Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Λαθραία ...Ψυχάρα

Προσωπικά δεν ξέρω ούτε τι είναι οι «λαθραίοι» άνθρωποι, ούτε τι είναι οι «λαθραίες» ζωές, ούτε τι είναι οι «λαθραίες» ψυχές.

Το μόνο που ξέρω, είναι ότι για να δώσεις την μάχη που έδωσες, μάχη για Ζωή και Θάνατο, μάχη για σένα και για όλους, είχες ...Ψυχή! ΨΥΧΑΡΑ!!!!!

Κι ίσως η ...Ψυχάρα και το Εμείς, να είναι το πιο ισχυρό όπλο στον πλανήτη.

φωτογραφίες εδώ

29 σχόλια:

monahikoslikos είπε...

Το απόλυτο όπλο!!!!

Ανώνυμος είπε...

μετα απο 42 μερες πεινας εχει τετοια μαγουλακια?
Βρες φωτο του Μπομπυ Σαντς
Δεν σε παιρνω σοβαρα αλλά δεν μπορω και να μην τσαντίζομαι

katerina είπε...

Πυρηνικό όπλο!
Σκέφτομαι εμάς τους .. νόμιμους και με πιάνει η ... ψυχή μου Λύκε!

katerina είπε...

..."Γιατρέ" μου, το έγραφα και χθες. Η Υπατία, είναι στο πέρασμα σχεδόν κάθε ανθρώπου που ζει και δουλεύει στην Αθήνα.
Η επιτροπή αλληλεγγύης έκανε διαρκώς εκκλήσεις για βοηθεια και ανθρώπους που θα ήθελαν να βοηθησουν.

Σε ρωτώ λοιπόν ..."γιατρέ",περασες, ειδες, ενδιαφερθηκες στοιχειωδώς- ενταξει δεν σε ενδιεφερε, αλλά για την περιεργεια, για την ..."διαγνωση" γαμωτο- η αρκεισαι στην ..."τηλεδιαγνωση";

Αιδώς!

Ρήγας είπε...

Κατερίνα ωραίο σχόλιο...

Όσο για τον "γιατρό", άστον, χρειάζεται γιατρό...

katerina είπε...

Καλησπέρα Ρήγα

Μια ψυχή λέει...ότι προσπαθεί αγωνιωδώς να βρει απο πότε έγινε της μόδας η ...λοβοτομή:)) Ε, αυτοι, κατα πως φαινεται την ...αρνηθηκαν αυτήν την ...μόδα

Ανώνυμος είπε...

Ρηγας, μπορεί να χρειάζομαι γιατρό, αλλά αμα δεις φωτο αυτών που έχουν κανει απεργία πείνας θα φανεί αν αρκει η τηλεοδιάγνωση ή όχι.

@κατερίνα:Για το ποιος εχει λοβοτομή, αστο. δεν τους πήγες καθολου φαι από το αλατσι τωρα που σταματησαν τη δίαιτα.

Ανώνυμος είπε...

οι ελληνες προφανως ειναι αναλωσιμοι, πεθαίνουν αμα λαχει απο το κρυο αλλα δεν ιδρωνει το αφτί των ευαισθητων αριστερουληδων.
οταν θα δειτε τον μιχαλολιάκο στη βουλη θα σας φταιει ο ρατσιστης λαουτζικος
Ηλίθιοι
ΓΣ

Ανώνυμος είπε...

και δεν μου λετε μη λοβοτομημενοι:
Μηπως να στελνατε ενα βιβλιο στο καστελοριζο?
Αλλα αυτο ειναι εθνικισμος για σας -ανθρωπιστες της βιτρινας

www.24grammata.com.
ΓΣ

katerina είπε...

Α, ΓΣ εσύ ήσουν πριν;
ας κάνουμε λοιπόν μια υποθεση εργασίας.
Οι απεργοι πεινας λοιπόν ετρωγαν και έπιναν και ...αμα λάχει χορευαν κιολας.

Ας πουμε κιολας ότι οι 100 που πηγαν στο νοσκομείο με νεφρική ανεπαρκεια, ήταν μια συνωμοσία των γιατρων.

Αν δεχτουμε και τις ...δημοσκοπησεις η πλειοψηφία του κοσμου έλεγε ...αφηστε τους να πεθάνουν. Μπορεί τοτε εμενα αφου δνε υπηρχε κινδυνος, να μου εξηγησει κανείς γιατί η Κυβερνηση ενεδωσε; Αφου ουτε απεργία πεινας έκαναν, ουτε κινδυνευαν...

