Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2008

Ε, που θα πάει δεν θα ωριμάσουνε;;;;

Έχω ελάχιστες βεβαιότητες στη ζωή μου, και ακόμα λιγότερες στις φιλοσοφικές και επιστημονικές μου απόψεις.
Αλλά, μην μου αγγίξετε τον Δαρβίνο μου. Α, η εξέλιξη μέσω της φυσικής επιλογής είναι από τις λίγες ασφάλειες που έχω στον μάταιο τούτο κόσμο.
Δεν θα ξεχάσω τη χαρά μου, όταν ο οδοντίατρος μου με διαβεβαίωσε ότι δε θα βγάλω φρονιμίτες. Προφανώς οι πρόγονοι μου κατέβηκαν γρηγορότερα από τα δέντρα από αυτούς τους πληβείους, που οι πρόγονοι τους καθυστέρησαν κάποιες εκατοντάδες χρόνια. Άρα και γαλαζοαίματη, αριστοκράτισσα, με τη βούλα.

Ότι δεν χρειάζεται εξελικτικά εκφυλίζεται και τελικά παύει να υφίσταται.

Εκατομμύρια ώρες έχουν ξοδευτεί σε γυναικοκουβέντες με προσφιλέστατο θέμα την ανεπάρκεια των ανδρών, χιλιάδες όρκοι μεταξύ απελπισμένων, έξαλλων ή προδομένων γυναικών έχουν κατατεθεί στο αρχείο του Ύψιστου.

Και προφανώς ο Karim Nayerna, φύλακας άγγελος όλων αυτών των πληγωμένων θηλυκών, άκουσε τους λυγμούς μας.

Εκεί στο θλιβερό Newcastle, βρήκε τον τρόπο να σας εξαφανίσει αρσενικά μου. Να σας εκφυλίσει. Σαν τους ανύπαρκτους φρονιμίτες μου. Με τον πιο πανούργο τρόπο, παίρνει το αίμα και τα δάκρυα δισεκατομμυρίων θηλυκών συντροφισσών μου πίσω.

Δημιούργησε πρώιμα σπερματοζωάρια από θηλυκά βλαστοκύτταρα.
Δηλαδή οδεύουμε ολοταχώς προς την αυτογονιμοποίηση.
Δηλαδή, θα τεκνοποιούμε μόνες μας. Και όχι μόνο αυτό. Αλλά επειδή διαθέτουμε μόνο το χρωμόσωμα Χ, θα γεννάμε μόνο κορίτσια.

Για όσες φορές περιμέναμε πάνω από τη συσκευή του τηλεφώνου, που δεν χτύπησε.
Για όσες φορές ξοδέψαμε ένα μηνιάτικο στο Hondo και στον Αεράκη, αλλά το Filmnet είχε Ολυμπιακό.
Για όσες φορές είχατε συνέλευση, meeting, επαγγελματικό δείπνο ή η μαμά σας είχε ανεβάσει πίεση
Για όσες φορές το κινητό σας ήταν κλειστό, δεν είχε μπαταρία, σήμα, μονάδες
Για όσες φορές κοιτάξατε το καστανοκόκκινοχρυσοχαλκομες μαλλί μας, αξίας 3 ωρών και 200 ευρώ, και είπατε το κλασικό «πως έγινες έτσι;;;»
Για όσες φορές το βλέμμα σας , περνούσε από πάνω μας, χωρίς να μας ακουμπήσει, για να εστιάσει στην απέναντι δίμετρη
Για όσες φορές μας είπατε «κάτσε μωρή χαμούρα σπίτι σου, που πας με τη BMW;;»
Για όσες φορές αφού συμβουλευτήκαμε τσελεμεντέδες, μαμάδες, Μαμαλάκηδες και Βέφες, μεγαλουργήσαμε ανακατεύοντας πεσκανδρίτσες με φυτά που μόνο μάγοι άγριων φυλών γνωρίζουν, η μόνη σας παρατήρηση ήταν ότι πεθυμήσατε τα γεμιστά της μαμάς σας
Για όσες φορές μας είπατε ότι δεν φταίμε εμείς, αλλά να απλά πρέπει να απομακρυνθείτε λίγο για να ξαναβρείτε τον εαυτό σας
Για όσες φορές πασαλειφτήκαμε με μεθυστικά έλαια jojoba, γιασεμί, βανίλιες και σας βρήκαμε να ροχαλίζετε
Και τέλος για όσες φορές μας είπατε «τι θές και γκρινιάζεις συνέχεια ρε παιδί μου»

