Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε...

Καλώς σας ξαναβρίσκω!

Ε, ναι ήταν μεγαλούτσικες οι διακοπές μου αλλά είπα να είμαι και εγώ, σε κάτι Κυβερνητική. Στο μέγεθος ας πούμε των διακοπών...
Αλλά δεν είναι παιδί μου να λείψεις λίγο, κοσμογονία σ’ αυτή την χώρα επί των ημερών του Γεωργίου Β’ Παπανδρέου Γ’. Ενημερώθηκα ότι ο Μεγαλειότατος βελτίωσε σημαντικά τις επιδόσεις του στο θαλάσσιο ποδήλατο, στο κανό, στο σερφ, στην πεταλούδα, στο ύπτιο και όταν πια κουράστηκε ...μπρούμυτα γύρισε και λίγο ανάσκελα. Και επειδή είναι γνωστόν από αρχαιοτάτων χρόνων ότι «νους» υγιής εν σώματι υγιές, ανακάλυψε λέει την ώρα της κωπηλασίας και τον τέταρτο δρόμο για τον σοσιαλισμό, τον οποίον και γνωστοποίησε στους ιθαγενείς διαδικτυακώς.

Ήρθε λέει και ο Μπιμπι ο Εκδορεύς, μια τσάρκα από τα μέρη μας και σου λέει εντυπωσιάστηκε από τις επιδόσεις του Γεωργίου του Β’. Μας διαβεβαίωσε για την φιλία του και βέβαια ...δεν είμαστε εμείς φιλόξενοι! Αφίλευτο θα τον αφήσουμε τον άνθρωπο;

Και αφού ο Γεώργιος ο Β’- οι φίλοι τον φωνάζουν Φόρεστ ΓΑΠ- επελήφθη προσωπικώς όλων των παγκόσμιων προβλημάτων στα οποία και έδωσε λύση, τώρα στελεχώνει το ...cabinet του, με διαφόρους συμβούλους, για να καταλάβει γιατί στο διάβολο οι ιθαγενείς αυτού του τόπου δεν αναγνωρίζουν το μεγαλείο του. Κοινώς τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε...

Συχωριανοί μου, να εξομολογηθώ την αμαρτία μου, τα έργα και οι ημέρες του Μεγαλειοτάτου , των φίλων και βεβαίως των εντολέων του, ουδόλως με ξάφνιασαν ή με εντυπωσίασαν. Τα ...αναμενόμενα. Ούτως ή άλλως ο συνδυασμός χυδαιότητας και ηλιθιότητας που τον διακρίνει είναι τόσο εκρηκτικός, που ποιος νοιώθει πια έκπληξη για οτιδήποτε;

Όσο για το ...δυάρι (ΔΗ.ΑΡΙ.) να πω την αλήθεια δεν περίμενα και τίποτα διαφορετικό, αλλά ήλπιζα τουλάχιστον ότι η ηλικία του Φώτη Κουβέλη και των άλλων σιτεμένων ...παλικαριών, θα σώσει την αξιοπρέπεια τους, από τέτοιους κατάπτυστους εξευτελισμούς. Θα είναι τέλος πάντων πιο προσχηματικά τα πράγματα. Ματαίως... Βιάζονται βλέπεις...
Άντε κυρ-Φώτη και λοιπά δεκανίκια , ότι προλάβετε...

26 σχόλια:

cynical είπε...

Βρε βρε, καλως μας ήρθες! Και φορτσατη και ενημερωμενη περί των αθλητικων!

Λοιπον πρωινη γυμναστικη για να κρατιεσαι σε φορμα, και βουρ στο πληκτρολογιο!

cinderella είπε...

Σ' αγαπώ όπως πάντα! Ήρθες σε μέρα που (ξε)πουλάμε όσο όσο. Τρέξε. Μια παραλία, ένας αιγιαλός, μια λίμνη, κάτι θα βρεθεί και για σένα!
ο ΓΑΠ χαρίζει!

Υ.Γ. Κανώ μακράν την καλύτερη ευχή για να καλωσορίσω το φθινόπωρο σου. Ελπίζω οι έρωτες του καλοκαιριού...να γίνουν σχέσεις χειμώνα.
Καλώς σας ξαναβρήκα.

Yannis Zabetakis είπε...

από τα παγωμένα νερά των Στύρων...κάνοντας ψαροντούφεκο με το γιο μου...
το καλοκαίρι ζει, κουφάλα Μπαρμπαγιώργο!

όσο μας κτυπάνε, τόσο μας πορώνουν!

φιλάκια καρπουζένια

monahikoslikos είπε...