όσο για τον αστεγο που πεθανε....ας οψονται όσοι ελεγαν και εγραφαν ότι το μνημονιο ήταν ..ευλογία.

Για δε το Καστελοριζο, ασε ΓΣ, θα στελνει βιβλία ο Νταβουτογλου!!!!

Ενα μόνο θα πω. Πιστευα ότι το αθλιοτερο ανθρωπάκι ήταν ο ...Κυβερνητης μας. Αλλά μου είπαν να δω τον Ραγκουση πριν απο λίγο,να συνεντευξιάζεται και να λέει...ότι ξεγελασε τους απεργους πεινας.

Τελικά αυτός ο βουρκος των κυβερνωντων ...δεν εχει πατο.

Υ.Γ.Καλέ μου, γιατί όλοι εσείς που ...εκβιαστηκατε, δνε κάνετε τωρα μια απεργία πεινας να ...απελαθούν;

Ανώνυμος είπε...

Αν θεωρείς ότι οι δημοσκοπήσεις είναι κατασκευασμένες, έχεις μεγαλύτερο πρόβλημα απ΄ ότι πίστευα. Τρεις σκασιλες είχαν οι δημοσκόποι, η μια ήταν να "πειράξουν" τις δημοσκοπήσεις για τους λαθρομετανάστες.
Υπαρχει και μια αυθόρμητη αν θες να δεις: http://www.naftemporiki.gr/news/viewcomments.asp?id=1941789
Διάβασε τα ΟΛΑ τα σχόλια.
Αλλα ξερω τι θα πεις. Ολοι αυτοί είτε είναι αναίσθητοι γιάπηδες είτε αλλοτριωμένοι ελευθεροεπαγγελματίες κακομοίρηδες. κακομοίρηδες όντως είναι, γιατί θα πληρώσουν και τα νοσήλεια των φιλων σου.
Ακόμα ρωτάς γιατί ενέδωσε η ψοφοδεής κυβέρνηση τυο γιωργάκη? Εγω είχα ρωτήσει στο Ζάππειο σε συνέντευξη τον βλάκα, σε συνέντευξη για τις εκατό μέρες της διακυβέρνησής του (το έβλεπε όλη η Ελλάδα), γιατί ο πρώτος νόμος του ήταν για τους λαθρομετανάστες και απάντησε: και γω μετανάστης ήμουν (όντως ήταν μετανάστης, αλλά πολυτελείας, ως εγγονός πρωθυπουργού και γιος υπουργού, σε νησί στη Σουηδία με άλλες τέσσερις οικογένειες), και γέλασε το παρδαλό κατσίκι)
Επίσης με τον βλάκα πήγαμε στο Αγαθονησι. 107 κατοικοι μαζί με χωροφύκαλα, λιμενικό , σασκάλα και αγροτικό γιατρό. 400 πεινασμένοι μετανάστες, έκλεβαν και τα παλούκια από τους φράχτες των σπιτιών. Του λεει η δασκαλίτσα του σχολείου «κύριε πρόεδρε μόλις σουρουπώσει κλειδώνομαι μέσα γιατί φοβάμαι – σε νησάκι επαναλαμβάνω 107 ανθρώπων. Και ο βλάκας απαντάει: Ε, μην είμαστε σκληροί με τους μετανάστες!!! (Μαρία Αντουανέτα, σαν και σένα ο τύπος).
Ακόμα και στο προταγον , που δεν είναι ναυτεμπορική, διαβασε τα σχολια .
Και το χειρότερο που κάνανε/τε είναι οτι απενοχοποιήσατε την ακροδεξιά. Δεν ξέρω αν θα ψηφίσω Μιχαλολιάκο, αλλά Καρατζαφέρη σίγουρα. Θα μου πεις το’ χα μέσα μου. Θα απαντήσω μπορεί. Πάντως τη ευκαιρία να βγει έξω μου εσείς μου τη δώσατε Ηλίθιοι
ΥΓ:Δεν κανουμε απεργία πείνας γιατί δεν είναι στην κουλτούρα μας. Αλλιώς έχουμε μάθει να παλεύουμε
ΥΓ2: ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΩ: Όταν ημουν στο στρατό ο πατερας μου στα 52 του πηγε λαθρομεταναστης στην Αμερική να πλυνει πιάτα. Οταν τον εστειλαν πισω μετα από 3-4 χρονια, ο ιδιος, εγω, η μανα μου, ο αδερφος μου, το θεωρησαμε φυσικο αφου δεν ειχε χαρτια. Εκει δεν Είχε ΤΣΙΡΙΖΑ να κανει απεργια πεινας.
ΥΓ 3 :Να πανε στο μπαγκλαντε ςκαι στο πακισταν να κανουν απεργία πείνα σαν δω τι θα γινει, μαλακιστηρια
ΓΣ

Ανώνυμος είπε...