Για όλες αυτές τις φορές, τόσα πρώιμα σπερματοζωάρια θα παρασκευάσει στο εργαστήριο του στο θλιβερό Newcastle, ο Karim Nayerna.

Και που θα πάει;; Δεν θα ωριμάσουν τα πρώιμα;;
Και εν πάση περιπτώσει, έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες να ωριμάσουν τα ρημάδια πριν ωριμάσετε εσείς.

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτελους!
Χρονια περιμεναμε αυτο το θαυμα !
Τωρα ουτε να τις ντυνεις ουτε να τις ταιζεις χρειαζεται !

Αληλουια !
Rejoice rejoice !

τσότσος είπε...

Ώπα, δηλαδή μόνο για γονιμοποίηση μας θέλετε, δαρβινίστριά μου; Για να σας κάνουμε παιδιά νά'χετε να παινεύεστε ότι δεν είστε στέρφες; Να τα μεγαλώσετε κι' αυτά με το όνειρο του "πρίγκηπα" που θα γεμίζει την μπανιέρα με γάλα για το μυοχαλαρωτικό λουτρό σας ή με την προσδοκία να τα παντρέψετε με "σας" δηλαδή με γυναίκα καθ' ομοίωσή σας;
Και τί θα κάνετε αν τελικά η αραβόφατσα από τα ανθρακορυχεία της Αγγλίας σας απαλλάξει από την ανεπιθύμητη παρουσία μας; Να σας πω εγώ τί θα κάνετε:
Θα βλέπετε εμάς τους παιδαράδες να πίνουμε τον καφέ μας στο απέναντι πεζοδρόμιο (γιατί, φαντάζομαι, θα φτιάξετε και δικά σας στέκια όπου θα απαγορεύεται επί ποινή ευνουχισμού η είσοδός μας) έχοντας απλώσει τις αρίδες μας στις πολυθρόνες και διαβάζοντας ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ αλλά και το τελευταίο βιβλίο του Ανδρουλάκη, διαπληκτιζόμενοι για τον Ολυμπιακό και το ΠΑΣΟΚ και κομπάζοντες για την Alfa Romeo μας, καπνίζοντες το Cohiba μας και θα αναστενάζετε αναπολώντας τα βάσανα που περνούσατε μαζί μας...
Άσε που ο καθηγητής σας από το Newcatle θα φτιάχνει τα σπέρματά του από κρυόκωλες Εγγλέζες και θα γίνετε όλες (κορίτσια δεν θα είστε μόνο;)σαν την Καμίλλα του Κάρολου και δεν θα γουστάρουμε ούτε ζωγραφιστές να σας δούμε, πόσο μάλλον...
Και τότε, Κατερίνα μου, θα ξαναπέσετε στο λούκι του Χόντου, των αιθέριων ελαίων, του Μαμαλάκη, θα ξοδεύετε τα μαλλιοκέφαλά σας σε πομάδες για να κρύψετε τις φακίδες στο πρόσωπό σας ("Εγγλεζόφατσες" δεν θα έχετε γίνει;), θα ξεροσταλιάζετε πάνω από το τηλέφωνο και θα αναστενάζετε στη θέα των ιδρωμένων και καλογυμνασμένων κορμιών μας!
Εφιάλτης, φίλη μου, ο "ερευνητής σας, ΕΦΙΑΛΤΗΣ!!!

