Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Προς τον Πρόεδρο αθλοπαιδιών και θαλασσίων ποδηλάτων

κ. Φώτη Κουβέλη
Ενταύθα

Η λαμπρή πορεία του Νίκου Κωνσταντόπουλου ως Προέδρου (Πρόεδρος να ναι και ότι να’ναι) στον Παναθηναϊκού έληξε.
Ο κ. Νίκος Κωνσταντόπουλος έδωσε ότι …πολυτιμότερο είχε (όχι την τιμή του την είχε παραδώσει πολύ παλιότερα και ουδέποτε του επεστράφη για να μπορέσει να την ξαναχρησιμοποιήσει) στον τότε Πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή προκείμενου να αναδειχθεί στο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Ο Κ. Καραμανλής προτίμησε να στριμώξει το ΠΑΣΟΚ από την όποια ….γη και όποιο…ύδωρ μπορούσε να του πουλήσει ο κ. Νίκος Κωνσταντόπουλος που απέρρεε απο την όποια θητεία του στον Συνασπισμό, και πρότεινε για την Προεδρία της Δημοκρατίας τον Κάρολο Παπούλια.
Προφανώς όμως θεωρούσε ότι κάτι τις χρωστάει και στον Ν. Κωνσταντόπουλο και …έτσι ο Ν. Κωσταντοπουλος έγινε Πρόεδρος του Παναθηναϊκού, της αγαπημένης ομάδας του τ. Πρωθυπουργού.

Αγαπητέ κυρ Φώτη, πριν δώσετε και εσείς ότι ...πολυτιμότερο έχετε στον κ. Γ. Παπανδρέου, μάθετε τουλάχιστον τι ομάδα υποστηρίζει. Φοβούμαι ότι ο κ. Γ. Παπανδρέου δεν ενδιαφέρεται ιδιαιτέρως για το ποδόσφαιρο, και έτσι σας βλέπω Πρόεδρο καμιάς ποδηλατικής ομάδας, καμιάς ομάδας θαλασσίου κανό, ή ακόμα χειρότερα πλασιέ στατικών διαδρόμων, ποδηλάτων ή γυμναστηρίων πιλάτες.


Χωρίς την παραμικρή εκτίμηση
Κατερίνα

7 σχόλια:

poexania είπε...

Ο Παπανδρέου είναι πρόεδρος προπονητής και βασικός παίκτης της Ομάδας ΠΑΣΟΚ, με την οποία έχει σαρώσει τις κούπες. Τρελές μεταγραφές, ανασχηματισμοί, μετασχηματισμοί και άλλα τερτίπια που επικαλείται προκειμένου να μπορέσει η ομάδα του να κερδίσει το πρωτάθλημα προδοσίας και διαφθοράς. Επίσης προωθεί και μια νεα φιλοσοφία στα σπορ(όχι οτι δεν υπήρχε), ως τώρα διαμαρτυρόμασταν ότι στις ελληνικές ομάδες αγωνιζόταν ενα σωρό ξένοι, τώρα φαίνεται ξεκαθαρά ότι ακόμα και Έλληνες παίκτες μπορούν να αγωνιστούν για ξένες ομάδες εντός της χώρας τους.

Βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο έχει για προπονητηκό του ευαγγέλιο το ΜΝΗΜΟΝΙΟ, το οποίο ως νεος Μωυσής που φέρνει τις 10 εντολές, υποχρεώνει την ομάδα του, τους οπαδούς της, αλλά ακόμα και τους μη οπαδούς της να το ακολουθήσουν κατα γράμμα.

Εμ πως να το κάνουμε, η επιτυχία απαιτεί θυσίες...

You Pay Your Crisis είπε...

Κατερινα,

με μπερδευει το ζωο της φωτογραφιας. Τι ειναι; Μηπως ειναι ο καρεκλοκενταυρος;

You Pay Your Crisis είπε...

υπογραφη cynical

monahikoslikos είπε...

Δεν ξέρω γι αυτό ρωτώ, έχει μεγάλη διαφορά το ποδήλατο από το καλάμι???

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΣ είπε...

Με τέτοια ροκ κατάσταση πώς να ασχοληθείς στα σοβαρά με τη κυβέρνηση; Από πουθενά δεν πιάνεται. Το μόνο που μένει είναι το χιούμορ και η παράλληλη ενασχόληση με την οργάνωση της μάχης εναντίον της πολιτικής της. Γιατί όσο γελοία είναι η κυβέρνηση τόσο αποτρόπαια και εγκληματική είναι η πολιτική της.

Οι κυβερνήτες αλλάζουνε μα η πολιτική τους μένει. Μια πολιτική που δε γνωρίζει χιούμορ παρά μόνο τη δύναμη της ανατροπής. Το χιούμορ όμως είναι ο προπομπός της ανατροπής…

Στέργιος

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΣ είπε...

Με τρώει η απορία.

Κάθε πρωί – βράδυ θα κάνει ο ΓΑΠ καταμέτρηση στο μαντρί; Και αν του λείπει κανένα υπουργόβατο πως θα το καταλάβει; Σήμερα πήρε μυρωδιά ότι έλλειπε ο τραγο-Θόδωρας ή του το διάβασε στα βλογκ;

Θα κάνει και ομάδες για να οργανώσει εσωτερικό πρωτάθλημα;

Θα έχουν και οπαδούς χούλιγκαν;

Θα ανταλλάσσουν και «συνθήματα» μεταξύ τους; Και τι «συνθήματα»;;;

Θα φάει και τη θέση του Βαλβέρδε; Καλά του Νόμπλια δε το συζητώ!

Με τέτοια φοβερά ερωτηματικά για το μέλλον της χώρας πώς να κλείσω μάτι, κοντεύει μία τα μεσάνυχτα και δεν ξέρω που θα πάει…

Στέργιος

akrat είπε...

xaxa

καλόν...