"Για δε το Καστελοριζο, ασε ΓΣ, θα στελνει βιβλία ο Νταβουτογλου!!!!"

-Ευκολη βολικη εξυπναδίτσα - μαλακία, για να υπεκφύγεις και να μη δωσεις χαρα και γνωση στα ελάχιστα παιδακια ενος ακριτικου νησιου.
Συχαμαρα με κανεις να νιωθω
ΓΣ

Ανώνυμος είπε...

Και κατι τελευταιο: Αδίκως ΕΣΥ κατηγορείς τον γιωργακη. Ηταν γιος του Αντρεα και 'επρεπε' να γίνει πρωθυπουργος. Αν δεν ηταν μαζι σου θα ηταν στην Υπατια. Εχετε πολυ περισσοτερα κοινα απο οσο νομιζεις.

Ανώνυμος είπε...

δεν τελειώνουν τα …τελευταία:
δεν θα αφήσω τίποτα αναπάντητο. Δεν είπα ότι έτρωγαν και χόρευαν. Εκαναν απεργία πείνας, αλλά ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ.
Οποιος κάνει μέχρι θανάτου δε δέχεται να πάει στο νοσοκομείο. Κάθετε εκεί, αγωνίζεται και πεθαίνει αν δεν ευοδωθεί ο αγώνας.Και μόνο η αποδοχή του νοσοκομείου ακυρώνει το μέχρι θανάτου.
Αν εσείς είστε πειραγμένοι ή ανήθικοι με τις λέξεις, δεν θα κάνετε και μας ηλίθιους να χάσουμε το νόημά τους. Το μέχρι θανάτου σημαίνει ΔΕΝ ΠΑΣ να σε διασωληνώσουν με ορούς
ΓΣ

grsail είπε...

Οι καιροί ζητούν από την λαμπερή ψυχή να κρύβεται … από τους ψυχοσυλλέκτες.

Ποιος να στέρξει;

Ποιός να στήσει ανάχωμα …
.

Δημήτρης Τρύπας είπε...

Ξέρεις ΓΣ... υπάρχει μια λέξη που μάλλον σου είναι άγνωστη. Η λέξη αυτή είναι η "τσίπα"...

Τη λένε και "αξιοπρέπεια", αλλά δεν θέλω να σε μπλέξω με τόσο δύσκολες έννοιες. Άστο για μια άλλη φορά.

Αυτά είναι πολύ ψιλά γράμματα. Ψιλά με γιώτα. Γιατί το άλλο γράφεται με ήτα: Χέζε ψηλά κι αγνάντευε που λένε δηλαδή... εκεί στο protagon.

Ανώνυμος είπε...

τουλαχιστον εγω δεν κρυβομαι πειραχτηρι

εβαλα αρχικα για καταλαβει η Κατερινα

katerina είπε...

Καλημέρα ΓΣ,
Να απαντησω και εγώ σε όλα

1. Για τις «δημοσκοπήσεις». Όταν η ερωτηση ειναι λάθος ειναι και η απαντηση λάθος.
Αν κάνεις αυριο μια δημοσκόπηση που να ρωτάει αν πρέπει να σκοτωνουμε,να φυλακιζουμε ή αν εξορίζουμε σε ξερονησια τους ανθρώπους που εχουν γενετική προδιαθεση ή βεβαρημένη κληρονομικη προδιαθεση να κάνουν εγκλημα, το πιθανοτερο ειναι να πάρεις θετική απαντηση. Ε, και; Μα αυτο ήταν και το σκεπτικό του Μενγκελε και πριν απο αυτόν κάθε ...μεγάλου επιστημονα (γιατί περα απο ότι ήταν ο Μενγκελε, μεγάλος επιστημονας ήταν) πριν απο αυτόν. Ακόμα και του Γουατσον (Νομπελ 1962, για την ανακάλυψη της δομής του DNA),ο οποίος έλεγε ότι οι μαυροι εχουν μειωμενο δεικτη αντιληπτικής ικανότητας- το έλεγε ακομα και για τον Ομπάμα), για να σηκωθούν και οι πετρες . Όμως προχωρήσαμε. Η ευγονική, ειναι ΠΙΣΩ.

