Τρίτη 5 Αυγούστου 2008

Μα δεν μπορώ πια να γυρίσω την πλάτη μου;;;

Στην μικρή επιστροφή μου στο χωριό μας, είπα να κάτσω στα αυγά μου, να σιγυρίσω την πραμάτεια μου και όχι να βγω στην πλατεία να κουτσομπολεύω. Αλλά τα είπαμε πανηγυρτζού η δική σου, ίσα μια μέρα κρατήθηκα. Και ναμαι και εγώ στην ρούγα.

Να πω την αλήθεια είδα και μια φωτογραφία που δύσκολα θα μπορούσα να την κρατήσω μόνο για τον εαυτό μου. Πόσο να γελάσεις μόνη σου;;; Το γέλιο πρέπει να μοιράζεται για να γίνει βροντερό, ανακουφιστικό, λυτρωτικό.

Λοιπόν συχωριανοί μόλις την έστρωσα την συντρόφισσα μου την Αλέκα, μόλις την έβαλα σε μια σειρά, μόλις πήγαμε για ψώνια, καλέ ξεσάλωσε αυτή...τα θυμόσαστε τα δωδεκάποντα με την χρυσή σόλα, είχαμε κανονίσει και τα κομμωτήρια μας, τις δίαιτες του ανανά, τις θεραπείες προσώπου του Σεπτέμβρη, πήγα και εγώ 8 μέρες διακοπούλες -να αλλάξω παραστάσεις που λένε και οι ψυχολόγοι, αυτοί καλέ οι απόφοιτοι του Deree, με master από τις σχολές Μανώλα- νάσου την πάλι μόλις γύρισα την πλάτη μου.

Που την βρήκα λέτε;;;
Χωμένη σε μια σκάφη με κιμά ή κάτι άλλο εξίσου αηδιαστικό να μουσγώνεται βουτώντας τα δάχτυλα. Και ο σύντροφος πίσω να .....την καμαρώνει.

Εμ, είναι δυνατόν να μην σηκωθεί από τον τάφο ο Ιωσήφ, που μεταξύ μας τώρα ήταν και ...καλογυναικάς ο συχωρεμένος - συχωρεμένος βέβαια μόνο από το ΚΚΕ είναι, γιατί όλοι οι άλλοι δεν νομίζω ότι τον συγχωρέσανε ποτέ...

Αλλά τα έχουμε ξαναπεί, όλα εδώ πληρώνονται.
Ναι Ιωσήφ μου, αυτή είναι η κατάρα όσων κάνανε κοινωνικό τουρισμό στις ...ηλιόλουστες παραλίες της Σιβηρίας, να προσκυνάει το όνομα σου ....μόνο η γυναικάρα με τα κόκκινα χωμένη σε μια σκάφη με κιμά απροσδιόριστης προέλευσης. Εσύ τουλάχιστον όταν έκανες ....κιμά, ξέρανε όλοι την προέλευση του ...κρέατος.....


20 σχόλια:

monahikoslikos είπε...

Καλημέρα, είδα από χθες - προχθές αναμένα τα φώτα και κατάλαβα πως γύρισες να ποτίσεις τις γλάστρες.
Υπέροχη η φωτό αλλά γιατί γελάς η δουλειά δεν είναι ντροπή και η Αλέκα δείχνει ως δαιμόνια ρεπόρτερ στις "Αποδείξεις" του Ευαγγελάτου;
Λες να έπιασε δουλειά για να βγουν τα έξοδα του καλοκαιριού
και να μην πέσει το κόμμα στο έλεος και το χαρτζηλίκι των διαπλεκόμενων;

katerina είπε...

Γεια σου Λύκε μου. Τι Αυγουστος και αυτός!! Τίγκα η Αθήνα... Μόνο μοναχικός δεν μπορείς να πεις ότι είσαι... Καλέ μια αδυναμία έχω και εγώ, την Αθήνα μας, και ξαφνικά την γουστάρουνε όλοι και δεν την εγκαταλέιπουν;;;

Όσο για την συντρόφισα, είδες ρε Λύκε;;; Αμα τήν έχεις την δουλεια στο αίμα σου, όσα λεφτά και νάχεις....εκει δουλευεις για το μεριοκάματο.
Πλάκα πλάκα οι μονοι που έχουν λεφτά σε αυτήν την χώρα είναι τα παιδιά (χαρτζηλίκι, παπουδογιαγιάδες, κλπ) και το ΚΚΕ.

Matrix είπε...