Τώρα που επιστρέφετε εσείς οι κυβερνητικοί του δόγματος "Ελλάδα δεν είναι μόνο τα νησιά" μήπως να την κάνουμε για αλλού οι ταλαίπωροι ιθαγενείς?
Απάντηση δεν έχω, μόνο υποθέσεις κάνω τόσο για το μέλλον το ημέτερον όσο κι αυτό του Φώτη που 'χει αρχίσει τα ευχέλαια μπας κι ο Κάρολος μας αφήσει χρόνους.
Θα ήτο μια αντάξια του τολμήματος, νομίζω, ανταμοιβή.

Υ.Γ Δυστυχώς όλα τα όμορφα περνούν γρήγορα... Καλό Φθινόπωρο.

Swell είπε...

Καλώς σε πίσω στις "επάλξεις". Διακοπεύοντας, έχασες και το γάμο του Νικολάου. Στον οποίο γάμο είχαν προσκληθεί ουκ ολίγα πρωτοκλασάτα στελέχη του Τζέφρυ.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΣ είπε...

Καλώς την… καλό και μαχητικό Φθινόπωρο… όπως φαίνεται.

Θα σε απολαύσουμε και πάλι….

Με αγάπη,

Στέργιος

katerina είπε...

Καλημέρα Κυνική μου. Σε αυτή τη φάση έχω ρίξει το κανό στην πισίνα και προπονούμαι. Νομιζω ότι είναι ένα πολύ καλό τυπικο προσον για να αναλάβω θέση συμβουλου στο Πρωθυπουργικό γραφείο.

katerina είπε...

Πριγκηπέσα μου, καλο χειμώνα. Μιας που το αφεντικο τρελαθηκε και ξεπουλάμε στη φτηνια, καβατζωσε εσυ μια παραλία, μια βραχονησιδα, ένα παρκο, κατι τις τελοσπάντων να ..αγοράσω εγώ μια βουνοκορφή.

katerina είπε...

Τυχερέ Γιάννη καλη σου μερα. Φορτισε μπαταρίες, ο χειμωνας προαλείφεται ζορικος και εξαιρετικά μαχητικός.

katerina είπε...

Λύκε όπως όλα τα λιβανιστήρια στο τέλος απλά καίγονται, θεωρώ ότι το πιθανότερο σεναριο για τον Φωτη θα είναι να τον κάνει κάποτε κανενας Κοκαλης παραγοντα του Ολυμπιακου. Λυκε καλό φθινοπωρο

katerina είπε...

Swell το διαβασα ότι η Πέρσα και ο Rebel ήταν επισημως προσκεκλημένοι στο γάμο του Πργκηπος. Πάντως από τις παρανυφες των οποίων ειδα φωτό, απειρως λιγοτερο …σκυλιά ήταν τα παιδιά.

katerina είπε...

Στεργιε, λαδωνουμε τα άρματα.
Πολλά φιλια και καλό χειμώνα.

the elf at bay είπε...

Μια χαρά τα λες και αναμένεται συνέχεια στους δέκτες και στα κουρασμένα από την βλακεία ματάκια μας.

Καλώς σε βρήκα!

santa maura είπε...

ωπ! καλως ηρθες ,χαιρομαι πολυ που σε βρισκω σε φορμα , καλο φθινοπωρο και καλο μηνα για αυριο

stefanos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
stefanos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
stefanos είπε...

Se vrisko pesmeni...
Ksero more
de vgainei to "prama"
tou antipapandreϊsmou...
Mono klapsa kai katrakyla...
Ksero akomi
kai tin aisthisi
tis aristero-kommounistikis syllogikotitas
xomenoi sta idia klise
(mexri na vgalei aftra to stoma)
sto idio ftoxotselvol
(mexri na trelathei sti fagoura
to ftoxo kormaki)...
Adynaton na apodraseis!
Ante loipon stis 11
na spasete tis mpares ton diodion
kai na aniforisete gia Salonika...
Gia mexri ekei eisaste...
Kalo xeimona συντρόφισσα Catherine!

(3rd and last attempt...
Ουφφφφ)

Kος Μηδενικός είπε...

Βρε βρε καλώστην! Αρχίζω με ένα μεγάλο σ'αγαπώ και συνεχίζω με ένα ωραιότατο Καλό Φθινόπωρο, που το θέλω να έρθει και γοργά-γοργά γιατί με αυτή τη ζέστη σκέφτομαι παραλίες. Και επειδή ούτε διακοπές χάρηκα ιδιαίτερα, ούτε παραθαλάσσιο στη Λούτσα δεν θα μου δώσει ο ΓΑΠ, θέλω τη ψύχρα μου άμεσα...όπως εκείνο το Σεπτέμβριο...θυμάσαι;

Φιλί!!!

poexania είπε...

