Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Τον Γιώργο και τα μάτια μας!

Μιας και έχουμε και εμείς τώρα ...πετρέλαια ρε αδέλφια, μπας κι αποφασίσει αύριο, μεθαύριο να μας επαναφέρει στη ...Δημοκρατία και στην ...Ελευθερία καμιά ... «Διεθνής Κοινότητα»; Με τον γνωστό και προσφιλή της τρόπο. Με βομβαρδισμούς. Ανθρωπιστικούς βομβαρδισμούς ρε παιδιά!

Για αυτό σας λέω. Να κρατήσουμε στα μέρη μας τον Γεώργιο Β’ Παπανδρέου Γ’, τον επονομαζόμενο και ...Πρόθυμο. Είδε κανείς να βομβαρδίζει ...ανθρωπιστικά, η ...«Διεθνής Κοινότητα» το Μπαχρέιν;

Συχωριανοί μου, οι βολικοί κι οι πρόθυμοι, όσο να πεις έχουν και τα ...πλεονεκτήματα τους. Τον Γιώργο και τα μάτια μας!

Υ.Γ. Στη φωτο, μόλις πριν λίγους μήνες, η Ρουβίτσα να ζητάει ...αυτόγραφα απο τον στυγνό και αφηνιασμένο δικτάτορα! Αυτός και ήταν τότε και είναι τώρα και στυγνός και δικτάτορας. Τον δικό ...μας, τι τον λες; Τα λεξικά πάντως, ...σηκώνουν τα χέρια ψηλά...

10 σχόλια:

monahikoslikos είπε...

Ο δικός μας ένας απλός υπάλληλος ξένων συμφερόντων είναι και σαν τη μαϊμού όπως της βαράνε το ντέφι χορεύει.

Ανώνυμος είπε...

xxxx αυτος εχω ιδεα συνεχιζει να χορευει ακομα κι΄οταν ο γυφτος εχει σταματησει να βαραη το ντεφι χχχχχ
καλο απογευμα γιωργος λ.

Unknown είπε...

Κατερίνα, αν είναι να το χάσουμε το παιδί, εγώ δέχομαι μερικές βόμβες. Οι απώλειες που έχουμε με αυτόν είναι πολύ μεγαλύτερες.

Kος Μηδενικός είπε...

Λοιπόν, θα τονίσω δύο στυλιστικές περισσότερο λεπτομέρειες.
1. Καρέκλα γύφτου πίσω αριστερά. 2,90 το τεμάχιο και στις 10 η μία δώρο!
2. Καμτσίκι στο πλάι του Γιώργου, του τύπου είμαι η αφέντρα σου για σήμερα, βάρα με να αναστενάξουν οι σουμιέδες. Εναλλακτικά, τύπου Βουγιουκλάκη σε άμαξα και 'Καροτσέρη, καροτσέρη άσε το καμτσίκι απ' το χέρι και μη το χτυπάς'...

Είναι όταν λέμε πως μια εικόνα είναι καλύτερη από χίλιες λέξεις;

katerina είπε...

Λυκε μπορεί να αναρωτηθεί η Ιστορία για το αν ειναι απλά τόσο ηλιθιος ή τόσο Εφιάλτης, αλλά δεν νομιζω ότι η ελληνική κοινωία εχει περιθώρια για ...άλλες αναρωτήσεις.

katerina είπε...

Γιωργο αυτό πάει και ...αναποδα. Χορευει τόσο πολύ που κανένας ...γυφτος δνε θα σταματήσει ποτε να του χορευει το ...νταουλι

katerina είπε...

Ας σκεφτουμε το ακόμα φρικιαστικότερο σενάριο Swell. Κια τα δύο!

katerina είπε...

Φανταζομαι ότι αυτό το ...καμτσίκι διπλα στον ...Πρωθυπουργό μας, ειναι η ...γνωστη μυγοσκοτωστρα του Κανταφι.
Πηγε για κατουρημα η ορτινάντσα και ο Κανταφι ...έχρισε ορτιναντσα του την Ρουβίτσα.

Ανώνυμος είπε...

