Δευτέρα 9 Ιουνίου 2008

Η Κατίνα σας είναι εδώ!!!

Η Justin είναι εδώ.

Καλά μην μου γουρλώνετε τα μάτια, μην εξάπτεται η φαντασία σας, δεν έχει καμία σχέση με την ...ομώνυμη ηρωίδα του Ντε Σαντ.

Άντε κανένα καφέ να σας κάνει, άντε να πλύνει κανένα πιάτο, άντε να πάει και τον σκύλο βόλτα....

Όχι, για τα άλλα δεν ξέρω...
Μπορεί στο μέλλον....

Η Justin, είναι η καινούργια σας υπηρέτρια.

Ο Νευροβιολόγος Andrew Schwartz, κατόρθωσε να ελέγξει τις κινήσεις ενός μηχανικού βραχίονα, μέσω των εντολών που έδινε ο εγκέφαλος ενός πιθήκου όταν συνδέθηκαν ...τα δυο τους, μέσω υπολογιστή.

Δηλαδή με λίγα λόγια, ε, να σας ενημερώσουμε είπαμε ...δεν είμαστε και το Science, τα εξερχόμενα βιολογικά σήματα, οι νευρικές ώσεις που δίνονταν από τον βιολογικό εγκέφαλο, ο υπολογιστής τα μεταφράζει, τα κωδικοποιεί και τα μετατρέπει σε ηλεκτρικά σήματα που ελέγχουν τον ρομποτικό βραχίονα.
Και το ακόμα καλύτερο, είναι η αντίστροφη πορεία, δηλαδή ο εγκέφαλος ανατροφοδοτείται από τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει οι αισθητήρες του ρομπότ.

Τώρα η Justin που ξεκίνησε από ένα μεταλλικό χέρι και έναν ....εντολέα πίθηκο, έγινε λέει, η νέα ...Κατίνα* που κάθε trendy σπίτι μπορεί να έχει.

Δεν της βάζεις ΙΚΑ –σιγά που έβαζες στην Κατίνα ή στην εκ Γεωργίας ορμώμενη - Ντάνα, δεν την πέφτει στον ....κύριο- ε, τώρα αν ο κύριος ....τόχει μέσα του, σιγά που θα κολλώσει γιατί οι καμπύλες της Justin είναι μεταλλικές, δεν σε παίρνει τηλέφωνο την ώρα που αγορεύεις με στόμφο στο meeting, συνεδρίαση, συνεργασία, επιτροπή -ή ότι άλλη ...μοντερνιά συνηθίζετε να χρησιμοποιείτε ως έκφραση-δικαιολογία αερολογίας στον εργασιακό σας χώρο- για να σου πει ότι της .....έσπασε το φαράσι, δεν μαθαίνει στα παιδιά τα Ρουμάνικα ....τριτόκλιτα, δεν μαγειρεύει κάτι φαγητά που είναι τόσο άθλια όσο και δυσπρόφερτα, δεν ...εξαχνώνει το προκατεψυγμένο Μπάρμπα Στάθη στα μικροκύματα και τρως κάτι που μπορεί να χαρακτηριστεί με την ίδια ευκολία μπιζέλι, κεράσι ή φράουλα, δεν βλέπει την Μενεγάκη, Λαμπίρη, Τατιάνα και όλα αυτα τα αριστουργήματα της κοινωνικοπολιτικής ενημέρωσης, δεν πλένει τις κόκκινες πετσέτες με τις σωβρακοφανέλλες μαζί, γεγονός που σε κάνει να αναρωτιέσαι από πότε ο ...καλός σου αγοράζει ..ροζ σώβρακα -αυτό βέβαια έχει και το καλό του, γιατί εσένα ...χεσμ ...σε έχει ο καλός σου, αλλά πως θα εμφανιστεί στην όποια ...Άλλη με το ..ροζ-σωμόν σώβρακο;;. . .

Τώρα βέβαια πολύ αμφιβάλλω αν η Justin μπορεί να καταλάβει το πότε είσαι στις μαύρες σου και να αράξει δίπλα σου ...ξέροντας, πολύ αμφιβάλλω αν μπορείτε να στρογγυλοκατσετε στον καναπέ με την Justin και να συζητήσετε για την τελευταία κατάκτηση του ...Ρουβά, αν μπορεί να σου κάνει τον αστρολογικό σου χάρτη και να δει αυτόν τον Ερμη που εχει καβαλήσει την υπέροχη Αφροδίτη σου και δεν λέει να ξεκατσικωθει, αν μπορεί να σε παρηγορήσει με τα μεταλλικά της δάκρυα όταν η μικρή έχει ωτίτιδα, αν ....

Αγαπητέ κ. Schwartz, μήπως αυτήν την Justin μπορείτε να την κάνετε, ένα ανθρωποειδές που να τρώει σταβλίσιες, να κάνει ποδήλατο, να ακούει Αγγελάκα, και να φοράει ροζ πουκαμίσες από την Λόλα (νούμερο ...60);;;,
Ως Έθνος θα μας είναι απείρως χρησιμότερη
Κινδυνεύουμε από ακυβερνησία κ. Schwartz μου. Λυπηθείτε μας!!!!!!!