Αν και πάλι η ανθρωποτητα θέλει να κάνει αυτή πισω, τι αν κάνουμε ,προσωπικά δνε μπαινω καν σε αντιπαραθεση, ποιος εχει δικιο και ποιος εχει άδικο, ...ετσι ειναι η Ιστορια ΓΣ, είπαμε το ΔΙΚΑΙΟ, δεν ειναι ...επουρανιο, το ΔΙΚΑΙΟ ειναι ζητημα ισορροπιας δυνάμεων και το δίκιο όποιου εχει τα κοτσια, τα κουράγια και τα ψυχικά αποθέματα να το διεκδικήσει. Προσωπικά ΞΕΡΩ σε ποιο μπλοκ δυναμεων θα συμπαραταχθώ. Και αυτό δνε θα το αλλαξει τιποτα και κανείς.

2. Αλλα ξερω τι θα πεις. Ολοι αυτοί είτε είναι αναίσθητοι γιάπηδες είτε αλλοτριωμένοι ελευθεροεπαγγελματίες κακομοίρηδες.

Δεν θα πω τίποτα απο όλα αυτά. Και για αν φτασουμε στο «ένας πολιτης, μια ψηφος», ειτε ειναι ο αναλφαβητος πάμφτωχος και άστεγος, ειτε ειναι ο διανοούμενος ζαμπλουτος, κυλησε πολυ νερό στον μυλο και πολύ αιμα.

Θα πω όμως ότι ο φασισμός ξεκινάει απο την λουμπενοποιηση, απο την δημιουργία απο τα καθεστωτα αδυναμων ανυπαρκτων εχθρων, στον κανιβαλισμό, στο φόβο, έτσι ωστε να μην παλευεις για τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ εχθρούς, αλλά μαζί τους να παλευεις...ότι φτανεις. Ο Ναζισμός ειναι πολύ προσφατος ιστορικά. Ασφαλώς το προβλημα δεν ήταν ούτε οι Εβραιοι, ουτε οι τσιγγανοι, ουτε οι ομοφυλοφυλοι. Αν δεν ήταν αυτοι, θα ειχαν δημιουργηθεί άλλοι.

Ειναι όμως γνωστό, ότι όταν στο Αμστερνταμ ζητησαν οι Ναζί,αν φορεσουν κιτρινο αστερι στο μπρατσο όλοι οι Εβραίοι, η μεγαλυτερη πλειοψηφία των πολιτών (μη Εβραίοι) φορεσαν και αυτοι. Στο εχω ξαναπει, η Ιστορία δεν ειναι ουτε Σανιδάς, ουτε Τεντες, ουτε το ...διεθνε΄ς δικαστηριο.
Η Ιστορία ειναι ΑΔΕΚΑΣΤΟΣ δικαστής. Και εχει αποφανθεί για όλα αυτα.

συνεχιζεται

katerina είπε...

συνεχεια

3. Αν υπαινίσσεσαι ότι ο Γιωργάκης ειχε σχέδιο να αλλοιώσει τον εθνικό χαρακτηρα του ελληνικου πληθυσμου και λαου, θα σου απαντησω,ότι δεν θέλω να κάνω και εγώ δικη προθεσεων.

Αλλά πολύ πριν τον νομο για την ιθαγενεια- που ουσιαστικά ειναι ένας νομος ανεφαρμοστος και αδειο πουκάμισο όπως κατεληξε- ο Γιωργακης ειχε ως υπουργός εξωτερικών υπογραψει την Συνθηκη Δουβλίνο ΙΙ. Σχεδόν μια δεκαετία πισω. Αυτή λοιπόν ήταν και τα δειγμα του ποσο Νενεκος ειναι. Αυτή ειναι δειγμα για το τι ...έδινε,για να το ανταλλαξει με προσωπικά ...οφιτσια, κονε, θεσεις και προσωπικές συμμαχίες. Κια ...γαια πυρί μειχθητω!!!!

Αυτή ειναι που καταδικάζει την Ελλαδα...όχι να αλλοιωθεί ο εθνοφυλετικός της χαρακτηρας, αλλά να γινει αποθετηριο ψυχών,όλων των κολασμένων της γής, με τον γνωστό κινδυνο φασιστικοποιησης.

Όταν λοιπόν όλοι εμεις τα ...μαλακιστηρια, φωναζαμε, ουρλιαζαμε για την ακριβεια των πραγματων, όλοι εσείς που το χειροκροτουσατε ... μας λεγατε γραφικους.