OnWine είπε...

Τώρα, νυχτιάτικο, τι να σου πώ....
Να χ... το μεταφεμινισμό σου! Ετσι είπαμε; Αυτό διαλέξαμε?

Καλά.... ετοιμάσου να τα ακούσεις αύριο....

Ενα θα σου πω σήμερα: Εμείς, όπως ξέρεις, ποτέ δεν σας είχαμε ανάγκη! Τα... καταφέρναμε και μόνοι μας... από αρχαιοτάτων χρόνων..

Τώρα, νανάκια... ο γορίλλας!!

OnWine είπε...

Κατερίνα, το ξαναδιάβασα... και γελάω μόνος μου στην μιάμιση τη νύχτα. Είναι ότι καλυτερο έχεις γράψει ποτέ. Μπράβο!!!!

... και κάθεσαι και αναλώνεσαι με το ΠΑΣΟΚ... και με ΠΑΣΟΚους! (από ότι φαίνεται και από τα γραπτά σου!)

Sinistra Radicale είπε...

Έχεις απόλυτο δίκιο Κατερίνα μου....
Είμαστε καθάρματα....Ένα στίχο μόνο του Μιχάλη Κατασαρού...."Αμφισβητείτε εμένα που σας ιστορώ"...
Υπάρχει πολύς δρόμος μέχρι την Οκτάνα του καθενός, αν έχεις διαβάσει Εμπειρίκο...

Καλημέρα :)

Trifon Triantafillidis είπε...

Η πρόταση σου Κατερίνα είναι απολύτως λογική. Αποτελεί φοβερή δοκιμασία και για τα δυο φύλλα να συνεχίσουν την προσπάθεια να μοιράζονται τον ίδιο πλανήτη. Να χωρίσουμε τα τσανάκια μας ως φύλλα να ησυχάσουμε.

Ξέρεις έχω φίλους που μέσα στην άγρια νύχτα με παίρνουν πανικόβλητοι και μου εκφράζουν την αγωνιώδη απορία τους: Μα γιατί δεν λειτουργεί ο υπολογιστής μου; Εγώ εκεί τρελαίνομαι. Καλά μωρέ τους λέω, συνεργάζονται τόσο εκατομμύρια τρανζίστορ, κυκλώματα, συστήματα, προγράμματα και αυτό ΔΕΝ σου προκαλεί ΚΑΜΙΑ έκπληξη και όταν ένα κάτι ελάχιστο από όλα αυτά σταματάει να δουλεύει ΤΟΤΕ αναρωτιέσαι;

Το ίδιο συμβαίνει και με τα ζευγάρια. Φορτώνουμε τις σχέσεις με τόσες προσδοκίες, απαιτήσεις, προαπαιτούμενα, με τόσα πολλά θέλω. Είναι η φαντασίωση, ο έρωτας, το σεξ, η συμβίωση, ο γάμος, τα παιδιά και όλα αυτά ζητάνε εκπλήρωση από ένα πρόσωπο μονάχο του. Και όλα αυτά ζητάμε να δουλέψουν κάτω από την επίδραση της κοινωνίας, της θρησκείας, των σογιών, των πεθερικών, των φίλων, της τηλεόρασης.

Και μετά οι φίλοι ξαναπαίρνουν πανικόβλητοι τηλέφωνο μέσα στην άγρια νύχτα: "Μα γιατί δεν λειτουργεί;". Ε μα πώς να λειτουργήσει ρε φίλε. ΚΑΝΕΙΣ δεν αναρωτιέται πως επί τόσα χρόνια, τόσα πολλά ζευγάρια, επί τόσο πολύ καιρό κατάφεραν να υπάρξουν έστω και για ελάχιστα δευτερόλεπτα μαζί. Αυτή είναι η σωστή ερώτηση, το ΘΑΥΜΑ της φύσης, το πραγματικό ΜΥΣΤΗΡΙΟ του σύμπαντος.

