Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Η ...μπάνκα του Τιτανικού

Να βλέπεις λένε οι παλιοί τα …σημάδια.

Αυτό το σημάδι δείχνει ότι η μπάνκα πλέον ξετινάχτηκε, το …διάφορο εισπράχτηκε κ μοιράστηκε, οι δουλειές …τελειώσανε ή …ναυαγήσανε. Όσο για την ευθιξία και την …αξιοπρέπεια, ούτως ή άλλως, αυτές έχουν τελειώσει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Σ’ αυτές άλλωστε, οι …επενδύσεις, ουδέποτε ήταν «κερδοφόρες».

Υ.Γ. Λιμενικό …δεν υπάρχει πια, αλλά ακόμα και το φάντασμα του, μπορεί να εξυπηρετήσει το fast track κατέβασμα μιας σωστικής λέμβου του Τιτανικού. Ο Πρίγκηψ θα περιμένει το ελικόπτερο…


21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κακιασμένο γύρισες:
Χαίρομαι :-)
περιμενω εντυπώσεις !

Γιάννης Σιδέρης

monahikoslikos είπε...

Τα έξυπνα ποντίκια Κατερίνα το σκάνε πριν μπατάρει τελείως το καράβι...

Swell είπε...

Η ευθυξία και η αξιοπρέπεια, Κατερίνα μου, δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιο του Πρίγκηπος ΓΑΠα. Πάλι καλά να λέμε που έμαθε τον ελληνικό εργαζόμενο (και τον έγραψε κανονικά). Από την άλλη βέβαια μου κάνει εντύπωση η πλεονεξία του Παπουτσή να θέλει και το Λιμενικό από κάτω του. Ίσως επιστρατεύσει κι αυτό για την προστασία της οικογένειάς του.

katerina είπε...

Γεια σου Γιάννη αφηρημένε, εμεις ...κοιτάμε και το εισητηριο και έτσι πάμε διακοπές... Γυρισα και απο την Δευτερα μάλιστα ειμαι σε φάση χαρας και εργασίας. Να μην λένε και μερικοι μερικοι ότι διαγουμε βίο τρυφηλό, αμεριμνο και επαναστατημένο

Ήταν όμορφα,οι θάλασσες γοητευτικά άγριες αλλά οι αγριοτερες θα έρθουν τωρα...Λαοθάλασσες.

Θα περιμενα πιο ...πολιτική τοποθέτηση, για την συγκεκριμένη Παμπουκοαναρτηση. Αν και μάλλον η ...σιωπη δηλώνει τη "συναινεση".

katerina είπε...

Γεια σου Λυκε.
Ναι και μάλιστα όταν τα ποντικια δεν ειναι και τιποτα ...ποντικάκια, ειναι ποντικια ταμίες. Σκέφτομαιότι τωρα όντως οι ...δουλειες τελειωσαν. Και ασφαλώς δεν εννοώ του ...λιμενικου.

katerina είπε...

Γεια σου Swell,
τι κακό κι αυτο με τον Παπουτση. Οι διαδηλωτες παρενοχλουν την γυναικα του και οι συναδελφοι του τα βιλαετια του. Πάντως άρχισαν τα οργανα με τις ομάδες και τις σχηματοποιησεις της επομενης μέρας. Ο Παπουτσής δνε με εξεπληξε,αλλά ο Χρυσοχοίδης όσο να πεις... Φαινεται ότι στο "εκσυγχρονιστικό" ...γινανε πάρα πολλοι οι ηρακλειδεις,κι ειπε να παιξει με τους ..δίπλα.

Ανώνυμος είπε...

Κακιασμένο, δεν συζητάω μαζί σου ...παμπουκοπολιτικά.Τι σε νοιάζει άλλωστε; Εσύ δουλεύεις για την ...επανάσταση στα σκαλάκια
(¨Λέμε και καμία μαλακία να περνάει η ώρα).
Χάρηκα που πέρασες καλά. Στείλε μαιλ με λεπτομερέστερη περιγραφή. Οσο για το εισιτήριο, μου άξιζε να μου την πεις!
Εχουμε ολόκληρο χειμώνα μπροστά μας να βριζόμαστε!!!
Καλώς ηρθες: -)))
Γιάννης Σιδέρης

δόΧτωρ απαράδεΧτος είπε...

Αν τουλάχιστον, μέσα στους ανθρώπους
αυτούς, ένας επέθαινε από αηδία...
Σιωπηλοί, θλιμμένοι, με σεμνούς τρόπους,
θα διασκεδάζαμε όλοι στην κηδεία.

Πρέβεζα / Κώστας Καρυωτάκης

Θανασης Ξ. είπε...

Είναι επαναστάτης καλέ ο Παμπούκης ! Γιατί τον περνούσατε;;.....

(καλό ..Φθινόπωρο Κατερίνα μου)

katerina είπε...

Γιάννη, δεν με απασχολησε ποτε να πεισω κανέναν και για τίποτα. Αλλωστε αν ένα χαρακτηριστικό θα μου απεδιδα είναι η έλλειψη οποιασδηποτε βεβαιοτητς και η αμφισβητηση των πάντων. Και πάνω απο όλα ...εμου της ιδίας. Αλλά...

