Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Δεξιότητες chef μεσογειακής κουζίνας θα προτιμηθούν

Μπορεί πολλά blogs να έχουν πληροφορίες από το …πέραν αλλά συχωριανοί μου, κύριες, κύριοι και μικρά παιδιά, το έγκριτο τούτο blog έχει πληροφορίες και από το υπερπέραν.
Αξιόπιστες λοιπόν δημοσιογραφικές πηγές μου αποκαλυψαν, ότι ο Καλλικρατης- όχι συχωριανέ μου ο φίλος του Ραγκούση, τον μακαρίτη τον Καλλικράτη εννοώ, το φίλο του Ικτίνου- έψαχνε απεγνωσμένα στις ουράνιες λεωφόρους και στα καφέ στα συνεφα τον άλλο μακαρίτη τον Καποδίστρια να τον ρωτήσει τι πράμα είναι τουτο το «Καλλικρατης» και αν πρέπει να στείλει ένα πνευμα, ένα νεύμα, έναν άγγελο, κάτι τις τέλος πάντων για να ευχαριστήσει τον Γεώργιο Β’ Παπανδρέου Γ’ για την ιστορική αυτή τιμή που κάνει στο όνομα του.
Ο Καποδιστριας τον χτύπησε στην πλάτη, τον κέρασε κάτι με υψηλό αλκοολικό βαθμό και … του είπε τα καζάντια τα δικά του.

Οι δημοσιογραφικές μου πηγές από το υπερπέραν με ενημέρωσαν ότι ο Καλλικρατης αφού μούντζωσε πατόκορφα τον Ηγεμόνα και τον νεορισθέντα από αυτόν Πρωθυπουργό Ραγκούση, έκτοτε πνίγει τον πόνο του στο ουράνιο αλκοόλ. Όχι, του Καλλικρατη δεν του αρέσει το …ξινόμαυρο του Μπουτάρη, του φίλου του Μάνου, έλα...του κόμματος της ΔΡΑΣΗΣ, Ελλαδα η χωρα της ...πολιτικής λησμονιάς. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες δε, αναφέρουν ότι κυκλοφορει στα ουρανια σοκάκια και λιαδα μονολογεί… γαμώ τον όρκο του…Καλλικράτη, γαμώ.

Πριν μας απασχολήσει το γεγονός για το ποιοι θα είναι οι επόμενοι Περιφερειαρχες και Δημαρχαίοι, ας έρθουμε να κάνουμε μια προβολή στο μέλλον για το πώς θα είναι οι κάτοικοι των Περιφερειών και των Καλλικρατικών Δήμων μετά από ένα ή δυο χρονια, κάτω από την φωτισμένη πολιτική της μνημονιακής τροικας, και την διοικηση του πολυχρονεμένου Γεωργίου του Β’ και των 48 υπουργοαναπληρωτουφυπουργών του.

Επίσημη ανεργία γύρω στο 20%, υποαπασχόληση και ελαστικές σχέσεις εργασίας- σήμερα δουλεύω 3 ώρες ανασφάλιστος εδώ και μετά από δυο μέρες βρίσκω ένα τετράωρο μεροκάματο αλλού, μισθοί, συντάξεις, πετσοκομμένοι και όσο βέβαια ο Καπελέρης θα κόβει ολημερίς και ολονυχτίς βόλτες στα κανάλια να ενημερώνει την Τρέμη, τον Αυτιά και τον Χατζηνικολάου για το πώς πατάσσει την φοροδιαφυγή, η φοροδιαφυγή θα θεριεύει. Αλήθεια υπάρχει 1 (ολογράφως ΕΝΑΣ) σοβαρός επιχειρηματίας που θα συμμεριστεί τις θεωρίες του Γεωργίου του Β’ ότι οι φόροι είναι …αλληλεγγύη και θα σπεύσει να τους καταβάλει, ενόσω θα περιμένει την επόμενη περαίωση;

Είναι ποτέ δυνατόν στην χώρα των φαιδρών κυβερνήσεων ένας επιχειρηματίας να μην φοροδιαφύγει, όταν ΓΝΩΡΙΖΕΙ ότι αν πληρώσει τον φόρο θα πιάσει στασίδι για να μου απονεμηθεί ο χρυσούς σταυρός του Μεγάλου Μαλάκα, την ίδια στιγμή που ο ανταγωνιστής μου θα περιμένει να καθαρίσει με τα ψιλά μιας περαίωσης και μετά να …κάψει τα βιβλία του όπως διαλαλεί ο τελετάρχης της ανομίας;