Στέφανε, απάντα πρώτα στα άρθρα τα δικά σου και στα καίρια ερωτήματα που σου έχουμε θέσει εκεί και ασε τη σαχλαμάρα και την ειρωνία.

Τα επειχηρήματα σου είναι απο την εποχή του ψυχροπολέμου και ο έρωτας σου για το Γιωργάκη βάζω και στοίχημα ότι δεν είναι άνευ ιδίον συμφερόντων.

Αν έχεις κάτι σοβαρό να πεις πέστο, αλλιώς καλύτερα να μην συνεχίσεις σε αυτό το στύλ, όχι για εμάς, αλλά για το δικό σου καλό διότι απο αυτά που λες μοιάζει λές και δεν έχεις επαφή με την πραγματικότητα.

Καλό επίσης θα ήταν να μην το γυρίσεις τώρα στο Σταλινικό ΚΚΕ και την λοιπή παραφιλολογία, έτσι και αλιώς όλα αυτά τα ξαναείπαμε στο δικό σου blog και απάντηση δεν μου έδωσες, ακόμα περιμένω.

poexania είπε...

epi ti eykairia des kai ayto to arthraki, kai kirios to video toy, gia na deis poso kala ta katafernete tosa xronia eseis oi pasokoi na mhn afhsete petra pano stin petra, h kalytera, kladi pano se dentro

http://poexania.wordpress.com/2010/08/24/%CF%80%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B9%CE%BD%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%80%CF%84%CF%85%CE%BE%CE%B7/

poexania είπε...

Και όσον αφορά το "πράγμα του αντιπαπανδρεισμού", πίστεψε με, ο Φορεστ ΓΑΠ δεν έχει ανάγκη την Κατερίνα ή εμένα, μια χαρά τα καταφέρνει και μόνος του να δείξει ποιά συμφέροντα εξυπηρετεί.

Το θέμα δεν είναι να ανακαλύψουμε τον προδότη, τον ξέρουμε, το θέμα είναι να βρούμε τρόπο να βγούμε απο την προδοσία.

Και σε παρακαλώ, μην μου τα ξαναλές αυτά ότι αποκαλώ προδότη τον εκλεγμένο πρωθυπουργό της χώρας, εκλεγμένος ήταν και ο Χίτλερ.

Όσο για το μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε εμείς οι κομμουνιστές(όσοι είμαστε), άσε να απασχολεί εμάς, εμείς τουλάχιστον στο ΔΝΤ και στην ΤΡΟΙΚΑ δεν θα φτάσουμε ποτέ.

stefanos είπε...

Geia sou vre Edgar A. Poe...
Vlepo oti ektos ton kallitexnizouson taseon, areskese kai se aytes tis yperaspistikis dikigorias...
Pali vlepo oti meneis sta stereotypa: ypostiriktis tou GAP, klp, ase pou fainetai na min katalavaineis tipota (diladi an ypostirizo ή kritikaro ton Papandreou) par'oti esy asxolise systimatika me to PASOK, eno ego den tha eprepe (kat' ese) na asxoloumai me eksoxoria zitimata, opos to κώμα sou!
Eides poia einai i diafora anamesa ston politiko xoro tou PASOK kai toy κώματός sou? To ena einai i pragmatiki aristera opou i kritiki einai epivevlimenh, kai to allo einai i monolithiki alitheia ton sovietikou typou egxorion kommouniston.
Oso gia tin Troika kai to DNT: 1) kapote o Lenin apotanthike stis agores ton kerdoskopon daneiston, kai 2) eseis ftasate se thliveroteres katastaseis katargontas tin eleutheria se ekatommyria anthropous...
Kai kopse auto to "Φορεστ" den tairiazei se koukoue kai tha exeis provlima me tin kova sou, opos kapote kapoioi koukouedes foukarades me ta rebetika! Tora ta paizete sta festival sas... alla tha mou peis mexri eisagoges Xatzidaki kai Xristianopoulou ftasate na kanete...

Polla eipa kai malista se kseno axerona...
Poe ksereis pou tha me vreis - kathos panta anoixtos se dialogo...

Sygnomi gia tin "anomalia" συντροφισσα Catherine...

poexania είπε...

ρίξτε αν θέτε και εδω μια ματιά

http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/37681/vraveuetai-o-prothupourgos/

το κέρδισε πάλι το Scoopy Snack του ο ΓΑΠ, άντε και εις ανώτερα, πάμε για Νομπελ ειρήνης.

poexania είπε...

Ασχετο, ειχα γράψει ενα σχόλιο πριν απο αυτό με το λινκ και απαντούσα στο Στέφανο, που πήγε;

akrat είπε...

άντε τα κεφάλια μέσα...

Katerina είπε...

καλό μήνα εύχομαι
με πολλά χαμόγελα!!

φοβερή η φωτογραφία :))