Σε αυτο το στροβιλο γκρεμισματος και αυτογκρεμισματος που πάντα με χαρακτηριζε, ΠΑΝΤΑ είχα Ιερα. Μπορεις να τα πεις και Αρχες. Μπορει να τα πεις και ...εικονισματα. Ουδόλως με ενδιαφερει.

Για μένα λοιπόν τα σκαλάκια είναι Ιερά. Δεν απαιτώ απο κανέναν το ίδιο. Αλλά και με τον ίδιο απολυτο τροπο ΔΕΝ διαπραγματευομαι και με ΚΑΝΕΝΑΝ τα Ιερα μου. Τελεία

katerina είπε...

Δόκτωρα καλημερα. Μόνο οι φτηνιαρηδες έχουν την εκπληκτική ικανοτητα να ποσοτικοποιουν τα ποιοτικά.

katerina είπε...

Θανάση μου καλη σου μερα και ένα γοητευτικό Φθινοπωρο. Καλό δεν το κοβω, αλλά καιμια φορά τα γοητευτικά ειναι πολύ καλυτερα απο τα καλά.

Ανώνυμος είπε...

Κάνεις ένα λάθος.
Το ότι είναι ιερά για σένα, δεν αποκλείει σε μένα το δικαίωμα να τα ειρωνευτώ. Οπως και σε σένα τα όποια δικά μου ιερά. Όπως και στην γιαγιά μου οι γονυκλεισίες της ή στον φανατικό που ασπάζεται ένα κοράνι, ζώνετε εκρηκτικά και ανατινάζει καμιά δεκαριά νοματαίους.
Σιγά μην καθηλωθούμε από τα ιερά των άλλων, αυτά που εμείς δεν εναγνωρίζουμε ως ιερά.
Ειναι άλλο -ως παράδειγμα το αναφέρω- να σέβεσαι την πίστη κ´αποιου και άλλο να ανέχεσαι τους
ιεροεξεταστές, τους Ταλιμπάν, ή τις σέχτες με τις ομαδικές αυτοκτονίες στην Αμερική επειδή είναι πιστοί και ό,τι κάνουν το κάνουν στο όνομα της ιερότητας της πίστης τους...(ακραία τα παραδείγματα για να γίνω κατανοητός).
Τέλος πάντων, αφού σου είναι ιερά τα σκαλάκια σου
εύχομαι ...καλά σκαλάκια!

Ανώνυμος είπε...

σαρδαμ:
γονυκλισίες

katerina είπε...

Λοιπόν αποψε δεν εχω διαθεση για πολλες κουβεντες, εξηγήσεις,
επεξηγήσεις,μπλα μπλα ή όποια άλλη "δημοκρατική" διαδικασία.Για να τελειώνουμε λοιπόν: εδω μέσα τους ανθρωπους μου και τα ιερά μου θα τα σεβεσαι γονυκλινής. Κι αυτη ειναι η τελευταια μου κουβέντα.

Ανώνυμος είπε...

Γεια χαρα και χαρηκα
Γιαννης

Ανώνυμος είπε...

Κατερίνα

τώρα με το μέγκα deal είναι που δένει το γλυκό του Χάρη. Θα τον δούμε σύντομα σε άλλα ενδιαφέροντα πόστα . Λένε οι πόντιοι :

"Του φοβιτσέα η μάνα καν μίαν κι έκλαψε"

Κε Σιδέρη , μην μας αφήνετε μόνους με τη μέγαιρα .. πλήηζ

Παπούλης

Ανώνυμος είπε...

Γιατί αυτή η αποχή, Αικατερίνη μας;
Δεν σκέφτεσαι τον λαό σου;

σ.

katerina είπε...

Γεια σου Παπουλη,
"μεγαιρα"...καλέ "μεγαιρα"!!!!

Χάθηκε πια το σέβας! Ακομα και για τις...Μεγάλες. Κι ο Ποτεμκιν...Κριμαία.

katerina είπε...

Καλως τον σ.
Ποσο υπερεκτιμημένη γκομενα η λογική σ. μου! Αγοραία, πουτανάκι του συρμου. Όμορφο το κισμέτ, το έτυχε,η τυχη! Θηλυκού γένους κι αυτό,αλλά έχει στιβαροτητα,αντροπρέπεια.

Στην τυχη λοιπόν!

Υ.Γ. Την ώρα που έγραφες το σχολιο,εκεινη τηνωρα τραβαγα το μπερντε του τσαντιριου και στολιζα το ρακομελο στη μεση του τραπεζιου ,για όποιον περαστικό τον φερει ο δρόμος του, απο τη ρουγα μου.

Ανώνυμος είπε...

Όμορφή μας Κατερίνα,
ας επικαλεστούμε το όνομά της, ή μάλλον τη δύναμή της, κοιτάζοντας έστω για λίγο προς την Ανατολή.

Στην τύχη, λοιπόν!!! Στην τύχη!!!
Στο κισμέτ...

σ.