Οι δαπάνες για την παιδεία και την υγεία έχουν ήδη πάρει τον μαύρο κατήφορο, οι δημόσιες συγκοινωνίες καρκινοβατούν και σε λίγο θα είναι συμφεροτερο να μετακινεισαι με ταξί - λογω αναδουλειας καταργηθηκε και η διπλοκουρσα, ειδες το ΠΑΣΟΚ;-από ότι με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Εδώ βέβαια γνωρίζω τι θα μου απαντήσουν οι φίλοι του Ηγεμόνος. Ποδήλατο…
Και εδώ θα γίνω ΕΞΑΛΗ, εδώ μου πατάτε τον κάλο ηγεμονοφίλοι. Ζω σε ένα Δήμο που έφτιαξε ποδηλατοδρόμους χωρίς να ρωτήσει κανέναν παρα μόνο τους ...εργολάβους, και που αφού ξοδεύτηκαν εκατομμύρια από τα δημοτικά τέλη που χρυσοπληρώνω, δεν έχω δει 1 (ολογράφως έναν) άνθρωπο- ποδηλάτη να τον χρησιμοποιεί. Ρε μια μαμα έστω, να μαθαινει ποδήλατο με τρεις ρόδες στον μικρό Γιαννάκη.

Είναι επίσης μάταιο να μιλήσω για τον πληθωρισμό που σπάει το φράγμα του 6% και που …ω, κοιτά το θαύμα, δεν μπορούν λέει να κατανοήσουν οι οικονομολόγοι της τρόικας γιατί δεν απορρόφησαν τους τεράστιους έμμεσους φόρους οι έμποροι.
Να μιλήσω για τα λουκέτα και τα κανόνια; Να μιλήσω για το ότι όποιος έχει 5 δεκάρες ή τις σηκώνει για να βιοποριστεί ή τις βγάζει έξω. Τις παίρνει και φεύγει, τόσο απλά. Και όχι ΗΛΙΘΙΕ Σαχινίδη, δεν θα τις διπλοφορλογησεις, αντίκειται στην Κοινοτική Νομοθεσία.

Τι θα κάνει λοιπόν ο ..καλός Περιφερειάρχης και ο ...καλός Δήμαρχος του μνημονιακού μέλλοντος μας;

Θα οργανώνει λαϊκά συσσίτια, θα οργανώνει τις ομάδες των μαθητών που θα πηγαίνουν να κόβουν ξύλα για να θερμάνουν τις αίθουσες των σχολείων- στην ανάγκη θα κάψουν και τους …διαδραστικους πίνακες-εμείς πάλι θα κάψουμε τον …εθνικό προμηθευτή των διαδραστικών πινάκων- θα λύνει τις διαφορές των ασθενών για το ποιος από τους 5 θα χρησιμοποιήσει την μια σύριγγα και ποιος από τους 8 ασθενείς θα πάρει τον έναν όρο.

Σε αυτή λοιπόν την κατάσταση, με καλεί ο Γεώργιος Β’ Παπανδρέου Γ’ και τα γνωστά ακροδεξιά αλλά και … «αριστερά»(αιδώς Αργείοι!!!) δεκανίκια του να επιλέξω με αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά.
Ωραία λοιπόν… σε όλους αυτούς που αντικατέστησαν τον όρκο τους στο Σύνταγμα με τον όρκο τους στο Μνημόνιο και με την όποια παπάρα του όποιου Σχεδίου Καλλικράτη, Ξενοκράτη, Εφιάλτη, ας μου πουν ποια από τα κατωτέρω προσόντα διαθέτουν για να μπορώ και εγώ ο πολίτης να επιλέξω.

Ας μου καταθέσουν τις δεξιότητες τους για το ποιος οργανώνει καλά συσσίτια (δεξιότητες chef μεσογειακής κουζίνας θα προτιμηθούν), ποιος οργανώνει καλύτερα συνεργεία κοπής ξύλων στο βουνό, ποιος μπορεί να οργανώσει την …αυτομόρφωση των μαθητών, ποιος μπορεί να οργανώσει την …αυτοθεραπεια των ασθενών, ποιος μπορεί να οργανώσει τις ..σεμνές τελετές της κηδείας των συνταξιούχων. Να τον ψηφίσω ρε παιδί μου με ….αυτοδιοικητικά κριτήρια…

Αλλά μέχρι τότε, το μόνο που έχετε λαμβάνειν από εμένα είναι ένα και μόνο, με όλον το σεβασμό στον Καλλικράτη(τον αποθανόντα εννοώ) . Φτου σας ξεφτιλισμένοι Νενέκοι! Φτου, να μην σας…ματιάσω.