Κια δεν βλέπω ουτε η ΝΔ. να την επαναδιαπραγματευτηκε ως κυβερνηση, αλλά και ως αξιωματική αντιπολιτευση...μουγκα στη στρουγκα.
Εχω πει 500 φορές και θα το ξαναπω και πάλι. Εχουμε και αυτό το όπλο στη φαρετρα. Παροχή ταξιδιωτικών εγγραφων σε όλους. Αφήστε τοςυ ανθρωπους να πάνε σε όποια χωρα της Ευρωπης θέλουν. Κια τοτε.... θα τα πουμε. Αλλά ειπαμε, ποιος ευνουχος γεννάει! Κανείς. Ουτε καν έναν αυνανισμό της προκοπής, δεν περιμένεις απο τοςυ περιφερομενους ανα τον κόσμο ευνουχους με ...πορφυρες.

4. Για την απεργία πεινας και τη «κουλτουρα» μας δεν θα απαντησω.

Αν όμως στην ....κουλτουρα μας ειναι να χειροκροτάμε προδοτες του λαου τους και τσιρακια του κάθενός, ...ε, δνε την γουσταρω εγώ ρε ΓΣ, αυτή την ...κουλτουρα.


Φανταζομαι ότι δικαιουμαι ακόμα να πω την γωνμη μου. Το νομοσχεδιο της λοιμωδους «εχθροπαθειας» του Υπουργου «Δικαιης» Γνωμης, δεν εχει ακομη ψηφιστεί. Αλλά πιστεψε με και αν ψηφιστεί, εγώ θα συνεχιζω να ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ για το ποιοι ειναι οι εχθροι ΜΟΥ, και να μιλάω και να γραφω για αυτους. Κια νομιζω ότι το ίδιο θα κάνεις και εσυ.

συνεχιζεται

katerina είπε...

συνεχεια


5. Στις Παγκαλειες λογικές περι ΣΥΡΙΖΑ, δεν απαντώ καν. Ξαναποθεωστε τον βρε!!!! Το εχετε κάνει τόσες φορές. Α, όχι, έχω απαντηση...Αυτήν

6. Το ποια ειμαι, και το με ποιους θα πάω και ποιους θα αφήσω, ελπιζω να μου επιτρεπεται ακομα να το αποφασισω ΜΟΝΗ μου.
Εχω φάει τόσες πολλές ΔΙΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ στο κεφάλι μου, και απο τόσους πολλους, που βαρεθηκα να λέω το αυτονοητο. Δικαζεσαι για πραξεις, ότι για όποιες προθεσεις εχει ο καθένας στο μυαλό του να σου αποδωσει. Κια για αυτό χυθηκε πολυ αιμα μεσα στοςυ αιωνες, αλλά ...ξερεις ρε ΓΣ, δεν ιδρωνει το αυτί μου πλεον για την όποια δικη προθεσεων θέλει καποιος να παριστανει τον δικαστή μου... Συνηθισμένα τα βουνα απο τα χιονια....

7. Τέλος για τον νεποτισμό και την οικογενειοκρατία, ...μπα τωρα τον θυμηθηκατε;;;; Εσεις κοντευατε να μας πεισετε ότι αυτό αποτελει ...και δειγμα δημοκρατικου πολιτευματος. Πολυ αργά για δάκρυα!!!!

Την καλημερα μου.

alzap είπε...

Συγγνώμη που θα χαλάσω το κλίμα περι ενδοτισμού κλπ αλλά πολύ καλά έπραξαν η κυβέρνηση και οι απεργοί που συμφώνησαν. Η λογική επικράτησε σε όλες τις πλευρές.

Νικητής είναι η αξία της ανθρώπινης ζωής.

Τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέ. Κυρίως απο όσους επιδιώκουν πολιτικές νίκες ποντάροντας σε τάφους.
Καλημέρα σας

katerina είπε...

Καλη μέρα Grsail,
ποιος να στερξει;
όποιος ...μπορεί Grsail.
Αλλωστε πάντα οι μειοψηφιες προχωρουσαν μπροστα αυτον τον κόσμο.
Οι μειοψηφιες με ΨΥΧΑΡΑ!

katerina είπε...