είσαι ηλίθια.
δεν θα σε ξαναδιαβάσω, γιατί σε βγάζω από τα "αγαπημένα" (Οχι ότι σκοτίστηκες).
Γίνεται μια προσπάθεια αναδιάταξης του αραβικού κόσμου κι ενδεχομένως του χάρτη του, οι ΗΠΑ δια των τσιρακιών της επιτίθενται στην Λιβύη (που μάλλον για σένα υπήρχε ένας δικτάτορας που έσφαζε τον άοπλο λαό του -αυτόν τον άοπλο που είχε αεροπλάνα, αντιαεροπορικά, τανκς και καλασνικωφ) και συ ασχολείσαι με το Γιωργάκη.
Αν ηταν ψυχοπαθολογικό θα σε συγχωρούσα. Αλλα (όπερ και η διάγνωση περί ηλιθιότητας σου), είναι γνώρισμα της αριστεράς που εκπροσωπείς. Κάνουν διαδηλώσεις τα μαλακισμένα για τον Παντελεήμονα. Ουτε μια διαδήλωση - τα σοράκια - για την επέμβαση στην Λιβύη. Εμ βέβαια αυτοί είναι αντικρατιστές, γιατί να κάνουν διαδήλωση για την αυτοδιάθεση των λαών και των κρατών?
Αρκεί που χτυπάνε το κράτος του Γιωργάκη και του Κωστάκη, δηλαδή τα παιδάκια της ΔΙΑΣ, και ας τους διαφεύγει η πλανητική αστυνομία του Μπαρακ.
Πήγαν στην Στη Σύρο και διαδήλωσαν κατά του Γιωργάκη. Ουτε μια διαδήλωση στην Σύρο για την επέμβαση στη Λιβυη. Αυτά προφανώς είναι για τους παρωχημένους κνίτες και για κάποιους πασόκους με μουστάκι της δεκαετίας του 70.Η Νέα Τάξη απαιτεί ευπειθείς πολίτες ανά την υφήλιο και είστε οι πρώτοι που δηλώνετε παρών.
Ο Γιωργάκης είναι το πρόβλημα και όχι ο στραγγαλισμός διεθνούς δικαίου, όπου ο ΟΗΕ καταργεί τις αρχές του ΟΗΕ?
Φτηνά παιδάκια, φτηνά σορακια (ουτε καν επ. αμοιβή) σε λίγο θα μας εγκαλείται γιατί δεν θα θέλουμε Λίβυους πρόσφυγες και κεντροαφρικανύς πρόσφυγες (αυτούς που απορροφούσε η Λιβυη) , και θα βρίσκετε το δήθεν επιχείρημα –εκ των υστέρων - ότι η Ελλάδα πρέπει να τους δεχτεί γιατί έδωσε την Σούδα και το Ακτιο- λες και μπορούσε να κάνει αλλιώς, όταν βρυχώνται τα λιοντάρια.
Σοράκια, για το ποιος δημιουργεί τους πρόσφυγες τσιμουδιά..( Πάντα στα «επιχειρήματα «σας λέτε ότι και η Ελλάδα έχει στρατό στ Αφγανιστάν, άρα οφείλει να αποδεχτεί και να υποδεχθεί τους πρόσφυγες - λες και το μηχανικό και το υγειονομικό που έχει η ελλαδίτσα στο Αφγανιστάν δημιουργεί την προσφυγιά). Τσιμουδιά για το ΑΜΕΡΙΚΑ .
Δεν λεω ότι το κάνετε επίτηδες. Απλως εκει σας έχει προσανατολίσει η διεθνιστική προπαγάνδα της σορικής αριστεράς. . Ακόμα και σήμερα, με τις αντιφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας, με την απόδειξη ότι οι αντίπαλοι του Καντάφι είχαν όπλα και από την δεύτερη μέρα ήταν ετοιμοι, εσύ ασχολείσαι με τον Γιωργάκη. Κανένα post για την επέμβαση.
Με σιχαμάρα
ΓΣ

katerina είπε...

Διασκεδαστικό το σχόλιο και ως τέτοιο το εκλαμβάνω. όποιαδηποτε άλλη προσεγγιση...αγιζει τα όρια της ψυχιατρικής.

Με το συνάφι σου και με τον εαυτό σου βάλτα. Με αυτο το άθλιο συνάφι που εξακολουθεί να γλυφει, να ερπει και σερνεται...υπερασπιζομενο τον τζουτζέ που μιλάει για ανθρωπιστικούς βοβαρδισμούς.

Αυτόν που μοστραρε το σχέδιο Αναν για μονοδρομο. Αυτόν που σεργιαναει τον Λιμπερμαν και όλη αυτή την Αμερικανο-ιρσραηλιτική κτηνωδη αντιληψη περι ...ανθρωπισμού.

Αυτόν που με την ίδια ευκολία που ζητάει αυτογραφα απο τον κατ’εξακολουθηση αχρείο αλλά βολικό τα τελευταία χρόνια για τα δυτικά συμφεροντα Κανταφι. Και λίγους μηνες μετά ο ίδιος να σερνεται στα γονατα του Γάλλου Ναπολεοντισκου με την πληρωμένη αποτον Κανταφι προεκλογική εκστρατεία - που βλέποντας την Μαριν να φυσάει στην πλάτη του μαζευει τα ανθρωπάκια να χειροκροτησουν τους αμερικανο-ευρωπαικούς πατριωτισμούς. Αυτόν που οδηγησε συστηματικά στην εκχωρηση της ελληνικής εθνικής κυριαρχίας με το ...αζημιωτο

ΓΣ, στο εχω ξαναπει.
Εμεις δεν εχουμε Alzheimer. Εσείς εχετε μισθό.
Ελπιζω να ειναι τουλάχιστον μεγάλος γιατι ειναι και τόσο μεγάλη η μποχα και η βρωμια που σας ταιζουν οι μιντιαδες-εργολάβοι αφεντικά σας. Μεγάλος, για όλα όσα καταπινετε,...μεταβολιζετε και με τα προιντα του ...μεταβολισμού σας παλευετε να ταισετε το ανυπαρκτο πλέον κοινό σας ψηφοφόρους- πελάτες.