Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Επιτέλους κάποιος πάει φυλακή

Επιτέλους η σοσιαλιστική Κυβέρνηση του Γεωργίου Β' Παπανδρέου Γ', θα υλοποιήσει μια από τις εκατοντάδες προεκλογικές της εξαγγελίες. Να πάει κάποιος φυλακή.

Το σκέφτηκε από εδώ, το μέτρησε από εκεί, κάτι Τσουκάτοι, κάτι Μαντέληδες, δεν έδειξαν και μεγάλη προθυμία για βραχιόλια. Άσε που άμα τους παραζορίσουν μπορεί να κελαιδήσουν και για άλλους ...συνάδελφους τους σε κάτι Κυβερνήσεις Σημίτη που όλοι θέλουν να ...ξεχάσουν, και δεν είναι ώρα τώρα η ώρα να θιγεί η εικόνα της Κυβέρνησης «Πνεύμα και Ηθική».

Ο Καραμανλής πάλι, που θα ήταν μια εξαιρετική περίπτωση φυλακισμένου δεν τους βγαίνει, και ...μεγάλο το ζόρι για μια Κυβέρνηση που έχει τον λαό κορώνα στο κεφάλι της και θεωρεί τις προεκλογικές της δεσμεύσεις συμβόλαιο τιμής.

Ε, ήρθε η ώρα για να ικανοποιηθεί ΚΑΙ αυτή η προεκλογική δέσμευση της ...σοσιαλιστικής Κυβερνησης του Γεωργίου Β’ Παπανδρέου Γ΄. Θα βάλει φυλακή τους φορτηγατζηδες.

Η σοσιαλιστική Κυβέρνηση του πολυχρονεμένου, αφού τους επιστράτευσε τώρα θα τους βάλει και 5 χρόνια μέσα...για ανυπακοή. Και επειδή έχουμε και ένα ζόρι με τις φυλακές, ο κολοσσός της πολιτικής ο κ. Καστανίδης- κατ’ ευφημισμόν Υπουργός Δικαιοσύνης- μας δήλωσε ΔΗΜΟΣΙΩΣ ότι ο εισαγγελέας θα εφαρμόσει τον νόμο επιλεκτικά, ίσα για ... παραδειγματισμό και ...εκφοβισμό.
Επιτέλους βρε παιδί μου... κάποιος στη φυλακή.

Συχωριανοί μου, κάθε φορά που πάω να γράψω για όλα αυτά τα τέρατα και σημεία που συμβαίνουν επι των ημερών αυτής της ...σοσιαλιστικής Κυβέρνησης, της πιο ανατριχιαστικής Πινοσετικής Δεξιάς που γνώρισε αυτός ο τόπος μεταπολιτευτικά, δεν νοιώθω πια θυμό, ούτε καν οργή. Αυτά μπορώ να τα διαχειριστώ. Νοιώθω όμως τέτοια ναυτία, τέτοια αηδία, τέτοια ΑΝΑΓΟΥΛΑ που αυτή πραγματικά δεν μπορώ να την διαχειριστώ.


30 σχόλια:

Swell είπε...

Αυτά γράφεις Κατερίνα μου για αναγούλες και ο ΓΑΠ δηλώνει στο Bloomberg ότι οι τουρίστες πρέπει να έρχονται στην Ελλάδα, γιατί έχουμε τη μεσογειακή διατροφή! Και αναγουλιάζουν όλοι...

katerina είπε...

Αχ,Swell το είδες το video που τον κράζει η εκφωνητρια του Bloomberg;

Γαμώτο δεν μπορώ να πιστεψω ότι κάπιος τόσο ηλιθιος οσο ο Γιωργος μπορεί να ειναι τόσο σατανικα μακιαβελικός. Αυτη η ...αναρώτηση θα με σκοτωσει.
Προφανώς ο Γιωργος ειναι το ηλιθιο χλωμό προσωπο. Όποτε καταφερει να ξεφυγει απο την αυστηρη εποπτεια...πριγκηπαδελφών και λοιπών Παμπουκηδων την ...αμολάει την μαλακία του.

monahikoslikos είπε...