Καλησπέρα,
Όταν πριν μερικές μέρες είδα κάπου (δεν θυμάμαι που) την συγκεκριμένη φωτογραφία , αμέσως την συνέδεσα με την προηγούμενη στο post σου :)

Και τώρα , να την εδώ :) :)!

wilma είπε...

Τώρα εδώ που τα λέμε Κατερίνα είσαι άδικη! εσύ πήγες διακοπές, αυτή τι να κάνει? να μην διακοπέυσει? (Τριανταφυλλίδηηηηης! Παρών!). Για αυτήν είναι νέα εμπειρία ο κόσμος που την έβαλες. Άστη λίγο να θυμηθεί τα παλιά. Πρέπει να χαλαρώνει που και που διότι αλλιώς θα τσακίσει κάτω από την πίεση της διασημότητας.

Spy είπε...

Θα γράψω βαρύγδουπο και ανατριχιαστικό σχόλιο!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ ΣΑΣ !!!

Spy είπε...

Μ Π Λ Ι Α Χ ! ! !

(εγώ σας προειδοποίησα...)

katerina είπε...

Ναι matrix μου, μια εμονή με την Αλέκα την έχω, όσο να πεις.

Ίσως πάλι γιατί ενω μου σηκώνει την τρίχα κάγκελο η πολιτική προσέγγιση των πραγμάτων απο το ΚΚΕ, ο αδιανόητα ξύλινος λογος και η ανυπαρξία οποιουδήποτε ορθολογισμού, πράγματα που τα θεωρώ εξαιρετικά ή εξίσου επικινδυνα με τις νεοφιλελευθερες πρακτικές και προσεγγίσεις (όσο να πεις τα Κομμουνιστικά Κόμματα είνα στο μυαλό μου ταγμένα να είναι πρωτοπόρα), από την άλλη μεριά της βγάζω το καπέλο γιατί δεν είναι ....media correct και το απολαμβάνει....

katerina είπε...

wilma μου, νομίζω ότι θα αφήσω το image making της Αλέκας και θα ασχολήθώ με την Φάνη Χάλι Πετραλιά ή την πολυαγαπημένη μου πρωθιέρεια του κίτς, Κατερίνα Παπακώστα.
Η Αλέκα προφανώς δεν χρειάζεται ούτε στυλίστες, ουτε μακιγιέρ, ουτε φωτογράφους. Η Αλέκα είναι σχολή μονη της.....

katerina είπε...

Καλά τι σόι κατάσκοπος είστε και του λόγου σας!!!

Μια βδομάδα σας άφησα στο πόδι μου να προσέχετε την υπο εκολαψη Κάρλα Μπρούνι (ε, προς το πιο μεσογειακό!!!) και την αφήσατε να κυλιέται στις σκάφες με τους κιμάδες.

Καλέ και γόβες και κιμά με το ίδιο συνολάκι δοκιμάζει. Ευτυχώς της βάλανε μια εργαστηριακή ποδιά μιας χρήσης, της κοτσάρανε και την κουκούλα και την ....ξαμολήσανε.
Αντε την άλλη βδομάδα που θα ξαναφύγω θα σας αφήσω να φυλάτε κάτι πιο ευκολο.... την Φάνη ίσως;;;

Spy είπε...

Πετραλιά;
Πάλλη;
Πάλι;
(και πέρσυ την φύλαγα...)

τσότσος είπε...

Καλωσήλθες Κατερίνα, πέρασες καλά;
Βλέπω "εμμονές" με το Παπαρήγειο styling, τί ψάχνεις όμως να βρεις; Ποτέ οι καραμπινάτοι αριστεροί (άσε τους ΣΥΡΙΖΑστές, αυτοί έχουν στυλ στην προσωπική τους ζωή που δεν απέχει και πολύ από το αντίστοιχο των νεόπλουτων δυστυχώς...) δεν ασχολούνταν με στυλ, μόδα, αισθητική στα προσωπικά τους...
Πού είναι όμως η κοφτερή γραφή σου για τα τεκταινόμενα στο ΠΑΣΟΚ (Λούκα Κατσέλη, Λοβέρδος και φυσικά ο Γιωργάκης που καταστρέφει κάθε προσδοκία όλων μας), το μπάχαλο της ΝΔ κλπ.; Τόσο απογοητευμένη είσαι και "δραπετεύεις" σε ανώδυνα θέματα;
Φιλιά πολλά!

NdN είπε...