Κατά τα άλλα συμφωνώ, είναι ματαιοπονία να συνεχίζουμε τις ατελέσφορες προσπάθειες μας, κάνει κακό σε όλους μας, μας χαλάει ρε παιδί μου. Κύριε Karim Nayerna άντε κουνήσου, τσακίσου να τελειώνεις την έρευνα σου όσο μπορείς πιο γρήγορα!

katerina είπε...

Που είσαστε ρε συντρόφισσες;;
Εδώ μας την πέσανε οι μελλοθάνατοι. Ξενυχτάνε και αντιστέκονται.

XEIROVOMBIRA, δουλεύουμε σαν σκυλιά, 9-9, για να πληρώνουμε τον Miyake μας, και τρώμε πια μόνο μαρουλόφυλλα. Ε, πόσο να σας κοστίσουν 6 μαρουλόφυλα ημερησίως;;. Άλλωστε τώρα που θα πατάξει την ακρίβεια και ο Φώλιας, τσάμπα θα σας τα δίνουν τα μαρουλόφυλλα, μαζί με την αθλητική σας.

ΤΣΟΤΣΟ, σιγά το πρόβλημα. ΘΑ ΕΞΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ.


SXOLIASTI, το ΠΑΣΟΚ πλέον αντέχεται μόνο με πολύ ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ. Πριν κάνουμε το βήμα προς το φωταγωγό για να πηδήξουμε, απλά γελάμε.

SINISTRARADICALE, να γιατί η Αριστερά είναι ανθεκτική, γιατί ξέρει να κάνει την αυτοκριτική της και να συντάσσεται πάντα με τους μελλοντικούς νικητές.

ΤΡΥΦΩΝΑ, όχι καλέ μου, δεν μιλάμε πια να τα βρούμε συναινετικά. Δεν θα την σκαπουλάρετε τόσο εύκολα. Το περάσαμε αυτό το στάδιο. Σαν νέοι ΜΑΚΗΔΕΣ, θα πατήσουμε το κουμπί, και θα σας .....εξαφανίσουμε. Βλ. Κουκοδήμος

Trifon Triantafillidis είπε...

Είδες τον "Πόλεμο των Ρόουζ";
Ένα συναινετικό διαζύγιο είναι η καλύτερη λύση, πίστεψε με.

Σας δίνουμε την Βόρεια και Νότια Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική. Θα κρατήσουμε μόνο την μικρή, άγονη και έρημη Αυστραλία που όμως δεν θα έχει γυναίκες. Τι λέτε;

katerina είπε...

Τρύφωνα πιστεύω ακράδαντα, ότι ο Ύψιστος και ο Αδάμ σκυλοβαρεθήκανε την μακαριότητα του Παράδεισου-είναι τόσο ανιαροί οι Παράδεισοι-, και αποφασίσανε να τον διαλύσουνε. Και φτιάξανε μια Εύα. Ο καθένας σύμφωνα με τις δυνάμεις του.

Ας υποθέσουμε, ότι είχανε βρει κάτι άλλο να περνάνε την ώρα τους φαντάζεσαι πως θα ήτανε σήμερα ο κόσμος;; Καλός και αγαθός, αλλά ακόμα στην εποχή του λίθου.

Αν αντίστροφα ο Ύψιστος αντί του Αδάμ είχε πρωτοπλάσει την Εύα, το σύμπαν θα είχε καταστραφεί μαζί με τον Ύψιστο, εντός ελαχίστου χρόνου.
Είσαστε η άμυνα της φύσης απέναντι στην καταστροφή.

Αν μας εκχωρήσετε όλον τον Πλανήτη και εξοριστείτε όχι στην Αυστραλία, αλλά σε ένα ακόμα μικρότερο σημείο του, εντός ενός μηνός, και πολύ λέω, φωτιές, λιμοί, λοιμοί και καταποντισμοί, θα έχουν βυθίσει στον όλεθρο τον πλανήτη.