Καλημέρα Πειραχτηρι,
κάθε αξία ...τελικά αποτιμάται απο τον ΚΑΘΕΝΑ μας με μια τιμή.
Προσωπικά για μένα, η τιμη της ψυχής και της αξιοπρεπειας που μετριεται και με θάνατο άμα λάχει ειναι τεραστια. Θα υποκλινομαι, και αυτό το θεωρώ σαν υψιστη πολυτελεια.

Αλλά, όσο κι αν θα την πολεμησω με νυχια και με δόντια την άλλη άποψη, άλλο τόσο οφειλω και να την σεβαστω.

katerina είπε...

Alzap καλημερα,

Ντροπή alzap. Τον άκουσες τον Ραγκουση στο δελτίο ειδησεων του Sky;

Μα τον όποιο Θεό. Ντρεπομαι. Ντρεπομαι τόσο πολύ, τετοιοι απολυτοι ΑΜΟΡΑΛΙΣΤΕΣ, να λένε ότι με ...αντιπροσωπευουν ως πολιτη αυτής της χωρας!

katerina είπε...

*χυδαια κουτοπονηροι ΑΜΟΡΑΛΙΣΤΕΣ!!!

Γιατί η αληθεια,ειναι απολυτα γνωστη σε όσους θέλουν να την ξερουν.
Αλλά αυτό δνε ελεγε πάντα αυτό το καλοπαιδο; Ότι ...δεν υπάρχει πολιτική, υπάρχει μονο επικοινωνία.

Αλλά εχουν χιουμορ ...οι καιρόι. Τα όπλα ...γινονται μπουμεραγκ στα χερια των αθλίων

alzap είπε...

Τα περι ντροπής επιστρέφονται.
Τον Ραγκούση δεν τον άκουσα.
Έμαθα όμως ότι δεν κινδυνεύουν πια ανθρώπινες ζωές και ότι οι απεργοί πιστεύουν ότι τα βασικά αιτήματά τους ικανοποιήθηκαν.
Ντροπή επομένως σε όσους έψαχναν και ψάχνουν νεκρούς για να καλύψουν την πολιτική τους ανεπάρκειά.

Μαίρη είπε...