Υ.Γ. Αγαπητέ τ. συνήγορε του ...Τραπεζίτη, και νυν υποψηφιε Δήμαρχε της Αθήνας, στην σημερινη σας μάζωξη συνιστώ να μοιράσετε στο χριστεπωνυμο πλήθος σας ...αυτό, έτσι σαν την καλυτερη απαντηση τους πολίτες ...που σεβεστε, Αυτο είναι η απαντηση για το μέλλον τους, αν ψηφισουν εσάς και τους ομοίους σας.


Υ.Γ.2 Ευτυχώς οι μετανάστες έχουν την υφυπουργό , κ. Αννα Ραγκουση- Νταλάρα να επιληφθεί της καταστασης τους και βρισκονται σε καλυτερη μοιρα απο εμάς. Αν αυτος ο κολοσος της πολιτικής προλάβει να μεγαλουργησει στα θεματα μεταναστευτικής πολιτικής, θα ασχοληθεί και με την δική μας ...μοιρα. Αλήθεια, αυτη δεν ειχε- σαν την άλλη γιγαντιαια πολιτική παρουσία την κ. Γκερεκου-, κάτι ...φορολογικές ατασθαλίες που ειχε αναλάβει με το αζημιωτο να ...περαιωσει και να διεκπεραιώσει η Κυβερνηση Σημιτη και ο εκλεκτός κ. Πανταγιάς; Θα μου πεις εδώ ...δεν ξερω, δεν ειδα, δεν άκουσα, δεν απαντώ για τον Τσουκάτο, σιγά μην θυμηθούμε και τον Πανταγιά τώρα.

14 σχόλια:

celin είπε...

ΩΧΟΥ,ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΓΣΕΕ ΠΟΥ ΨΕΛΛΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΓΙΑ 20% ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΟ 2011.

Εδω βγηκε ο Παπακων/νου κ ειπε οτι οι αγορες πια μας βλεπουν με θετικο ματι!Αυτα ειναι που μετρανε.
Αλλωστε δεν υπαρχει ουδεις λογος ανησυχιας,ακουω στις ειδησεις οτι η τροικα δηλωνει πως αν ακολουθηθει πιστα το μνημονιο,δε θα μας παρατησει στη ληξη της τριετιας.
Αντιθετως,θα μεινουν εδω μαζι μας,να μας βοηθησουν κ μετα...
Ενα,δυο,πολλα μνημονια.

ΥΓ Τη Πελεκη την ακουσατε;
χαχαχα!!τι πλακα εχει οταν βγαινουν τα μαχαιρια μεταξυ συνενοχων,πρωην κολλητων!!Ο αντρας της δεν ελεγε οτι για τον Καραμανλη ειναι διατεθειμενος να αυτομαστιγωθει στο Συνταγμα;

αυτος ο Αλαβανος,που απο το 2005 ειχε πει οτι η Κυβερνηση λειτουργει με ορους Σικελικης μαφιας,τι ονειρο να ειχε δει αραγε....

monahikoslikos είπε...

Νομίζω κι εγώ πως σήμερα είσαι υπερβολίκή Κατερίνα.
Άκουσα με τα αυτιά μου το νομπελίστα (Νόμπελ χειρότερου μαθητευόμενου μαγου) Γιώργο Παπακωνσταντίνου να λέει πως το 2011 η Ελλάδα θα βγεί να δανειστεί από τις αγορές και να αποκλείει οποιαδήποτε αναδιάρθρωση του χρέους.
Γιατί όπως σωστά σκέφτηκε ο άνθρωπος με την περαίωση θα χάσει το δημόσιο που έχει λαμβάνειν κάποια δισεκατομμύρια από τους φορολογούμενους.
Αν λοιπόν κάνουμε κάτι αντίστοιχο και με το χρέος θα χάσουν οι τράπεζες δανειστές μας κάτι που δεν το θέλει ούτε ο Θεός ούτε ο ΓΑΠ.
Και η δυό (Θεός και ΓΑΠ) προτιμούν την κρίση να πληρώσει η φτωχολογιά.

