Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Της ...γυναίκας

Γιορτή καλέ συχωριανοί σήμερα και μου ..διέφυγε!!!

Λες δεν πειράζει τώρα, κάνε ότι το ξέχασες, δεν είναι και να στολίζουμε ...δέντρο, να ανοίγουμε φύλλο και να στρώνουμε τους μπακλαβάδες- όσοι με ξέρουν για τα δυο τελευταία, μην σου πω και τα τρία, ούτε στα πιο τρελά όνειρα μου!

Αλλά πάλι και πως να περάσει η μέρα έτσι! Ένα λουλουδικό, ένα τυρί, ένα κρασί, κάτι πρόχειρο, έστω....

Άστο, οι γιορτές είναι πια ...πασέ... Μάζεψε το μυαλό σου Κατερίνα και στρώσου και δούλεψε γιατί σε λίγο σε βλέπω καλή μου...κάθε μέρα να είναι γιορτή και ...σχόλη!

Και ...μετά διάβασα ...αυτό. Και ...συγχύστηκα . Διότι εμένα φεμινίστρια δεν με λες, αλλά όταν τολμούν και σε απειλούν εκπρόσωποι το ασθενούς φύλου, ...δεν είναι δυνατόν να μην απαντήσεις στη πρόκληση...

Και έτσι ...ξεπάγωσα κάτι που είχα ...μαγειρέψει πριν ...τρία χρόνια- μερικά πράγματα όπως η ανωριμότητα του ανδρικού φύλου αντέχουν αιώνες τώρα, τρία χρόνια δεν θα άντεχαν;- το έβαλα δυο λεπτά στα μικροκύματα( πολύ κουλή η φωτο που είχα τότε)...και το σερβίρω!!!!

Και που θα πάει ρε αδελφές μου...δεν θα ωριμάσουνε; Όχι οι άντρες βρε... αυτό αγγίζει τα όρια της απιθανότητας...

"Έχω ελάχιστες βεβαιότητες στη ζωή μου, και ακόμα λιγότερες στις φιλοσοφικές και επιστημονικές μου απόψεις.
Αλλά, μην μου αγγίξετε τον Δαρβίνο μου. Α, η εξέλιξη μέσω της φυσικής επιλογής είναι από τις λίγες ασφάλειες που έχω στον μάταιο τούτο κόσμο.
Δεν θα ξεχάσω τη χαρά μου, όταν ο οδοντίατρος μου με διαβεβαίωσε ότι δε θα βγάλω φρονιμίτες. Προφανώς οι πρόγονοι μου κατέβηκαν γρηγορότερα από τα δέντρα από αυτούς τους πληβείους, που οι πρόγονοι τους καθυστέρησαν κάποιες εκατοντάδες χρόνια. Άρα και γαλαζοαίματη, αριστοκράτισσα, με τη βούλα.

Ότι δεν χρειάζεται εξελικτικά εκφυλίζεται και τελικά παύει να υφίσταται.

Εκατομμύρια ώρες έχουν ξοδευτεί σε γυναικοκουβέντες με προσφιλέστατο θέμα την ανεπάρκεια των ανδρών, χιλιάδες όρκοι μεταξύ απελπισμένων, έξαλλων ή προδομένων γυναικών έχουν κατατεθεί στο αρχείο του Ύψιστου.

Και προφανώς ο Karim Nayerna, φύλακας άγγελος όλων αυτών των πληγωμένων θηλυκών, άκουσε τους λυγμούς μας.

Εκεί στο θλιβερό Newcastle, βρήκε τον τρόπο να σας εξαφανίσει αρσενικά μου. Να σας εκφυλίσει. Σαν τους ανύπαρκτους φρονιμίτες μου. Με τον πιο πανούργο τρόπο, παίρνει το αίμα και τα δάκρυα δισεκατομμυρίων θηλυκών συντροφισσών μου πίσω.

Δημιούργησε πρώιμα σπερματοζωάρια από θηλυκά βλαστοκύτταρα.
Δηλαδή οδεύουμε ολοταχώς προς την αυτογονιμοποίηση.
Δηλαδή, θα τεκνοποιούμε μόνες μας. Και όχι μόνο αυτό. Αλλά επειδή διαθέτουμε μόνο το χρωμόσωμα Χ, θα γεννάμε μόνο κορίτσια.

