθειες φτιάχνονται, αρκεί να μετατοπιστεί λιγουλάκι η ισορροπία και να ανατραπούν οι δρόμοι του Νου! Κάπου εκεί μοιάζει ότι θα γίνει η υπέρβαση για την αμφισβήτηση και την ...ελευθερία. Προσοχή όμως στους ορισμούς, γιατί και αυτοί σαν τις αλήθειες, φτιάχνονται.

σ.

marianaonice είπε...

Τώρα πια μόνο μπροστά κι ότι κι αν συναντήσουμε θα είναι καλύτερο χωρίς τους εφιάλτες ανάμεσά μας!