Και για να συμφωνήσω και κάπου μαζί σου θα πω κι εγώ "Φτου σας ξεφτιλισμένοι Νενέκοι! Φτου, να μην σας…ματιάσω."

koulpa είπε...

χαχα πολλοι σκανδαλιστίκαμε με τη συνέντευξη του γιωργάκι βλέπω.. καλά αυτό με τη φορολογία κορηφαίο.. σαν να πιέζω τους πελάτες μου να πληρώσουν για δουλειές που δε τους έκανα.. και τους έφαγα και πολλές φορες τις προκαταβολές.. :):)
την καληνύχτα μου και καλό φθινόπωρο :):)

poexania είπε...

Τον εργάτη λάστιχο οι αγορές είναι φυσικό να τον βλέπουν με καλό μάτι Celin.

Ρίξτε αν θέτε μια ματιά και εδω

http://poexania.wordpress.com/2010/09/10/%CF%86%CF%84%CE%B9%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%AD%CF%84%CF%81%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-83%CE%B7-%CE%B8%CE%AD/

poexania είπε...

Τπόψην το παραπάνω άρθρο περιέχει βρωμόλογα,

όχι δομημένα όμως!

Σκορπινα είπε...

Να σου πω, δεν αφήνεις τις βαριές κουβέντες να παίξεις ένα παιχνιδάκι?Σε κάλεσα να παίξεις!Έλα να δεις!

fanis panagiotopoulos είπε...

Πολύ μαυρίλα και πολύ χάος στις προβλέψεις της συγγραφέως για το μέλλον!
Ανεργία, πείνα, σεισμοί, λοιμοί και καταποντισμοί!

Να μου πείτε κι εμένα που & πότε σας κάνουν τα φροντιστήρια καταστροφολογίας να έρθω να παρακολουθήσω κανένα να γελάσω! Το γέλιο το έχουμε όλοι ανάγκη αυτό τον καιρό (το γελοίο πάλι, όχι).

Δεν θα μπω στον πειρασμό να χρησιμοποιήσω στοιχεία, όπως π.χ. ότι στην χειρότερη καμπή της οικονομίας στη χώρα μας σήμερα, η ανεργία είναι στο 11,8%, με μέσο ευρωπαϊκό όρο το 10,5%... αφού το παραμύθι της καταστροφής που έχετε χτίσει στα μυαλουδάκια σας, δεν μασάει από τέτοια!

Αλλά ρε παιδί μου είναι τουλάχιστον ντροπή να βάζει κανείς το προσωπικό του συμφέρον πάνω από το συλλογικό, χρησιμοποιώντας ξεδιάντροπα τόσα πλαστά επιχειρήματα για να πολεμήσει τη μόνη κυβέρνηση που κάνει κάτι για να αλλάξει επιτέλους η σάπια Ελλάδα. Καταλάβετε ότι ο λαός στηρίζει το Γιώργο Παπανδρέου. Ανοίξτε λίγο τα μάτια (απλά λιγάκι) και δείτε πιο πέρα από τη μύτη σας! Για την Ελλάδα ρε γαμώτο! :)

poexania είπε...

Τα φροντιστήρια καταστροφολογίας τα κάνουν παντού στη χώρα, αρκεί να ανοίξεις λίγο τα μάτια σου.

Μέγας δικτά... ε διδάκτωρ σε αυτά είναι ο πολυαγαπημένος σου Γιώργος-Γιωργάκης.

Δεν ξέρω εσύ σε ποιά χώρα ζείς, ίσως ζείς και στον πλανήτη του avatar σου, πάντως στην Ελλάδα, εκτός απο την ανεργεία, υπάρχει η ημιαπασχόληση, η ανασφάλιστη εργασία, τα μεροκάματα 1-2 φορές τη βδομάδα, οι ωρομίσθιοι και τα λοιπά.

Το ζήτημα λοιπόν, δεν είναι μόνο το πόσοι δουλεύουν, αλλά και κάτω ύπο ποιές συνθήκες και περιστάσει δουλεύουν.

Τα υπόλοιπα που λες είναι οδοντόπαστα στον οδοστρωτήρα των νεων μέτρων, δεν περνούν σε μας.

celin είπε...