Κατ΄αρχην να διευκρινήσουμε κάτι, επιστημονικά. Η απεργία πείνας ήταν , για να το πώ όσο πιό απλά γίνεται, φτιαχτή. Δλδ τις πρώτες ημέρες, που περίμεναν τα αποτελέσματα και πίστευαν ότι θα είναι ευνοικά, έτρωγαν κανονικά. Γι΄αυτό και οι προμήθειες από τον ερυθρό σταυρό.
Οταν το πράγμα παρατράβηξε, έκαναν λίγο κράτει. Γι΄αυτό οι ηλεκτρολύτες και ουρία, κρεατινίνη ήταν σε νορμάλ επίπεδα και δεν έδειχναν άτομα σε μακρά κατάσταση ασητείας.
Μετά άρχισαν λίγο να υποσιτίζονται, αλλά τόσο όσο η κατάστασή τους να διορθώνεται με λίγη υγρή τροφή, την οποία αρνήθηκαν να τους επιτρέψουν να την πάρουν. { Ο κ. Ζαχάρωφ, είναι εκλεκτός συνάδελφος και φίλος}. Αλλα δεν θα σταθώ σ΄αυτό.
Θα σταθώ στο γεγονός ότι η Ελλάδα υπονομεύεται βάσει σχεδίου από ριζοσπαστικά ισλαμικά κέντρα, με απώτερο σκοπό την διάλυση του εθνικού κοινωνικού ιστού και την εφαρμογή άνομων συμφερόντων.
Αυτό είναι μια μορφή κατοχής της χώρας, με οπλα "τελευταίου τύπου", όπλα την " φιλανθρωπία", που σαν ιός εξαπλώνεται στους ευαισθητούληδες, με επιλεκτική όμως ευαισθησία..
Σε αυτό το παιχνιδάκι κυβέρνηση, ΜΚΟ και λοιποί " αριστερούληδες", είναι συμμέτοχοι πάντα με το αζημίωτο. Οι τυχόν διαφωνίες ή χρονοτριβές είναι στάχτη στα μάτια. Οποιος δεν το καταλαβαίνει, δεν ξέρει πού πατά και πού πηγαίνει.
ΟΙ απεργοί πείνας { ίσως θύματα και αυτοί}, δεν ήταν κακόμοιροι εργαζόμενοι. Είναι ο ¨σύγχρονος στρατός" των εποίκων, για την διάβρωση της χώρας και είχαν συμπαραστάτες τους σύγχρονους δοσίλογους { αυτοί που συνεργάζονται με τον κατακτητή, εισπράττουν αμοιβή, και παριστάνουν τους ηθικά άτεγκτους= η ερμηνεία του δοσιλογισμού, που ταιριάζει γάντι}.
Επειδή η ζωή είναι ..εκεί έξω, ψάξτε, ρωτήστε, αναρρωτηθείτε, γιατί μόνο φανατικοί μουσουλμάνοι διαμαρτύρονται??
Γιατί υπάρχον και άλλοι μετανάστες, χριστιανοι και μουσουλμάνοι που δεν τους ακολουθούν??
Γιατί έχουν φτάσει μέχρι και να φοβούνται να μιλήσουν κάποιοι ομόθρησκοί τους??
Και γιατί οι " αριστεροί" που, ,θεωρητικά, πιστεύουν ότι η θρησκεία είναι το όπιο του λαού και βρίζουν κάθε τί το χριστιανικό { εκκλησίες, εικόνες} υποστηρίζουν με τόσο πάθος το δικαίωμα αυτών των ανθρώπων να προσεύχονται ΔΗΜΟΣΙΩΣ σε τόπους με ιερή σημασία για μας, όπως τα Προπύλαια??
Πριν μου απανήσετε απαξιωτικά, δηλώνω ρατσίστρια και εθνικίστρια, με την νέα φυσικά επεξήγηση των λέξεων, αλλά μπορώ να βάλω το χέρι στην καρδιά και να κοιτάξω στα μάτια τους πατεράδες μας που έχυσαν το αίμα τους για την" χιλιάκριβη την λευτερια της πατρίδας". Εσείς μπορείτε?
Υ.Γ. 1] Πάντως είχαμε ρεκόρ γκίνες για τα επιστημονικά χρονικά. Μεά 45 μέρες απεργεία πείνας, ούτε ένας απεργός με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αντίθετα τόσο ακμαίοι, που χοροπηδούσαν. Κάτι σαν θαύμα!!.
2]Δεν θα έγραφα, αν δεν με ενοχλούσε η χρησιμοποίηση της λέξης αξιοπρέπεια στο οπλοστάσιο της παράνοιας. Αφήστε κάτι και για μας επιτέλους.
3] Οι " αλληλέγγυοι γιατί ευαισθητοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια? Πόυ ήταν όταν έρχονταν τα πρώτα κύματα λαθραίων μεταναστών που δεν κυμάτιζαν την θρησκεία σαν λάβαρο? που ήταν όταν δόθηκε ο Οτσαλάν σαν ζώο προς σφαγή και τόσα άλλα...!!

aldebaran είπε...