Αν Κατερίνα ο ΓΑΠ είναι τόσο ηλίθιος όσο δείχνει εμείς (με την έννοια του λαός -όχι εγώ φυσικά) που τον ψηφίσαμε και τον κάναμε πανίσχυρο πρωθυπουργό πόσα κιλά ηλιθιότητας κουβαλάμε?

Υ.Γ: Με την ευκαιρία που ανοίγουν οι φυλακές για τους φορτηγατζήδες μπας και ξέρεις τι σχέση έχει ο νταλικιέρης Τζωρτζάτος με τον συνεπώνυμό του ισοβίτη της 17Ν?

Xavier είπε...

Άντε μπράβο. Φορτηγατζήδες, πρεζάκια, πόρνες, φοροφυγάδες (...), να χτιστούν και μερικές επιπλέον μεγάλες φυλακές στη χώρα, να ανασάνει και ο κατασκευαστικός τομέας!

stefanos είπε...

ΑΑΑΑΑΑΑααααααα....
Πάλι παραλήρημα!
Σε λίγο θα θεωρήσω ως ύποπτη τη μανία σου με τον ΓΑΠ...

Άναυδος είπε...

Ζήτω ο ΓΑΠ.
Είναι ο καλύτερος πρωθυπουργός μακράν. Πρώτα ο πολίτης. Τόπο στην πρόοδο και στον ανθρωπισμό.

...

Αν σας έπεισα, πρέπει να ανησυχήσετε σφόδρα.

Θανασης Ξ. είπε...

Δεν θα γράψω 'χούντα είναι θα περάσει' έτσι από σεβασμό στην ιστορία του τόπου...

Στέργιος είπε...

Εγώ συμφωνώ.

Νομίζω πως αν βάλει η κυβέρνηση τους φορτηγατζήδες φυλακή στην ουσία κτυπάει τη βάση του κεφαλαίου σαν αντικαπιταλιστική που είναι! Ξέρετε οι φορτηγατζήδες είναι στην ουσία μικρομέγαλο κεφάλαιο (η βάση του κεφαλαίου δηλαδή) με μεγάλα προνόμια και σε μια σοσιαλιστική κοινωνία αυτό είναι ντροπή.

Αν τους βάλει φυλακή θα φοβερίσει και το μεγάλο κεφάλαιο και δεν θα τολμά να απολύει ή να κάνει κομπίνες, μίζες κλπ.

Πολλαπλά τα οφέλη.

Μόνο λίγο με προβληματίζει ποιος θα μαζεύει τα λύματα που θα ξεχειλίσουν σε όλο το λεκανοπέδιο. Έμαθα ότι στου Μαξίμου τα συγκρατούν με το ζόρι (όλοι τα κρατούν και ζορίζονται αλλά μέχρι πότε;;;) και δεν αποκλείεται να εκκληθεί το μεθάνιο μαζί με τα όλα του σε όλη τη χώρα….

akrat είπε...

τι να πει κανείς...

ότι είμαστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ που 30 χρόνια αντισταθήκαμαι στο κελάιδισμα τυ θα..θα..θα

poexania είπε...

Στέφανε, και αυτή η μανία του ΓΑΠ εναντίον του Ελληνικού λαού ύποπτη ειναι.

Ανώνυμος είπε...

παντως ρε κατερινα η ικανοτητα τους (των "προστατων" εννοω) να βρισκουν και να προωθουν καθε φορα και τον καταληλο ανθρωπο ΓΑΠ ,καραμανλη κλπ ειναι φοβερη! καλο μεσημερι γιωργος-λευκαδα

aldebaran είπε...