Πιθανά, εσείς εξόριστοι στο μικρό νησάκι σας, ηλιοκαμένοι και χαμογελαστοί, θα έχετε στήσει δύο τέρματα και θα τσακώνεστε αν ήταν οφ σαιντ. Και δεν θα περάσει από το αθώο μυαλό σας να κάνετε οχυρωματικά έργα, προκειμένου να μην σας επανακαταλάβουμε, ......οι εναπομείνασες.

Και άντε πάλι από την Αρχή. Εμείς καλέ μου Τρύφωνα είμαστε, ένα πράγμα να πούμε.......σαν την διαφθορά. Καταλαμβάνουμε και εξανδραποδίζουμε τα πάντα.

Trifon Triantafillidis είπε...

Πολλές μικρές Εύες-κολάσεις σαν αντίδοτο στον ένα ενιαίο Παράδεισο ή Κόλαση. Χμ, δεν το είχα σκεφτεί έτσι, μέγας ο Κύριος πάντα εν σοφία εποίησεν.

Είναι προφανές ότι είστε άτιμο πράγμα:

Δεν ξέρετε τι θέλετε και δεν ησυχάζετε μέχρι να το αποκτήσετε !

:-)

cinderella είπε...

Εγώ πάλι διαβάζοντας το κείμενο να πω οτι με έπιασε ένα σφίξιμο στο στομάχι; Ένα άγχος, ένας πανικός, μια άρνηση;
Σε ένα κόσμο όπου θα κυκλοφορούν μόνο γυναίκες, γυναίκες των οποίων οι ορμόνες θα κάνουν πάρτυ και τα νεύρα θα είναι κρόσσια καθώς δεν θα κυκλοφορούν αντρικά αγχολυτικά εγώ δεν θα θελα να ζήσω!
Σε ένα κόσμο όπου θα αυτογονιμοποιούμαστε σαν τις αμοιβάδες ποιός ο λόγος διαιώνισης του είδους μας;
Και στην τελική με αυτή τη προοπτική πάνε και οι αναπάντητες κλήσεις, οι βανίλιες, ο Αεράκης, τα ρομαντικα ταξίδια και ο γάυρος! Μην τον πετύχω πουθενά τον επιστήμονα, θα του κάνω καλοκαιρινό το εργαστήριο εγώ η γυναίκα!
Υ.Γ. Οτι δεν βγάζεις φρονιμίτες ενώ εγώ ταιλαιπωρούμαι από τα 20 δεν το σχολιάζω!!
Υ.Γ.2. Ενας κόσμος γεμάτος με γυναίκες οδηγούς. Μόνο. Ντρέπομαι που το λέω αλλά αυτό θα είναι ανατριχιαστικό!! :))

Ανώνυμος είπε...

Εχω μια απορια μιλαμε !
Αφου δουλευετε 9 με 9 , βαλε χρονο για μπανιο περιποιηση καταναλωση μαρουλιου ε ποση ωρα αφηνει? Κανα μισαωρο μεχρι την ωρα του υπνου ? Εστω μια ωρα?
Ποιοι ειναι αυτοι οι ΗΡΩΕΣ που τα ακουνε ολα αυτα τα παραπονα καθε μερα και ζουν ακομα? ΗΡΩΑΣ ΗΡΩΑΣ !!!

Θα εισηγηθω για τις γυναικες 9-12 ωραριο !

Αννη είπε...