  • Για όσες φορές περιμέναμε πάνω από τη συσκευή του τηλεφώνου, που δεν χτύπησε.
  • Για όσες φορές ξοδέψαμε ένα μηνιάτικο στο Hondo και στον Αεράκη, αλλά το Filmnet είχε Ολυμπιακό.
  • Για όσες φορές είχατε συνέλευση, meeting, επαγγελματικό δείπνο ή η μαμά σας είχε ανεβάσει πίεση
  • Για όσες φορές το κινητό σας ήταν κλειστό, δεν είχε μπαταρία, σήμα, δικτυο...
  • Για όσες φορές κοιτάξατε το καστανοκόκκινοχρυσοχαλκομες μαλλί μας, αξίας 3 ωρών και 200 ευρώ, και είπατε το κλασικό «πως έγινες έτσι;;;»
  • Για όσες φορές το βλέμμα σας , περνούσε από πάνω μας, χωρίς να μας ακουμπήσει, για να εστιάσει στην απέναντι δίμετρη
  • Για όσες φορές μας κορναρατε φωναζοντας «κάτσε μωρή χαμούρα σπίτι σου, που πας με το φέρετρο;;»
  • Για όσες φορές αφού συμβουλευτήκαμε τσελεμεντέδες, μαμάδες, Μαμαλάκηδες και Βέφες, και εκεινον με τις αγγινάρες baby, μεγαλουργήσαμε ανακατεύοντας πεσκανδρίτσες με φυτά που μόνο μάγοι άγριων φυλών γνωρίζουν, και η μόνη σας παρατήρηση ήταν ότι πεθυμήσατε τα γεμιστά της μαμάς σας
  • Για όσες φορές μας είπατε ότι δεν φταίμε εμείς, αλλά να «απλά πρέπει να απομακρυνθείτε λίγο για να ξαναβρείτε τον εαυτό σας»...
  • Για όσες φορές πασαλειφτήκαμε με μεθυστικά έλαια jojoba, γιασεμί, βανίλιες, ylang ylang, ημέρες ορχιδέες και σας βρήκαμε να ροχαλίζετε
  • Και τέλος για όσες φορές μας είπατε «τι θέλεις και γκρινιάζεις συνέχεια βρε παιδί μου»

Για όλες αυτές τις φορές, τόσα πρώιμα σπερματοζωάρια θα παρασκευάσει στο εργαστήριο του στο θλιβερό Newcastle, ο Karim Nayerna.

Και που θα πάει βρε; Δεν θα ωριμάσουν τα πρώιμα;
Και εν πάση περιπτώσει, είναι ασύγκριτα μεγαλύτερες οι πιθανότητες, να ωριμάσουν τα ρημάδια πριν ωριμάσετε εσείς."

Υ.Γ. η παρακάτω φωτό ...Δώρο για την ημέρα. Μπας και μάθετε τίποτα,να κάνουμε ...δουλειά, .... ώσπου να ...ωριμάσουν τα ....άλλα, δηλαδή!


13 σχόλια:

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΣ είπε...

Λες η Ελλάδα να είναι γυναίκα και να τη λένε Μαίρη Παναγιωταρά;

Χρόνια πολλά σε όλε τις άλλες γυναίκες.

Ανώνυμος είπε...

εσυ δεν οριζεσαι απο το αν εισαι γυναικα η οχι.
απλώς είσαι ...τρια πουλακια καθονται

katerina είπε...

Σιγά μην ειναι η Μαιρη Παναγιωταρα!Εμένα σε Σαρον Στόουν και σε βασικό ένστικτο μου κάνει.

Αυτά τα ...σε όλες τις γυναίκες" Στεργιε, ειναι που ειδε ο προστατης μας εκει στο Νιουκαστλ,και ειπε να μας απαλλαξει απο εσάς!!!!

Τι θα πει ρε φίλεσε όλες τις γυναίκες"???????

katerina είπε...

xaxaxa!!!! τι να κάνουμε Ανωνυμε, όλοι έχουμε το δικαιωμα του ...αυτοπροσδιορισμού!

kanaliotis είπε...