Εγώ έχω αηδιάσει με την όλη ιστορία.
Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι οποιαδήποτε ομάδα έχει κάποιο μοχλό πίεσης , από τη ΔΕΗ με τους διακόπτες και την ΕΘΕΛ με τις μεταφορές έως τους αγρότες με τα τρακτέρ και τους λαθρομετανάστες με το δίπολο αλληλεγγύη/αναταραχές, καταφέρνει και κάνει ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.
Για ακόμα μια φορά αποδείχτηκε ότι καλά οργανωμένες υποομάδες,προκειμένου να προωθήσουν τα συμφέροντά τους, είναι σε θέση να φέρουν σε αμηχανία όλο τον κρατικό μηχανισμό και να εκμετλλευτούν προς όφελός τους όλη αυτην την αβελτηρία που κυριαρχεί στον δημόσιο βίο.
Από την άλλη η κυβερνητική παπαρολογία και αλλαξοκωλιά δίνει και παίρνει.
Το θέμα είναι πως η κυβέρνηση δεν δείχνει παντού την ίδια ευαισθησία.
Αν έδειχνε για παράδειγμα και την ίδια σπουδή για τον κόσμο που πληρώνει 95 λεπτά το πετρέλαιο θέρμανσης τι καλά που θα ήταν.
Πέρα από την αισχρότητα της συνθήκης του Δουβλίνου νομίζω ότι οι συγκρίσεις των λαθρομεταναστών με όσους έχουν υποστεί φυλετικές ή εθνοτικές διώξεις από το ναζισμό είναι τουλάχιστον άτοπες.Εκείνες ήταν ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ διώξεις βάσει συγκεκριμένου σχεδίου και με συγκεκριμένη γραφειοκρατική μεθοδολογία.
Επίσης αν κάνετε τον κόπο να διαβάσετε λίγα πράγματα σχετικά με το πως συμπεριφέρθηκαν οι Ευρωπαίοι στους ΝΟΜΙΜΟΥΣ μετανάστες μετά τον Β'ΠΠ, θα αλλάξετε κάποιοι γνώμη για την "πολιτισμένη" Ευρώπη.
Τα πράγματα δεν είναι μονοδιάσταστα.
Κανένας άνθρωπος δεν πρέπει είναι λαθραίος στη ζωή, αλλά και δεν είναι σωστό μια ολόκληρη κοινωνία να πληρώνει μέσω των επιπτώσεων του Δουβλίνου ΙΙ, την οσφυοκαμψία των κυβερνώντων.
Βέβαια όλους μας βόλεψε η ανασφάλιστη εργασία των (λαθρο)μεταναστών.
Πάντως το να υποδεχτείς και να ενσωματώσεις απότομα και χωρίς προγραμματισμό ένα μεγάλο αριθμό μεταναστών είναι τεράστιο πρόβλημα διοικητικής και κοινωνικής μέριμνας.
Να σας θυμίσω λίγο το τι τράβηξαν οι πρόσφυγες από την Ανατολική Ρωμυλία το 1908 και οι Μικρασιάτες το 1922.
Οι κοινωνικές υποδομές του κράτους κατέρρευσαν παρά την διεθνή βοήθεια και τις συνέπειες τις πληρώνουμε ακόμα (βλ. αυθαίρετη δόμηση).
Σήμερα τα κέντρα των πόλεων γκετοποιούνται,αφού όσοι μπόρεσαν έφυγαν κακήν κακώς προς τα προάστια, άρχισαν πάλι να εμφανίζονται ασθένειες που έιχαν εξαφανιστεί από χρόνια και το παρεμπόριο είναι ανοιχτή πληγή.
Προσωπικά ανέχομαι μόλις και μετά βίας την θρησκευτική μισαλλοδοξία των ορθόδοξων συμπολιτών μου. Φανταστείτε πως αισθάνομαι με την ισλαμική μισαλλοδοξία.Μου την βιδώνει που στο χωριό μου κάθε Κυριακή ακούω τις ψαλμωδίες από τα μεγάφωνα. Αν άκουγα και κανέναν μουεζίνη θα τις έκοβα εντελώς.
Κακά τα ψέμματα Κατερίνα .Το Ισλάμ είνα πάντα Ισλάμ. Καλώς ή κακώς βρίκονται εκεί που ήταν η Ευρώπη κατά την διάρκεια των θρησκευτικών αναταραχών και αιρέσεων του 15ου αιώνα. Οι καθολικοί εκαιγαν και έσφαζαν τους αιρετικούς αβέρτα κουβέρτα. Έτσι σκέφτονται και αυτοί. Μην σας ξεγελάνε οι παπαριές της πολυπολιτισμικότητας.
Μπορεί εμείς να καθόμαστε και να κάνουμε θεωρητικές αναλύσεις και συζητήσεις, αλλά η πραγματικότητα έξω είναι σκληρή και οι περισσότεροι δεν αρέσκονται στις βαθυστόχαστες αναλύσεις.
Η ανασφάλεια και ο φόβος είναι διάχυτα και δημιουργείται το κατάλληλο υπόστρωμα για άσχημες καταστάσεις.
Το κράτος σφυρίζει αδιάφορα και μάλλον περιμένει όλα τα ζητήματα να τα λύσει η δαρβίνεια φυσική επιλογή.
Ζητώ συγγνώμη Κατερίνα αν καταχράστηκα το χώρο και λυπάμαι αν εκφράζω κάποιες ακραίες απόψεις.

Ανώνυμος είπε...

"το ισλαμ ειναι παντα ισλαμ..." λεει ο φιλος aldebaran ,
εγω διαβαζω εδω σε ενα βιβλιο οτι το ισλαμ απο οπου περασε και εξεπεταθηκε αφησε πισω του μονο εργα πολιτισμου και οτι οι αραβες παρ'ολο που ειχαν αναπτυξη σε μεγαλο βαθμο τις επισημες (αρχιτεκτονικη , αλγεβρα, αστρονομια , ατμομηχανικη ,χημεια κλπ) αντι να κρατησουν το "νοου χαου" για τον εαυτο τους , εκυτταξαν να το μεταδωσουν μεσω του αριστοτελισμου και των επιστημων τους στην τοτε δυση.
και η δυση πως τους συμπεριφερθηκε? το βλεπουμε τωρα.
γιωργος.