Για να γελάσει λίγο το χειλάκι των αγοριών που διάβασαν την ...τρομοκρατική ανάρτηση της Κατερίνας μας:

Το χαμένο κεφάλαιο της Γενέσεως

Και ο Θεός ρώτησε τον Αδάμ: "Τι κακό σου συμβαίνει;"

Ο Αδάμ απάντησε ότι δεν είχε κανέναν για να μιλάει μαζί του. Τότε ο Θεός είπε ότι σκόπευε να δώσει στον Αδάμ μια γυναίκα για σύντροφο:
"Το πρόσωπο αυτό θα συλλέγει τροφή για σένα, θα σου μαγειρεύει και, όταν ανακαλύψεις τα ρούχα, θα τα πλένει για σένα. Θα συμφωνεί πάντοτε με οποιαδήποτε απόφαση παίρνεις. Θα γεννά τα παιδιά σου και ποτέ δεν θα σου ζητάει να σηκώνεσαι κατά την διάρκεια της νύχτας για να τα φροντίσεις. Δεν θα σε ταλαιπωρεί με καυγάδες και πάντοτε θα παραδέχεται πρώτη ότι είχε άδικο όταν θα έχετε μια διαφωνία. Ποτέ δεν θα έχει πονοκέφαλο και θα σου προσφέρει ελεύθερα έρωτα και πάθος οποτεδήποτε τα χρειάζεσαι. Δεν θα σου ζητάει ποτέ χρήματα, ούτε την πιστωτική σου κάρτα όταν θα την ανακαλύψεις. Θα χαίρεται όταν θα γνωρίζεις άλλες γυναίκες και δεν θα σε ενοχλεί όταν παρακολουθείς ποδόσφαιρο, όταν θα το ανακαλύψεις κι αυτό".

Ο Αδάμ ρώτησε τον Θεό: "Τι θα κοστίσει μια γυναίκα σαν κι αυτή;"

Ο Θεός απάντησε: "Ένα χέρι και ένα πόδι".

Έπειτα ο Αδάμ είπε: "Ακριβή είναι. Τι μπορώ να πάρω με ένα πλευρό;"

Τα υπόλοιπα τα ξέρετε...

katerina είπε...

Σταχτοπούτα μου, τώρα είναι πια αργά για δάκρυα. Τους διαλύσαμε, τους μεταλλάξαμε, τους ευνουχίσαμε. Τώρα πια ο δρόμος έχει ανοίξει για Λάκηδες, Μάκηδες, άντε και Ψινάκηδες. Λίγοι ακόμα αντιστέκονται στον όλεθρο. Σκέφτεσαι να έχεις να κάνεις πια με όλους αυτούς και να τους μαζευεις και τα κουτιά της μπύρας κάτω από τον καναπέ;;
Μην ανησυχείς Σταχτοπούτα μου, θα εξημερώσουμε άλλο είδος. Για να το εξανδραποδίσουμε και αυτό.

XEIROVOMBIRA, ξεχασέ το. Είπαμε δεν λύνεις πολιτικά προβλήματα με μικροδιαχειριστικές λύσεις και οργανωτίστικα σχήματα. Ο Τρύφωνας προτείνει κάτι σε Αυστραλία. Σκέψου το.

Αννη μου, αυτό το ανέκδοτο έψαχνα χθες το βράδυ. Μάλιστα πήρα τηλ και έναν φίλο που μου το είχε πει, αλλά ούτε αυτός το θυμότανε πια.
Ασε που μου θύμισες και την παροιμιώδη τσιγκουνιά τους. Αυτή την είχα ξεχάσει....

marianaonice είπε...

