Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Το παρόν ιστολόγιο....

Οι εργαζόμενοι στο παρόν Ιστολόγιο, συνεδρίασαν και αποφάσισαν να συμμετάσχουν καθολικά στην αυριανή απεργία. Παρά τις ικεσίες, τις φωνές, τα ...γαλλικά, τους εκβιασμούς και τις απειλές, που εκτόξευσα, παρά τον πατριωτισμό που επεχείρησα με κάθε θεμιτό και ...αθέμιτο τρόπο, να αναζωπυρώσω, παρά ...αυτοί μου βρόντηξαν την πόρτα στα....μούτρα, και μου αφιέρωσαν αυτό το τραγουδάκι με την προτροπή να το ακούσω στην τσίτα.

Έριξα λίγο evian στο πρόσωπο μου που έκαιγε, πέρασα λίγο από το lip gloss, στα ξεραμένα από τις γκαρίδες χείλια μου, και ποιώντας την ανάγκη φιλοτιμία, έτρεξα στο διάδρομο και βούτηξα την ...Κατερίνα από το μανίκι.
- Θα απεργήσεις και εσύ, η πιο πίστη μου συνεργάτης, η φίλη μου, το alter ego μου, την ρώτησα
Κοντοστάθηκε, με κοίταξε χαμογελώντας και μου απάντησε ...ευγενέστατα
- Αει και γαμήσου...
Μετά κατέβηκε χοροπηδώντας τις σκάλες συνεχίζοντας να τραγουδάει ... «και έχω κρυμμένο τον σουγιά για το καλό μου»

17 σχόλια:

μ είπε...

Καθόλου τακτ το alter ego σου...

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που δεν είχε τσιμπήσει και το alter ego καμιά γκαρίδα, γιατί άντε μετέφραζε μετά το άει γκαμήσου. :)

Φιλιά αγωνιστικά

Θανασης Ξ. είπε...

Ναι βρε παιδιά, αλλά apergia με Miliokas...λίγο..ροζ μου κάνει.
Χάθηκε ένας Γκαϊφύλιας; Μια Carmina Burana;..
:)))

Καλημέρα ..Κατερίνες...

katerina είπε...

Μα καθόλου τακτ Μάνο μου. Χεσμένη με έχει το alter ego μου.

Αλλά μην φανταστείς και εγώ δεν πάω πίσω. Απλά συνυπάρχουμε, μεσα στο ίδιο ...περιβλημα. Το τραβάω απο το χέρι και του φωνάζω....για το καλό μου. Και εκεινο να παιζει τον σουγιά στην τσέπη του πανωφοριου μας...

katerina είπε...

Καλημέρα Φοράδα. Μόνο εγώ φωνάζω. Αυτό ειναι πολύ ήσυχοαλλά και τρομακτικά δυνατό μέσα στην ΑΠΟΛΥΤΗ ηρεμία του. Σημερα...απεργεί.

katerina είπε...

Θανάση μου, οι εποχές του Carmina Burana... παρηλθαν. Ανεπιστρεπτί; Δεν νομίζω. Οι εποχές κάνουν απλά κυκλους.

Σημερα ο καθένας μόνος του, μετραει ή αφηνεται στις συνέπειες της διεκδικητικής ...μοναξιας του. Αυτής της ...ροζ όπως την λες μοναξιάς του. Εσυ μπορείς του φωνάζουν. Εσυ θα τα καταφέρεις, του τάζουν. Για το καλό σου...
Για το καλό σου
για το καλό σου
ώσπου δεν άντεξε στο τέλος
το μυαλό σου
πήρε ανάποδες στροφές
για το καλό σου!!!

Swell είπε...

Καλημέρα,

Tο σουγιά Κατερίνα τον έχουμε πλέον στην τσέπη σαν αξεσουάρ, όπως τα τσιγάρα ή το κομπολόι...

Στέργιος είπε...

Εγώ κατέβηκα στους δρόμους νωρίς. Είναι άδειοι. Η επανάσταση δεν άρχισε ακόμη. Που θα πάει όμως;;;

Και πριν ξαναβγώ στους δρόμους ακούω το κομμάτι από το Πνευματικό Εμβατήριο που θέλω: «Εμπρός βοηθάτε να σηκώσουμε τον ήλιο…»

Όχι δεν είναι για το παρελθόν. Εγώ δεν θρηνώ. Για το παρόν και το μέλλον είναι. Αυτό που οι ελεγκτές θέλουν να μας κλέψουν και οι ηγέτες μας ήδη το ξεπούλησαν περήφανα στους ελεγκτές.

Ρεπορτάζ μετά…

mahler76 είπε...

εγώ πάλι αντί να απεργήσω διαβάζω μπλόγκς από το πρωί χαχαχα

Kος Μηδενικός είπε...

Εγώ που είμαι σε άλλη χώρα...πρέπει να απεργήσω; Είναι ανάγκη; Χαχα!

gyristroula2 είπε...

Αυτό το "άλλο" σου να το προσέχεις, θα δουλέψει για σένα όταν όλα τα άλλα θα απεργήσουν...

hackaday είπε...