Μη μου τον Γιώργο τάραττε.
Θα συνειδητοποιήσει καμιά μέρα ότι άλλο κράτος και άλλο ΜΚΟ και θα πάθει κανένα σοκ.
Είναι εκπληκτικό το πόσο άσχημα μπορεί να φερθεί στην χώρα του ένας κομπλεξικός "φραγκόδουλος".
Πόσο εύκολα και σκληρά στρέφεται κατά των συμπατριωτών του τασσόμενος αναφανδόν με το μέρος οποιουδήποτε πλην των ομοεθνών του.
Αχ αυτην η γ......νη η πολιτική ορθότητα που βγάινει από το....ορθόν.

yannidakis είπε...

παρα τη δοση ειρωνειας σου θα πρεπει να σημειωσουμε αντικειμενικα δυο πραγματα.
Αφενος επιθυμουμε να δουμε πολιτικα προσωπα στη φυλακη, αφετερου η Ελλαδα δεν πρεπει να χωριζεται στη μεση απο αγροτες ή φορτηγατζηδες.
Κι αν καποιοι οραματιζονται κατι τετοιο, τοτε η φυλακη, ειναι, μια λυση :[

katerina είπε...

Φίλε μου Λύκε το...έπιασα το υπονοούμενο. Να πω ότι έχεις άδικο; Μακάρι να μπορούσα

Όχι, δεν έχω ιδέα τι σχέση έχει με τον Τζωρτζάτο της 17Ν. Αλλά ελπιζω στα ...γονίδια.

katerina είπε...

Μα Xavier ξαναπέστο.
Δεν θυμάσαι που πάλευε ο Γεώργιος και τα ανδρείκελα να μας πείσουν ότι στα κινεζικά η λέξη crisis και η λέξη opportunity ταυτίζονται. Εμεις την κρίση, οι κατασκευαστές φυλακών(πάσης φύσεως ...φυλακών) την ευκαιρία.

katerina είπε...

Στεφανε να το προσέξεις. Όταν έχει πάψει να σε τρομάζει το τέρας σημαίνει πολύ απλά ότι πια του μοιάζεις.

Εμένα ΕΥΤΥΧΩΣ το ΤΕΡΑΣ κυριολεκτικά με τρομοκρατεί. Και ελπίζω ότι τα τέρατα θα με τρομοκρατούν ΠΑΝΤΑ.

katerina είπε...

Όχι Άναυδε, όπως εξήγησα και παραπάνω στον Στέφανο, τα τέρατα με τρομοκρατούν όσο ακριβώς τα σιχαινομαι.

Και πάνω απο όλα αποευγω με κάθε τρόπο να τα συναστρεφομαι και να τα συνηθιζω.

katerina είπε...

Ρε Θανάση, όταν το άκουσα στο ραδιόφωνο δεν το πίστευα.
Αργά χθες είδα το κανάλι της Βουλής, όπου στην επιτροπή εξηγούσε ο ΚαστανΊδης ...ότι ο νόμος της Χούντας, είναι δυσκίνητος και γραφειοκρατικός, και τον έκανε λίγο πιο ...λειτουργικό. Θανάση σου το μεταφέρω επι λέξει Ανατρίχιασα ρε Θανάση. Μα τω Θεώ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ.

katerina είπε...

Στέργιε έτσι και μας κλάσει ο Παγκαλος, θα εξατμιστούμε. Τύφλα να έχει η βόμβα στη Χιροσίμα. Σημερα διαβασα κάτι πολύ καλό .
«ACHTUNG! Και εάν δεν οι Φορτηγατζήδες δεν πειθαρχήσουν θα εκτελεστούν 100 άρρενες κάτοικοι της Μαλακάσας για αντίποινα.»

katerina είπε...

Γεια σου akrat!

katerina είπε...

Poexania, οι χειροκροτητές είναι ευλογημένο είδος για τις τυραννικές και φαύλες εξουσίες..

katerina είπε...