Φανη Παναγιωτοπουλε,μια που επισημαινεις την αναγκη να γελαμε,επισημανση που με βρισκει 100% συμφωνο,
προτεινω σε ολους να μπουν εδω,
http://papandreou4president.blogspot.com/
στο ενα απο τα 3 ιστολογια σου,να θαυμασουν την αμεροληψια,την ουδετεροτητα κ την ελλειψη φανατισμου εκεινου που ειρωνευεται αναζητωντας τα φροντιστηρια καταστροφολογιας μας!!!

Παπανδρεου for president λοιπον!
you want it,you got it!

Δε ξερω αν εισαι κομματικο στελεχος η απλως ενας σκληροπυρηνικος ψηφοφορος,
παντως εγω δε πιστευω στο διαλογο με βαμμενους ταλιμπαν,οποιουδηποτε χρωματος.Ειδικα οταν αυτοι κιολας δε δηλωνουν ταυτοτητα,απλως σκανε μυτη κ ειρωνευονται λεγοντας ανακριβειες.
Η πρασινη ΓΣΕΕ λοιπον μιλαει για 20% ανεργια το 2011.
Οποιος κυκλοφορει εξω στη πιατσα,γνωριζει καλα τα δραματα που εκτυλισσονται κ τις δουλειες που χανονται.

Εμενα μου αρεσει ο διαλογος.Με απλους ψηφοφορους.Οχι τοσο με κομματικα στελεχη.Τα κομματικα στελεχη υποχρεουνται για μενα να δηλωνουν τη ταυτοτητα τους σε καθε τους σχολιο.Για να ξερουμε με ποιους εχουμε να κανουμε.

poexania είπε...

Και μιας και είπατε για γέλιο, απο την πρωσωπική σελίδα του ΓΑΠ:


Διακρίσεις:

* Περού, Λίμα - Παρασημοφόρηση από τον ΥΠΕΞ Περού κ. Allan Wagner Tizon, με τον Μεγαλόσταυρο " Ήλιος του Περού ", 31 Οκτωβρίου 2003

* ΗΠΑ, Ουάσιγκτον - Βραβείο: Υπερασπιστής της Δημοκρατίας- του Parliamentarians for Global Action Κοινοβουλευτικοί για Παγκόσμια Δράση , 17 Σεπτεμβρίου, 2003

* Ιταλία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος της Αξίας (2003)

* Ουγγαρία-Ανώτερος Ταξιάρχης του Τάγματος της Αξίας (2003)

* Βράβευση του Υπουργού Εξωτερικών κ. Γιώργου Α. Παπανδρέου με το ανθρωπιστικό βραβείο "Jackie Robinson" από United States Sport Academy (U.S.S.A.) (26 Ιουλίου 2002)

* Βατικανό-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος του Πίου ΙΧ από τον Πρέσβη της Αγίας Έδρας Mgr Paul Tabet, Εκπρόσωπο του Πάπα Ιωάννη Παύλου Β' (Αθήνα, 11 Νοεμβρίου 2002)

* Πορτογαλία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος του Infante dom Henrique (2002)

* Βέλγιο-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος του Στέμματος (2001)

* Ισπανία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος της Ισαβέλλας της Καθολικής (2001)

* Eastwest Institute 2000 Awards - Peace Building Awards . Βραβείο "Σημαίνων ανήρ του έτους 2000". Στον Υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Α. Παπανδρέου και στον Υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Ismail Cem, για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσέφεραν στην βελτίωση των διμερών σχέσεων (2 Μαΐου 2000)

* Γερμανία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος της Αξίας, πρώτης τάξεως (2000)

* Αναγόρευση σε Μέγα Σταυροφόρο του Τάγματος των Ορθοδόξων Σταυροφόρων του Παναγίου Τάφου και Απονομή του Μεγαλόσταυρου από τον Πατριάρχη της Αγίας Πόλεως Ιερουσαλήμ και πάσης Παλαιστίνης Διόδωρο Α' (30 Σεπτ. 1999)

* Σουηδία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος του Πολικού Αστέρος (1999)

* Αυστρία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος της Τιμής, πρώτης τάξεως (1999)

* Εσθονία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος του Λευκού Αστέρος (1999)

* Βραβείο του Ιδρύματος Μπότση για την "Προαγωγή της Δημοσιογραφίας, τους πολύπλευρους αγώνες του για να γίνει θεσμός του Δημοκρατικού μας πολιτεύματος η Ελεύθερη Ραδιοφωνία" (1988)

* Ισπανία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος της Πολιτικής Αξίας (1998)