*παρακαλείται ο lls, να είναι πολύ προσεκτικός στον πιθανό σχολιασμό του, είμεθα και παρεξηγησιάρες, και ...ψιλοtrendy φεμινίστριες και ολίγον βαρεμένες και ολίγον εύθικτες, μην ξημερωθούμε πάλι ....συγγράφοντας....
Εμείς δεν έχουμε Justin σπίτι μας, η υπογράφουσα ...Κατίνα, κάνει καφέ ...άθλιο, αντιμετωπίζει με απεριόριστο σεβασμό τον Μπάρμπα Στάθη, με απεριόριστο δέος το Siemens πλυντήριο της (θα σας σκανάρω βρε παραδόπιστοι το τιμολόγιο) και πάει το σκύλο βόλτα....
Ή μάλλον αντιστρόφως , ο σκύλος την πάει βόλτα...και δυστυχως όχι στην Καλλιδρομίου

7 σχόλια:

monahikoslikos είπε...

Κατίνααααααα σαλαμακι!

Left Liberal Synthesis είπε...

Οσο πάνε και επιλογές για κανένα minimal υπαινιγό μειώνονται
Καλά χάσαμε την Κατίνα,αλλά και την Justin???
Δηλαδή για να το πούμε "κάπως" την άλλη φορά, στην Γερτρούδη θα πέσουμε.
Οχι τίποτα ,κάτι Γερτρουρδες δεν είναι Κατερίνες να λύσουμε το θέμα στο τσάκα τσάκα,έχουν ένα χέρι αυτές.....

Ανώνυμος είπε...

Δυο σε ένα;

Πρωινός καφές στο γραφείο όπως απαιτεί η ανάρτηση, και διάβασμα από Κατερίνα για τη νέα Μαρία του σπιτιού είναι διπλή απόλαυση για καλό ξεκίνημα. Προβλέπω άνοδο της παραγωγικότητας σήμερα. Αυτή τη παράμετρο τη λάβατε υπόψη για τον νευροβιολόγο Andrew Schwartz;

Με τα εργαλεία γενικά τα πάω καλά, δεν μιλάνε δεν λαλάνε. Με τους ανθρώπους έχω κάτι προβλήματα. Έχουν ένα ελάττωμα. Σκέπτονται! Τώρα για τα ενδιάμεσα όπως η Justin τι να πω, δυο σε ένα; Ένταξη μη σπρώχνεστε μόλις ακούσατε εκπτώσεις. Πάντως θα απαιτήσω από τον Ακάκιο το πληροφορικά της να είναι ΖΗΜΕΝΣ με «τεχνική παρακολούθηση» από τη ΝΤ. ΤΕΛΕΚΟΜ! . Κοστίζουν λιγότερο και ενίοτε σου στέλνουν το εξοφλητικό τιμολόγιο πριν μάθεις ότι παράγγειλες το εμπόρευμα!

Στέργιος

katerina είπε...

Μοναχικέ λύκε μιας που μάλλον μονο εσυ και εγω δεν βλέπουμε πια ποδόσφαιρο, μιας που μόνο εμας δεν θα αναγαλλιάσει η καρδούλα μας απο εθνικό ρίγος, που ...ασε ρε Λυκε να μην σου πω τι μου έτυχε να κάνω εγω την ώρα του ματς (δεν θα το πιστέψεις!!!!!!!!), σου μεταφερω αυτό που μολις άκουσα στο ραδιόφωνο.
Ρωτήσανε τον Ρεχάγκελ τι τον τρομάζει πιο πολύ στο Euro.
Και ο επαγγελαμτίας απάντησε..."ειμαι 34 χρόνια παντρτεμένος με την Μπεάτα, τι να φοβηθω απο το Euro".
Χαλάλι τους ρε ο ΟΤΕ....
Μην σε νοιάζει η Καλλιδρομίου...ακόμα δικιά μας.

katerina είπε...

Η Κατίνα lls, ενίοτε καλυπτεται απο τα αλεπάλληλα στρώματα λουστρου. Αλλά ...υπάρχει πάντα.

Παραμονευει και όταν εκτιμά ότι την παιρνει, βάζει τα χέρια στην μέση, το δεξί πόδι μπροστα, φυσάει την φράντζα μην την στραβώνει και ...γαία πυρί μειχθητω.

Αντε να την μάθεις την Justin όλα αυτα...
Καλα για την Γερτρούδη, ουτε λόγος...

katerina είπε...

Ρε Στέργιε, εγω πάλι γιατί βλέπω ότι τα μηχανήματα ...σκεπτονται πιο αποτελεσματικά απο τους ανθρωπους.
Τουλαχιστον αυτά δεν ...συσκέπτονται.

katerina είπε...

By the way, έμαθα ότι στην ΠΑΣΠ έγινε ο κακός χαμός.
Λοιπόν αυτά τα παιδιά να τα στείλεις Πρόεδρε στα Σκόπια...
Σου λεει ξέρουν, έχουν παιδί μου την τεχνογνωσία πως γίνονται οι εκλογές......
Αυτό το Κόμμα...όλο εισάγει...Αντε μνα εξάγουμε και κάτι....