Λοιπόν Γιώργο, διάβαζα το καλοκαίρι ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο, το οποίο είχε γραφτεί από έναν συμφοιτητή -στη στρατιωτική σχολή-του Γεωργίου Παπαδόπουλου. Έλεγε λοιπόν, ότι ο Παπαδόπουλος επελέγη από τους Αμερικάνους μετά από ενδελεχή έλεγχο των στρατιωτικών της φουρνιάς του, που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν σαν δικτάτορες. Περιέγραφε τον Γιώργο Παπαδόπουλο σαν έναν εξαιρετικά ευφυή μανιοκαταθλιπτικό που είχε τεράστια εμμονή με τον Κομουνισμό. Αντιμετώπιζε τον κομουνισμό σχεδόν μεταφυσικά, κάτι σαν δαίμονα. Θεωρουσε εαυτό ταγμένο να τον ...εξολοθρευσει.

Περιέγραφε στο βιβλίο,σε ποσα ψυχομετρικά τεστ-εξαιρετικά προηγμένα για εκείνη την εποχή, τον υπέβαλλαν, και πόσο ελέγχθηκε για τις συμπεριφορές του αλλά και για το πως θα του ασκηθεί ο ασφυκτικός έλεγχος χωρίς όχι μονο να αντιδράσει αλλά να ντοπάρεται ακόμα περισσότερο. Εξαιρετικά ενδιαφέρον βιβλίο, δεν ξερω αν κατά βάθος ήθελε να τον ...αθωώσει, αλλά οι διαδικασίες που περιεγραφε και για την επιλογή αλλά και για τον έλεγχο ήταν εξαιρετικά εντυπωσιακές.

Γιωργο μου οι προστατες ήταν πάντα καλοι τεχνοκράτες. Δε αφήνουν πολλά στην τύχη.

katerina είπε...

Aldebaran μου καλησπέρα.
Λοιπόν αυτό το comme il faut, αυτός ο πολιτικός καθωσπρεπισμός της απέραντης ηθικολογίας, είναι το πιο χαρακτηριστικό των μεγαλύτερων απατεώνων. Άλλωστε το καταφύγιο όλων των πατριδοκάπηλων είναι η λέξη ...Πατρίδα. Όπως και όλων των ανηθικων η ηθικολογία.

katerina είπε...

Φίλε Γιαννιδάκη,

ΠΡΩΤΟΝ: μακριά από εμένα να δω τον οποιονδήποτε στη «φυλακή». Είναι το τελευταίο που με απασχολεί. Διαφωνούσα άλλωστε ΠΑΝΤΑ με τις ηθικολογικές λογικές που παλεύουν να διαστρέψουν πολιτικές ευθύνες και κατ’επεκταση με όλες αυτες τις λογής λογής εξεταστικές ένθεν κακείθεν. Για εμένα οι πολιτικές ευθύνες είναι οι σημαντικές παράμετροι της πολιτικής ζωής, τα άλλα με αφήνουν παγερά αδιάφορη.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ και σημαντικότερο. Όταν μια Κυβέρνηση, κατ’ αρχάς εφαρμόζει ένα χουντικό νομο, αυτον της επιστράτευσης, και μετα επειδή δεν τον βρισκει και πολύ ...λειτουργικό ή της πέφτει λίγο γραφειοκρατικός, τον αναπροσαρμόζει επι το βολικώτερο, και μάλιστα την ώρα της κινητοποιησης, αυτου του ειδους την καταστολή στο δικό μου το χωριό την λέμε ΦΑΣΙΣΜΌ.

Και ξερεις φιλε μου, ο φασίστας δεν ειναι ποτε επιλεκτικός. Μια φορά φασίστας...πάντα φασίστας. Ειναι να μην ανοιξει η πληγή, είναι να μην περάσουν τετοιες λογικές,ο επόμενος θα εισαι εσυ.

Μίλα τωρα, φώναξε τωρα, στήριξε τώρα, μετα θα είναι παρα πολυ αργά. Η όρεξη του φασίστα που δεν βρίσκει αντισταση γίνεται μια τεραστια καταπακτή που θα σε καταπιεί και εσένα που τωρα τον ζητωκραυγάζεις.

poexania είπε...