Κατερίνα καλώς ήρθες αν και εύχομαι να μην τελείωσαν τόσο νωρίς οι διακοπές σου. Εχεις επανηλλειμμένα γράψει ότι σου αρέσει η άδεια Αθήνα, αλλά κρίνοντας από τη Σαλονίκη, και η Αθήνα μόνο άδεια δεν θα είναι τον φετινό Αύγουστο.

Η συντρόφισσα Αλέκα ένα συνολάκι έχει με αυτό κυκλοφορεί. Εκτός αν πήρε πολλά ίδια Αυτό θα ήταν άλλωστε και το πιο κομμουνιστικό. Πολλά ίδια συνολάκια!
Πάντως αν αντέξει αυτό τον παράξενο κιμά θα την παίρνω μαζί μου σαν tester όταν πηγαίνω στην Chinatown για φαγητό στους μπουφέδες των 7λιρών! Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω αν θέλει να μιλάμε κιόλας. Εδώ ο Παπακωνσταντίνου που είναι πιο ανεκτικός είπε ότι με την Αλέκα δεν ταιριάζουν για παρέα, σκέψου εγώ δηλαδή!

Καλά να περνάς!

katerina είπε...

Ναι κατασκοπε νομίζω ότι κακώς σας ανέθεσα την Αλέκα. Η Φάνη σας πάει πιο πολύ. Εκείνο το ξανθό,... όσο να πεις εξιτάρει, είναι πιο μεγαλοαστικό.
Και τα Chanel επίσης. Βέβαια αν ήξερε η grande dame της Haute Couture ποιες θα φοράγανε τα κομψοτεχνήματα θα προτιμούσε να παραμείνει κεντίστρα μονογραμματων σε σεντόνια στον Λιγηρα...

katerina είπε...

Τσότσο μου χωρίς να ξέρω τις τελευταίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, τώρα ακόμα διαβάζω τις Κυριακάτικες...ναι έχεις απόλυτο δίκιο, δραπετευω σε ανώδυνα θέματα.

Αλλωστε η Αλέκα έχει πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να γίνει Κάρλα Μπρουνι παρά το ΠΑΣΟΚ ....να παραμείνει έστω Κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολιτευσης.

Και ξέρεις Τσότσο, μετα το 6ο ξεκίνημα, βαρέθηκα να τρεχω και να είμαι μονίμως σε μια νέα αφετηρία. Αυτό δεν είναι Κόμμα, γυμναστικός σύλλογος είναι. Ε, προτιμώ να καθίσω στην κερκίδα πια.....

katerina είπε...

Καλώς γύρισες και εσύ Ndn.
Εγώ είμαι μια μέσα μία έξω...

Όσο για την Αλέκα, παρτην καλέ ένα ταξιδάκι ένα Σ/Κ να ξεσκάσει λίγο.
Γιατί δεν κανονίζετε να πάτε μια Αγια Πετρούπολη (μην της την αναφέρεις έτσι...δελεασε την με το ...Λενινγκραντ)

τσότσος είπε...

Α, βρε Κατερίνα, πάντα ειλικρινής, ανελέητη, ευθύβολη!! Τα'πες όλα για το "γυμναστήριο"...
Ίσως από την "κερκίδα" να έχεις περισσότερες ευκαιρίες να ρίξεις την αδυσώπητη "χολή" σου που, αν την γεύονταν εκεί στη Χ.Τρικούπη, ίσως θεραπεύοντο...

Spy είπε...

Eντάξει, εγώ κοντεύω να εξαϋλωθώ από τη δουλειά...
Aλλά κι εσείς μας λέιψατε σήμερα...

Spyros Vlahos είπε...

Η ενασχόληση με την Αλέκα κρύβει μια υποσυνείδητη λατρεία. Δεν είναι αυτό που θά 'θελες, αλλά, πάλι, τι θέλεις;
Αυτό κιμάς είναι ή .....

Ανώνυμος είπε...

Σαν να βλέπω τους Μπακλαβατζίογλου στα Σύνορα της Αγάπης είναι!

cynical είπε...

Kατερινα καλημερα. Εμενα μου εκανε εντυπωση ο τυπος στα αριστερα, που ειναι σαν να λεει: Ωχ, Αμάν,Αμαν, τι παει να κανει αυτη η γυναικα; Κι αλλες τετοιες φωτο να δειξεις, οπως αυτη που κανει τη λυσασμένη με το 12 ποντο, και θα αρχίσω να τη συμπαθω αυτη τη γυναικα για την παιδικοτητά της.