Εδώ απέργησαν οι δημοσιογράφοι που πήγαν απεσταλμένοι στον Καναδά για να καλύψουν τους χειμερινούς ολυμπιακούς αγώνες...

Στέργιος είπε...

Ήταν μια (2 ½ δλδ) πολύ μεγάλη διαδήλωση. Από τις μεγαλύτερες «μετά εποχής Γιαννίτση». Μας είχαν λείψει με τη κατήφεια και την ηττοπάθεια που κυριάρχησε τα τελευταία χρόνια.

4 ώρες «τριγυρίζαμε» στους δρόμους μαζί με κάτι άλλα «διαμάντια» του διαδικτύου και όχι μόνο…

Πολύς κόσμος, ζωντανός με ελάχιστες παρεκτροπές προβοκατόρων και παρασυρμένων, δεν τους έπαιρνε με τους εργαζόμενους στο δρόμο.


Ωστόσο τα πρόσωπα έδειχναν ακόμη τη μελανί απόχρωση των μαχητών σε υποχώρηση που δίνουν μάχες οπισθοφυλακής. Θα αργήσουμε φαίνεται να δούμε μάχες με τη λάμψη στα μάτια, γεμάτες μέλλον και όραμα.

Τι καλά να διαψευστώ….

Στέργιος είπε...

Μάλλον με τη προηγούμενη ανάρτηση έχει σχέση αυτό αλλά και εδώ πάει.

Αυτό το λιονταράκι της ερήμου βρε παιδιά, ο Πάν-καλος με τα όλα του, τι ταρζανιά ήταν πάλι αυτή εναντίων των απογόνων των Ναζί που έβγαλε! Λέτε να συνεχίζει την Εθνική Αντίσταση επειδή ήταν τότε μικρός και δεν πρόλαβε να συμμετάσχει;

Ενώ δλδ όταν παράκειται για μέτρα κατά των εργαζομένων τα έχει έτοιμα όλα, όταν πρόκειται για τις αποζημιώσεις των Γερμανών πυροβολεί με άσφαιρα πυρά.

Έτσι, ενώ επιτέθηκε λάβρος κατά της Γερμανίας για τα κατοχικά δάνεια και τις αποζημιώσεις που δεν δόθηκαν ποτέ (μόνη χώρα η Ελλάδα!), αντί να τα ζητήσει όπως θα έκανε κάθε πατριώτης σε στιγμές κρίσης και μάλιστα σε στιγμές που αυτοί που σε χρωστάνε παριστάνουν τους σκληρούς τιμωρούς και σε διασύρουν, τι είπε; «Δεν λέω ότι αναγκαστικά πρέπει να επιστρέψουν τα χρήματα, αλλά πρέπει τουλάχιστον να πουν 'ευχαριστώ»!!!!!!

Τι λε ρε μεγάλε!!! Δικά σου είναι και τα χαρίζεις; Και κατηγορείς και τον Καραμανλή γιατί τα ξεπούλησε το ΄60 για κάποια ψίχουλα αθωώνοντας μάλιστα και τον εγκληματία πολέμου και σφάχτη Μέρτεν; Δηλ τόσο γαλαντόμα κατάντησε η Ελλάδα; Από τη μια να διασύρεται και από την άλλη να χαρίζει δάνεια με αντάλλαγμα ένα «ευχαριστώ»; Και δεν με νοιάζει αν η σκύλα Μέρκελ είπε σας δώσαμε 100 εκ μάρκα μη ζητάτε τώρα τα 100 δισεκ που σας πήραμε με βούλα και υπογραφή, αλλά με νοιάζει ότι μια χώρα παραιτείται από απαράγραπτα δικαιώματα.

Τέλος εκτός αυτού, πρόσφερε και μεγάλη υπηρεσία στη Γερμανία ναρκοθετώντας τις προσφυγές θυμάτων των Ναζί για αποζημιώσεις από καταστροφές και εκτελέσεις που εκκρεμούν στα γερμανικά δικαστήρια. Όταν ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης παραιτείται και χαρίζει τι να περιμένουμε από τη γερμανική δικαιοσύνη, να τα δώσει πίσω; Σιγά.

Αυτό θα πει κατάντια ξενόδουλων, ευρώδουλων και προσκυνημένων.

Σκορπινα είπε...

Καλά που έχουμε και αυτά τα alter ego γιατί αλλιώς θα πηδιόμασταν όλοι από το παράθυρο!

Μουτς!

k1 είπε...

Εύγε για τη συνεπή εργατική σας στάση. Μήπως θα επιχατε την ευγενή καλοσύνη να μας κάνετε και ρεπορταζ από την πορεία? Έτσι για να ενημερωνόμαστε και οι εκπατρισμένοι πλην wannabe απεργοί

ΝΕΧΤΟΚ είπε...

OK. Μιααααααα χαράααααααααα ήτανεεεεεεεεε. ΄Μία απεργία το τρίμηνο να δικαιολογούν οι εργατοπατέρες και οι εργατομάνες το ...μισθό τους και άει και .... πιάστε το Μάη μέσα στο Φλεβάρη.