Γιαννιδάκη αντί να δέχεσαι την καραμέλα των καναλιών ότι τάχα οι διαμαρτυρόμενοι κόβουν την Ελλάδα στη μέση, σκέψου τι έχουν σκοπό να κάνουν στην Ελλάδα, δηλαδή στους Έλληνες εκείνοι που υποτίθεται πως την κυβερνούν και εκείνοι που πραγματικά την κυβερνούν.

Φωνή λαού οργή θεού όπως λένε, και επειδή μια χώρα με κατοίκους που πεινάνε και επενδυτές που ευημερούν δεν αξίζει καν να λέγεται χώρα, ας αντισταθούμε όσο περισσότερο μπορούμε στο όραμα που έχουν εκείνοι για την ελλάδα(που είναι εφιάλτης για τον ελληνικό λαό) και που πασχίζουν να το κάνουν πράξη ζητώντας μας να τους παραδώσουμε τα πάντα και ας ενωθούμε σε μια γροθιά και οι φορτηγατζήδες και οι μικρομαγαζάτορες και οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι άνεργοι για να κόψουμε και να ράψουμε την Ελλάδα στα δικά μας μέτρα και όχι στα δικά τους. Το ίδιο βέβαια πρέπει να κάνουν και οι υπόλοιπες ευρωπαικές χώρες.

Άναυδος είπε...

Τέσσερις γραμμές έγραψα ο άθλιος, και διάβασες τις τρεις. Ή μήπως την μισή απο την πρώτη και αποφάσισες που το πάω;

katerina είπε...

Αναυδε καλημέρα. Ασφαλώς και τις διάβασα όλες τις γραμμές,ίσως η απάντηση μου στο σχόλιο σου δεν ήταν σαφής.

Λέω... ευτυχώς συμφωνα και με την δική σου διαγνωση που ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ, δεν πειθομαι απο το "Ζήτω ο ΓΑΠ.
Είναι ο καλύτερος πρωθυπουργός μακράν. Πρώτα ο πολίτης. Τόπο στην πρόοδο και στον ανθρωπισμό." ,και αυτο σημαινει ότι δοξα να έχει ο Γιαραμπής,ειμαι ακόμα καλά.

Δεν καταλαβαίνω που "διαφωνουμε". Μάλλον πουθενά,απλά η γραφή στερείται άλλων εκφραστικών μέσων. Όποτε ...αναδιατυπώνω την απάντηση μου

Δόξα στα Ύψιστα είμαι ακόμα καλά μιας που το τερας ακομα με τρομάζει. Δόξα στα Υψιστα που το δικό μας το μυαλό δεν έχει μπει στο πλυντηριο της δικής τοςυ γυρολογικής πολιτικής.

Την καλημέρα μου.

Στέργιος είπε...

Πως γίνεται μερικοί να βλέπουν ότι κόβεται η χώρα στη μέση από φορτηγά, αγρότες, ναυτεργάτες που χάνουν το ψωμί τους και να μη βλέπει ότι «κόβεται» η κοινωνία κυριολεκτικά στη μέση μεταξύ πλούτου και φτώχειας, σφυρίζοντας αδιάφορα. Οι κομμένοι και βυθιζόμενοι στη φτώχια του φταίνε. Ή μήπως μαζί με τους πλούσιους τρώνε και τη φτώχεια και τον πλούτο; Ε αυτό ξεπερνά και τον Πάγκαλο.

Κατερίνα, μη βάζεις ιδέες στον Πάγκαλο!!!!

Στέργιος

Ανώνυμος είπε...

Κατερίνα, καλημέρα και καλό μήνα.
""επιτέλους κάποιος πάει φυλακή"".
Κάνε υπομονή,σε λίγο όλοι θα είμαστε φυλακισμένοι, με την κάρτα του πολίτη, και το αστείο είναι ότι θα νομίζουμε πως είμαστε ελεύθεροι.
Μαίρη

katerina είπε...

Μαίρη μου το μυαλό μας να μπορεσουμε να κρατησουμε έξω απο τη φυλακή και όλα τα άλλα σωζονται.

Πολλά πολλά φιλιά.