κατάλαβα.
χρησιμοποιήσατε όλο το χαρτί και συνεχίσατε με post.
λογικό!!!


Μα μην κάνεις έτσι. Θα γυρίσει ο καλός σου.

Ανώνυμος είπε...

ας οψονται αυτα τα πανισχυρα ενστικτα και η παγιδα που εχει μονιμα στημενη η φυση ...διαφορετικα ,ουτε χρονο ουτε χρημα θα ειχα σπαταλησει , τελος παντων χρονια σας πολλα .
γιωργος

Ο ΜΑΓΟΣ! είπε...

Τι θα γινοταν χωρις γυναικες?

katerina είπε...

Καλημέρα Καναλιώτη,
Ευτυχώς που είχαμε και εφημερίδες στο σπίτι και …βολέψαμε την έλλειψη χαρτιού!!! Αυτά τα διαδικτυακά …χαρτιά βρε παιδί μου, πολύ άχρηστα. Ένα δάκρυ, μια μύξα να μην μπορείς να σκουπίσεις…
Δυστυχώς εγω, τον Karim έπρεπε να τον γνωρίσω γύρω στα 16. Κακό πραγμα η συνηθεια, ουτε το τσιγάρο δεν μπορώ να κόψω...

katerina είπε...

Γιώργο καλημέρα,

Τα παράπονα σου στον μπουνταλά τον Αδάμ! Που …εξαπατήθηκε από τον όφη. Δεν πά να λέει ο Δαρβίνος ότι θέλει, η Εύα φίλε μου, ακόμα αντέχει να συντηρεί τον μύθο της. Δελεάζει πάντα με την …ανυπακοή, και ασφαλώς ο δρόμος για την κολαση είναι στρωμένος με καλές προθέσεις (του Αδάμ, γιατί τις προθεσεις της Ευας…τις ξερουμε και τις αναγνωριζουμε στο διαβα των αιώνων).

Ρώτα τον τώρα τον Αδαμ, τώρα που …ξέρει ο έρημος τι τον περίμενε, όχι πλευρό δεν θα έδινε, αλλά ούτε δάχτυλο. Θα τραγουδουσε ανταμα με τον Πάριο…πιο καλή η μοναξιά

katerina είπε...

Καλημερα Μαγο,
Αν με ρωτάς την προσωπική μου άποψη, για το πώς θα ήταν ο κόσμος …χωρίς γυναικες…νομιζω ότι θα ήταν καλος κ’ αγαθος, και ακόμα στην εποχή του λιθου. Αντε το πολύ να ειχατε προσδιορισει το …οφσαιντ. Αλλά ακόμα και για αυτό, αμφιβάλλω αν θα τσακωνοσαστε

kanaliotis είπε...

@Μαγο
Μαγικά θα ήταν Μάγε, μαγικά!!!

@Κατερίνα
Καταπληκτική η πρώτη εικόνα. Θα ήταν δε ιδανική αν είχε και μια τηλεόραση να δείχνει αθλητικά και τις σχετικές μπύρες.

katerina είπε...

Καναλιώτη,
αν έχεις target group να το πουλήσεις το προιόν, ή αν μπορεις να φτιάξεις πελατολογιο, να βρε καινοτομική επιχειρηματικότητα. Να φροντιζουμε και για την ...αναπτυξη!

Κουκλα ...δικαπουλη, απο πλαστικό δερματίλας, γευση, άρωμα κατα παραγγελία. Θα έχει και φωνή, που θα λεει αυστηρά και μόνο "yes MY master" σε τόνο ψιψινας, θα εχει επισης και ...ενεργειακή αυτονομία. Μπορουμε να βάλουμε και μπαταρία.

Στην καλη version του μοντέλου θα δίνουμε δωρο μια plasma και nova. Στην exrta version, 5 καφάσια μπυρες και 3 μερίδες γεμιστά ...σαν της μαμάς.

Καταθετουμε προταση στο ΕΣΠΑ;

Εδώ πουλάει ακόμα το μοντελο...πλαστικός Πρωθυπουργός, δεν θα πουλήσει η κουκλα;

kanaliotis είπε...

Εδώ πουλάει ακόμα το μοντελο...πλαστικός Πρωθυπουργός, δεν θα πουλήσει η κουκλα;

:)