Με την πρώτη ανάγνωση μου φάνηκε φανταστική ιδέα!! Πραγματικά σκέφτηκα καιρός να πάρουμε το αίμα μας πίσω!! Θα κοιμόμαστε μόνες και χωρίς το ροχαλητό τους!! και κανένα άγχος για σιλουέτες και αηδίες. Θα περιδρομιάζουμε ό,τι θέλουμε, θα κυκλοφορούμε απεριποίητες, αχτένιστες, χοντρές με όσα παιδιά θέλει η κάθε μία, χωρίς άγχη για τηλεφωνήματα, απιστίες, κερατώματα και χωρίς περιττά έξοδα για assesorise!! Μόλις όμως το ξανασκέφτηκα ανατρίχιασα! Φαντάζεσαι ένα κόσμο με αδιάφορες και κακάσχημες γυναίκες έτοιμες να ορμήξουν σε όποιο άνδρα δουν μπροστά τους;;
Δεν γίνεται. Να μένει το βύσσινο Κατερίνα. Προτιμώ τα βάσανα και τις χοντράδες τους, αλλά χωρίς άνδρες η ζωή είναι μισή!...Πώς να το κάνεις;; Υπομονή λοιπόν, μαζί θα ζήσουμε και όποιος αντέξει!!!
ΧΑ,Χα, πάντως υπέροχο κείμενο. Βγάζι κανείς το άχτι του!!!
Καλή χιονισμένη Κυριακή.

Αννη είπε...

Οι πόλεμοι περίσσεψαν, ας χορτάσουμε λίγη αγάπη...!!

Φιλάκια και καληνύχτα

Trifon Triantafillidis είπε...

Το συμπέρασμα που αβίαστα προκύπτει από τα γραφόμενα της Κατερίνας, της cinderella και της marianaonice είναι ότι:

"Κόλαση είναι οι άλλες"

H θηλυκή εκδοχή αυτού που είχε πει πρώτος ο κύριος Ζ. Π. Σαρτρ, αλλά τότε η επιστήμη δεν είχε προχωρήσει τόσο, δεν είχαν σκεφτεί την λύση της Αυστραλίας.

vagnes είπε...

Δεν εχω διαπιστωσει πως το γυναικειο ενδιαφερον σταματα μόνο στο repro-sex και εχει ξεχασει το sex και τα παιχνιδακια του.

Κατερινα ξερεις κατι που δεν εμαθα ακομη;

vagnes είπε...

...να συμπληρωσω μονο πως repro-sex ειναι το sex με μοναδικο σκοπο την τεκνοποιηση για να μη δημιουργηθει και καμια παρεξηγηση

katerina είπε...

vagnes, κατ΄αρχάς να επισημάνω ότι αφου δεν επέπεσε στην αντιληψη σου ότι το γυναικείο ενδιαφέρον εστιάζεται κυρίως στο sex αναπαραγωγής, ή είσαι 16 χρονών ή είσαι πολύ τυχερός, εσύ και οι παρτενέρ σου.
Κατα δευτερο λόγο να σου πω ότι η φύση έδωσε σαν δώρο στα θηλαστικά τον οργασμό, προκειμένου να είναι σίγουρη ότι θα αναπαράγουν το είδος.
Τώρα πια που η επιστήμη έλυσε εργαστηριακά το πρόβλημα της αναπαραγωγής, αμφιβάλεις ότι θα σταματήσει σε 10,20,30,40 χρόνια θέλεις θα πάψει να υφίσταται και η αίσθηση του οργασμού;;;;
Δαρβίνος, φίλε μου. Δαρβίνος.

fisherman είπε...

ΡΕ συ κατερίνα ρωάτω εγώ τώρα ... ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ !!! ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΤΣΑΤΙΖΕΣΤΑΙ; ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΑΣ;;;
Πάρτε το χαμπάρι μας χρείαζεστε και εμείς εσάς...

katerina είπε...

Πάντως σιγά σιγά ψαρά μου, βλέπω ότι αντιλαμβάνεστε και συνειδητοποιήτε τον ρόλο σας.
Απλά να μας βγάζετε έξω από τα ρούχα μας. Αλλά μετά;;;;;

vagnes είπε...