* Ειδικό Βραβείο Ειρήνης και Φιλίας Αμπντί Ιπεκτσί (Ιούνιος 1997) "για τη δραστηριότητά του υπέρ της Ελληνο-Τουρκικής Προσέγγισης κατά την περίοδο 1995 - 1996, ως Υπουργού Παιδείας"

* Βραβείο από την Οργάνωση " SOS Ρατσισμός " για την προσφορά του στον αγώνα ενάντια στο Ρατσισμού και την Ξενοφοβία (1996)

* Πολωνία-Ανώτερος Ταξιάρχης του Τάγματος της Πολωνικής Δημοκρατίας (1996)

* Φινλανδία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος του Λέοντος (1996)

* Ουκρανία-Ταξιάρχης του Τάγματος του Yaroslav (1996)

poexania είπε...

Λίγα τα λόγια σου Celin για τον μεγαλόσταυρο του τάγματος του Πιου έτσι, μην έρθει εκεί και στα κάνει μαντάρα.

poexania είπε...

Και ας αναφέρουμε για ακόμη μια φορά το πιο σύντομο ανέκδοτο που ποτέ δεν παλιώνει

"λεφτά υπάρχουν"

ο κυριος αμ είπε...

Καλημέρα ,
Κατερίνα μου σ' ευχαριστώ πάρα πολύ , που μου δίνεις την ευκαιρία , μέσα από την "σελίδα" σου , να διαβάζω σχόλια κάτι τύπων , που έχουν τον τρόπο , να βλέπουν , τα θύματα μιας κλοπής του "αιώνα" να δίνουν το χέρι τους στον ληστή τους για να του εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους !

Το βέβαιο είναι , ότι , αγαπητέ φίλε , κάποια στιγμή θα μετανιώσεις για όσα τώρα λες , εκτός κι αν είσαι ΣΥΝΕΡΓΟΣ !

katerina είπε...

Ζητώ συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση.

Διαβάζω και προσπαθώ να παρακουλουθήσω όλα αυτά τα φοβερά,τρομερά και χωρίς κανένα ενδιαφερον που παρουσιάζουν τα ΜΜΕ,για τις διαφορες υποψηφιότητες των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Και άντε την εφημερίδα την σκιζεις,και άντε αρκει ένα κλικ για να αλλάξεις "σελίδα" ε,ειναι λίγοπιο ακριβό το να σπάσεις την τηλεοραση.

Είναι τόσο γελοίο το αν μιλάς για αυτοδιοικητικά κριτηρια επιλογής υποψηφίων στην εποχή της μνημονιακής κατοχής που ΕΣΚΕΜΕΝΑ οδηγησε το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ την Ελλάδα, όσο το να συζητάς σε ένα ιατρικό συμβούλιο την περιπτωση του ασθενή που ΠΕΘΑΙΝΕΙ και να εστιάζεις τη συζητηση στην πλαστική εγχειριση για την ουλή.

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ κ. Παναγιωτοπουλε.
Αν εσείς ΚΑΤΑΔΕΧΕΣΤΕ να ειστε το γραφείο τυπου του Εφιάλτη, αν εσείς ΚΑΤΑΔΕΧΕΣΤΕ να είστε ο ταμίας του Νενέκου και του Ιμπραήμ,ποια ειμαι εγώ για να σας πω ότι η Ιστορία έχει αποφανθεί για τους συνεργάτες των γερμανοτσολιάδων.

Αλλά θα το πω ΑΚΟΜΑ μια φορά. Τολμηστε κ. Παναγιωτοπουλε να βγάλετε την κουκουλα του πατριωτη και αναδειξτε αυτο ακριβώς που ειστε. Είτε παντελώς εκτός τόπου, χρονου και εποχής,ειτε ένα κομματοσκυλο που θα ξεπουλαγε τα πάντα προκειμένου να προσκομησει το κατι τις του απο την εξουσια. Ότι κι απο τα δυο να συμβαινει,προσωπικά με αφηνει παγερά αδιάφορη. Σας ευχομαι απλά,μιας και με ...τιμάτε με την παρουσία σας, τα προσωπικά σας κερδη να ειναι πολλά. Ξερετε κ. Παναγιωτοπουλε,χειροτερο απο τοςυ μπιστικους του Νενέκου,ειναι οι φτηνιαρηδες μπιστικοι.

Καλημέρα παιδιά,τα λέμε.