Η πραγματικοτητα του καθενος μας ειναι η φαντασια του.
Ο κοσμος του ειναι αυτος που αντιλαμβανεται η φαντασια του.
Μονο αν η φαντασια θα τεινει στο μηδεν τοτε θα παψει και ο οργασμος να υφισταται.
Αρωματα, καλλυντικα, προκλητικα εσωρουχα λοιπον μονον μεχρι την εμηνοπαυση ή και πιο γρηγορα;
Α διακρινω μια καποια απογοητευση εναν καποιο ερωτα που δεν ανταποκρινεται.

ΥΓ Ειμαι πολλαπλασιον του 16 και αγαπω...

katerina είπε...

Μπα vagnes, απλά απομυθοποιηση.

vagnes είπε...

η Κατερινα ισως και οι περισσοτερες λεει λιγα οταν δεν λεει ολη την αληθεια...

katerina είπε...

Δεν υπάρχει "όλη η αλήθεια" vagnes.
Καταθέτω πάντα την δική μου αλήθεια. Και η αλήθεια του καθενός, μιας που στην virtual πραγματικότητα μας δεν υπάρχει σκοπιμότητα ή έννομο συμφέρον, είναι ότι αντέχουμε να κάνουμε λέξεις.
Ότι αντέχουμε να ξέρουμε για μας.

vagnes είπε...

Σε τριπλο ταμπλω πινκ πογκ παιζουμε σημερα μου φαινεται.

Δεν μπορω να πιστεψω οτι η απομυθοποιηση που λες πιο πανω σε αφορα, γιατι ειμαι σιγουρος (ψυχαναλυση παλι) πως εχεις παθος για ολα.

Η απογοητευση που ολοι αισθανομαστε τακτικα και περιοδικα, δεν επιτρεπεται να την αφηνουμε να διωχνει μακρυα μας το παθος.
Το παθος μας ξεχωριζει απο ολα τα αλλα βασιλεια ζωϊκα και αλλα.
Αν αυτο σβησει κανε μια περιληψη τι μενει;

katerina είπε...

Σωστα τα λες.
Είμαι σε φάση slow down.
Ξέρεις και αυτή η λογική το πάθος για το πάθος.....
Ίσα για να νομίζεις ότι ζεις.
Τι αυτάπατη!!! Και τι κούραση!!
Αλωστε συχνά συμφέρει να βγείς έξω από το παιχνίδι. Ξέρεις οι καλιτέχνες δεν θα ήταν τιποτα αν κάποιος εκεί εξώ δεν παρατηρούσε απλα την τέχνη τους.....

vagnes είπε...

Θελουμε ολοι τη μαρτυρια, τους μαρτυρες στη ζωη μας.
Δες (αν δεν ειδες) την ταινια "shall we dance" με τον Ριτσ. Γκηρ. θα σε συνεφερει. Ειναι συνταγη γιατρο-φιλου

Η πιστη στα ιδανικα μας και η φυσικη και αυθορμητη προσηλωση σ' αυτα, σκοτωνει τη ματαιοτητα της ζωης μας.
Ξεσκονησε λιγο τη σελιδα των ιδανικων σου...

katerina είπε...

Μωρέ τη σημαία τη βλέπω. Ακόμα. Στον δρόμο μπερδευομαι.

vagnes είπε...

Γνωριζω πως δεν ψαχνεις δρομο χωρις λακουβες. Αν ο δρομος ηταν τελειος θα καθομαστε στα αυγα μας ολοι θα ειμαστε πολιτικα "αχρηστοι". Για σκεψου το κι΄ετσι

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το "καθίκι" ο Karim Nayerna πρέπει να ήταν πολύ μισογύνης για να δμιουργήσει την αυτοανακύκλωση των γυναικών ώστε να μην αγγίζουν τους άντρες!!! Η δυστυχία της αυτοαπομόνωσης αντιπροσφορά στη δυστυχια της απομόνωσης. Θα έλεγα στις γυναίκες να μη πέσουν στη παγίδα, μπορούν να καλιεργήσουν στο μπαξέ της ζωής και άλλα είδη απο παλαιοανδρικά φυτά.
Στέργιος